Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zajczyk

Dzień Świra...

Polecane posty

Witam:) Widzieliśćie na pewno ten film. Kurffa jakie to prawdziwe. Ze spokojnego, wyluzowanego i tolerancyjnego człowieka momentami wyziera ze mnie frustrat. Rozwód w toku i ciągle mieszkająca tu przyszła była żona, na którą patrzeć nawet nie mogę. Smród tony lakierów do włosów, dezodorantów i całej kupy innego badziewia, po którym muszę wietrzyć mieszkanie. Ciągłe remonty u sąsiadów, wiercenie z udarem od 6 rano do 22-iej,. Sasiadka starej daty, dla której najlepszym zajęciem jest puszczanie pop*erdolonego wnuczka na korytarz, drącego mordę pod moimi drzwiami, a co za tym idzie, szczekanie mojego psa. W okresie letnim, wnuczek wychodzi na balkon i niemiłosiernie sie wydziera. Nie to, żeby coś artykułował, ale poprostu drze japę. Nowi sąsiedzi na przeciwko moich drzwi, którzy również puszczają małego bachora na klatkę, zeby sobie pobiegał i kopnął przy okazji kilka razy w moje drzwi... Staram się to wytrzymać, ale nie wiem jak długo... Błagam powiedzcie, że też ktoś ma tak uroczo jak ja i łączy się ze mną w bólu sąsiedzkich kontaktów;) Pozdrawiam:)

Gość zajatka
hej, to nieźle masz, ja co prawda nie mam sąsiadów za ścianą , gdyż mieszkam w domku, ale za to jak wyjdę na podwórze to ich widzę, ona, wiecznie gderająca, wołająca swego męża ....staryyyyyyyyy na obiad.............. a on .........dzień dobry, o ooo, wraca Pani z pracy??? a dadzą choć wam zarobić??? .......i ciągle ta stara śpiewka.........., albo......... oooo gości mieliście? a jaki ładny samochód mają........

Gość sandy morning
nie martwsie , kazdy ma podobne do twoich sytuacje , pamietaj ,że nie ma ludzi, którym wszystko sie świetnie układa .. a to mąz chodzi po domu wkurw... , a to dzieciaki dra sie jak oszalałe , a to znów sterta spraw któreczekaja na załatwienie .. wiesz , ja mam taka sasiadke , która ma tak donosny głos że drącsie na siódmym słychac ja dobrze na pierwszym ,kiedys jak o[pier... malarzy o ósmej rano , zerwała wszystkich na równe nogi .....makabra

Gość essseczka
Zajczyk , miszisz byc silnym facetem , skoro to wszystko znosisz , jesli jeszcze na dodatek przystojnym to ... mmmm dasz sobie radę

Gość zajatka
no to łączmy się mili moi w sąsiedzkiej niedoli :P:P:P pozdrawiam

essseczka--> Dam sobie radę, bo wyboru w sumie nie mam:) Żyję dobrze z tymi sąsiadami i zawsze się sobie kłaniamy. Właściwie to tym gorzej, bo nie mogę ich tak poprostu opiermandolić, że mi zatruwają święty spokój, bo są mili i grzeczni. Kiedyś nie wytrzymałem i poszedłem zrobić zjebkę jakiemuś palantowi z 10 piętra, który wiercił udarem o północy. Okazało się, że na schodach stało dwóch znajomych sąsiadów, próbując namierzyć łobuza. Jak ich znaleźliśmy to się akurat pakowali do windy, w roboczych ciuchach. Na nasz op*erdol, uslyszeliśmy: \"Szto ty skazał? Ja ni panimaju.\" Pozdrówka:)

Gość opti
a ja żałuję, że nie mam żadnego przystojnego sąsiada, byłoby oko choć na kim zawiesić ;) a tak podstarzali staruszkowie

Gość u mnie to jest sajgon
na kazdym pientrze sa swiry cyganska rodzinka ,biegajce na golasa male cyganitka ,drace pyski ,i 20 razy dziennie mowice dzien dobly ,sikajce na nocnik na srodku przejscia 2 mlode dziewczyny ktore wyzywaja swoja atke od dziwek itp...:O i ciagle napierdzielaja w drzwi z piesci az sie wszystko trzesie wszystko wiedzaca sasiadka ,wie nawet kiedy pierniesz choc mieszka na ostatnim pientrze 4 psy ktore wyja gdy ich wlasciciele wyjda z domu😠 i w tym zwariowanym domku powiesiły sie juz 3 osoby w tym dwie w jednym mieszkaniu i 1 na strychu nie dziwie sie ...mieszkajac tu sama chyba pojde w ich slady:O;)

Gość opti
no to współczuję, ja w sumie nie mam aż tak źle, nie są upierdliwi, w sumie nawet mili, ale cóż...........szkoda...........

Wspolczuję z powodu rozwodu, jesteś frustrowany, dlatego tak masz:) Dzieci to tylko dzieci, nie bierz tak wszystkiego do siebie, usmiechnij się i zaczynaj od tak:) Film swietny, boskie dialogi, modlitwa też: \"Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę. Modlitwę moją zanoszę. Bogu ojcu i synowi, dopie.dolcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie wnoszę, tylko mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem? Polak mały. Mały zawisły i podły. Jaki znak mój - krwawe gały. Oto wznoszę moje modły, do Boga, Marii i Syna, zniszczcie tego sk..wysyna, mego brata sąsiada, tego wroga, tego gada. Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle żeby miał marnie, zeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa Polaka\" Nie bądź taki sam:)

Gość u mnie to jest sajgon
na pocieszenie mam super przystojnego sasiada :D a i jeszcze dochodza do tego wiecznie pijani małolaci ktorzy stoja na przeciwko moich okien i sie wydzieraja i biegajace "wrzeszczace koty" normalnie jak jakies tygrysy :D i czasami tak rycza jak male dzieci :D

Gość TIERnanny
Ja mam wszystkowiedzacego sasiada mieszkajacego pode mna - jest SAMOZWANCZYM gospodarzem domu - którego zdaniem czegokolwiek sie nie chyce to i tak zle zrobie (odsniezanie w zimie i wystawianie pojemników ze smieciami - nawet to jego zdaniem potrafie spier.olic):O A za sciana turecka rodzine i ryczacego nawet w nocy bachora. (Sciany sa tak cienkie, ze czuje sie jakbym miala wlasne dziecko):O

maalutka ---> Luźik, nie jestem frustratem, tylko czasem miewam już dość:) Rozwód to akurat wybawienie:) Jestem w drugim, bardzo szczęśliwym związku i tylko czekam na zakończenie obecnego etapu życia pod kątem formalnym. Małżonka w między czasie zdążyła zaliczyć już kilka romansów, a ja tylko jeden który ma szanse na przyszłość. Dla przykładu mała dygresja. Słowa przyszłej Ex: \"Ale ty jesteś obleśny, brzydzę się tobą, chyba bym zwymiotowała jakbym miała iść z tobą do łóżka. Jesteś nikim, a ja mam wykształcenie\" . Słowa mojej obecnej Kobiety, ślicznej, skromnej i cudownej: \"Jesteś wspaniałym, kochającym facetem. Nigdy bym sobie nie poradziła z moimi problemami, gdybyś nie był obok. Nie zgalaj bródki i nie ścinaj włosów (mam długie) i badz taki jak jesteś, ale rzuć nałogi. Szacowna przyszła Ex, pochodzi z małego miasteczka. Nie mam nic przeciwko, ale mentalność takich ludzi mnie czasem wk*rwia do białości. Wszystko na pokaz. Fryzurki, tona tapety, bordowe włosy itp... Sorki, mi się to nie podoba. Moja obecna kobieta jest naturalna, a jak robi makijaż to ja go praktycznie nie widzę:) Gdy się rano obudzi, wygląda tak samo ślicznie jak przed snem:) I tu wbije kij w mrowisko: Ma śliczny zarost łonowy i ja go uwielbiam!!! Dzieli nas duza róznica wieku, ale Kocham Ja nad zycie i mam nadzieję ze nam sie uda:) Pozdrawiam:)

Gość mraumrau
he.. u mnie dziecki graja na klatce w pilke nozna, czyniac se bramke z drzwi moich od czasu do czasu. sasiedzi z dolu maja chyba jakis stopien uposledzenia sluchowego, bo ich telewizor slysze glosniej niz swoj. Zajczyk, niech Ci sie uda :-)

mraumrau ---> Dzieki:) Musi się udać, chociaż kurffa raz w życiu;)

Gość chce ztobą poswirować
moje urocze plotkary sasiadki wiecznie smaruja mi tyłek:P ale to ich problem:P mam to w głebokim poważanku jestem na topie:P:D

Gość no wlasnie
Oj Zajczyk, Zajczyk... Pierwsza zona jest be bo jest stara, druga jest milusia bo mlodziutka... Zycze powodzenia, Stary.