Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarodziejkaaa

Maly problem z solarium

Polecane posty

Gość czarodziejkaaa

Hej, mam problem dotyczacy opalania na solarium.Do tej pory stosowałam samoopalacze ale jestem juz nimi zmeczona, stosowalam je poniewaz mam tendencje do piegow.Mam piegi na nosku jakis czas temu po wizycie w solariu strasznie wysypaly mi sie na twarzy fakt zniknely troszke ale wygladalo to niedobrze zwlaszcza ze po opaleniznie nie bylo sladu bo byl to pierwszy seans.Mam pytanie: co mam zrobić by uniknac piegów po solarium?macie jakies sposoby na to?myslalam o tym by zaslaniac sobie twarz recznikiem i potem uzupelniac nieopalona skore twarzy samoopalaczem, niby tylko piegi ale jednak problem...doradzcie

Mnie również pojawiły się piegi po solarium. To chyba nieuniknione. Ale mówi się, że piegi dodają urody :-) A z tym ręcznikiem to nie sądze żeby to był dobry pomysł...

Gość asienkaaaaaaaa
w solariach (łóżka nie tuby) można wyłaczyc lampy na twarz

Gość ARA
pracuje w solarium i faktycznie niektorym dziewczyna wychoda piegi po opalaniu, ale to trw kilka godzin a pozniej ladnie buzia brazowieje i po kilku seansach jest rowniutko brazowa. Mozna stosowac kosmetyki do opalania ale tylko te solaryjne nie na slonce z filtrem.