Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniaaa 20

chcialabym sie zareczyć..

Polecane posty

Gość niuniaaa 20

mam cudownego faceta i strasznie chcialabym sie z nim zareczyć.. nie chodzi mi o szybkie branie slubu bo na tym mi nie zalezy, ale chcialabym byc jzu zareczona, zareczyby moglby trwać nawet kilka lat.. czy tez tak macie, czy jestem jakas dziwna?? pozdrwiam

Gość raczej to drugie...
:O

to moze porozmawiaj ze swoim facetem a nie tu na forum...

ja już jestem zaręczona od pewnego czasu, z pół roku ale tylko my o tym wiemy i to jest cudowne;)

Gość Astral
Ale po co chcesz sie z nim zareczyc?

Gość karolina21
hej!fajnie jest byc zareczonym;-]pamietam swoje zareczyny do dzis chociaz bylo to 2 lata temu.Bukiet czerwonych róż pierścionek proszenie moich rodzicow o moja reke;-] a teraz jestesmy szczesliwym małżeństwem od pazdziernika .Jestesmy sobie we dowje szczesliwi i spełnienie.Małżenstow mi w niczym nie przeszkadza mąż pracuje ja studjuje i jest cudnie.A nawet jak sie poklócimy to godzenie jest bardzo mile....;-]pozdrawiam

Gość niommm
ja tez bym chiala sie zareczyc:9nie brac slubu ale sie zareczyc:0ale mjemu nie spieszno do tego...;(

Gość drutKolczasty
ja sie zareczylam po 1,5 miesiaca bycia razem, przezylam szok ale sie zgodzilam. tylko my o tym wiemy i tak jak napisal/la "he" to jest cudowne:) moze niby przypadkiem zacznij o tym gadac

Gość niommm
:\szok ja jestem z moim 2 lata i ani slowa o zareczynach:|hmmm moze go zmienie

Gość evvvaaa
Karolina skad jestes? :>

Gość p.a
ja jestem z moim ukochanym ponad 3 lata i myśle że zaręczyny byłyby ciekawą forma przejścia na wyższym lewel w naszym związku. Tylko że mój misio jakos nie wpada na ten pomysł... :/ Zdecydowanie nie należe do dziewczyn które nalegają i wymuszają zaręczyny, bo uważam ze to nigdy do niczego dobrego nie prowadzi. Poprostu poczekam aż mój misiek będzie gotowy i sam zada mi to pytanie... Już sobie wyobrażam jakie to bedzie cudowne kiedy w koncu nmie tym zaskoczy

Gość kissunia
a, co [pwiecie na bycie 5 lat razem, bez zaręczyn i nie mieszkania razem...??

A ja zamieszkałam razem po półtora miesiąca znajomości, po 8 miesiącach się zaręczyliśmy - w kwietniu mamy ślub cywilny a w styczniu kościelny :-)