Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam jedna

Co to ma być ???

Polecane posty

Gość taka tam jedna

kiedyś miałam staż w urzędzie, na którym pracowały bardzo zadbane kobiety. Ja ogólnie miałam cienko z kasą i oszczędzałam na czym się da. No ale do rzeczy. Kiedyś byłam w pracy i w łazience załatwiałam potrzebę. W ręce miałam reklamówkę w której wiedziałam że mam parę śmieci do wyrzucenia:m.in. pustą butelkę po soku i takie tam. Spieszyłam się bardzo, a że pusty kosz stał obok kibelka to włożyłam tą reklamówkę dobrze zawiniętą do kosza. Po kilku godzinach zorientowałam się że zapomniałam że w tej reklamówce był mój ulubiony dezodorant. Był tani jak puszka piwa ale był tym moim najulubieńszym. Poza tym trochę muszę się namęczyć żeby go znaleźć w sklepach. Postanowiłam wrócić do tego kibla i wyciągnąć go z tej reklamówki. Wróciłam, otworzyłam kosz, patrzę: a tam rozbebeszona moja reklamówka i wszysko tam było oprócz mojego dezodorantu! 😡 Co jak co ale potem chyba ze dwie godziny się zastanawiałam jak to możliwie. To był urząd, trzecie piętro, więc nikt z ulicy nie łaził aż na 3 piętro żeby załatwiać sprawy. Nikogo obcego też w tym kiblu nigdy nie widziałam tylo cały czas jedne i te same wyfiokowane baby, w tym dyrektorkę. Czy to możliwe że takie damulki są gotowe sprawdzać co jest w zamkniętym koszu na śmieci ? :O Przecież to już chyba coś świadczy o nich samo przez się :O (nie było tam wrzucone dosłownie nic oprócz tej jednej mojej reklamówki) i jeszcze żeby grzebać w tym zawiniętym czarnym worku i sprawdzać czy coś się nadaje do zabrania ? :O Daje sobie głowę uciąć że żadni żebracy tam nie chodzą i nie grzebią po koszach. Qrwa co za ludzie! 😡 Od dziś te dumne księżne z urzędu straciły w moich oczach

Gość no i z kosza im zalujesz
?? co za skapiec z ciebie:):):):