Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poulo

O i mam temat kurza stopa

Polecane posty

Sluchajcie jak zalozyc firme transportowa np Chce sie zajmowac przewozem osob turystow np na Balkany(mysle,ze to bardzo dobry kierunek).Np Autobusy do Szegedu, Belgradu,Sofii ,Skopije i do innych miast regionu balkanow,ktorych umowmy sie jest malo a wlasciwie niema i ch w ogole Jakie formalnosci musze zrobic,aby zalozyc taka firme? Pomozecie

Gość koobi
Nie wiem, ale chetnie skorzystam z Twoich usług, kiedy założysz :-) Skopje (nie Skopije :-)

Gość wiesz ty co
podsunales mi fajny pomysl, tez zaloze :P

Pprzepraszam,ale taki nagly pomysl wpadl do glowy. A dlaczego w tamte strony no coz sprawa jest prosta wystarczy spojrzec na jakikolwiek rozklad jazdy ile jest tych autobusow w tamte rejony,nie chcodzi mi o zalozenie biura turystycznego,tylko firmy przewozaca osoby o np chce ktos pojechac sobie np nie wiem do Salonik,Xanthi,Aten,nie wiem Aleksandroupolis do Sandanskiego albo do Zelaznych Bram do Rumunii ,albo indywidualnie na wakacje np do Warny,Podgorice do Belgradu pozwiedzac,nie wiem do Szegedu poopalac sie naprawde,tylko nie wiem co trzeba zrobic moze jakies dofinansowania sa.

Gość graaaaab
jezeli masz dobry projekt , przeprowadzasz jakies tam badania i ankiety, i jezeli wszystko wyglada pieknie i ladnie to jest dofinansowanie z urzedu pracy, okolo 10 tys zlotych, wiem ze tak bylo rok temu,, jak jest teraz nie mam pojecia,

Aha czyli mozna wziasc dofinansowanie z urzedu pracy tylko trzeba zrobic odpowiedni biznes plan??. 10 tys nie wiele ,ale na poczaek dobre i to :) A jest jakas szansa dostanie takiego dofinansowania chcodzi mi oto czy UP chetnie przyznaje takie dotacje

Ma ktos jakies doswiadczenia z tym dofinansowaniem ??

Gość graaaaab
biznez plan, i ankiety wsrod spoleczenstwa, jak ludzie na to patrza itp , wydaje mi sie, ze jest limit na te dofinansowania, o ile sie nie myle to w moim miescie byl konkurs na najleprzy biznes plan, najlepiej jest sie udac do UP i tam napewno wszystko wyjasnia:)

Graab ankiety tzn pytanie ludzi na ulicy,co o takim pomysle sadza tak dobrze mysle?? Ps przepraszam,ze smece ale wiesz potrzebne mi to jest

Gość graaaaab
tak tak:) moj ex chcial kiedys zalozyc firme, i kazali mu przygotowac biznes plan, i ankiety, chyba 100, co ludzie mysla na ten temat, czy jest to potrzebne, itp, a te 10 ty, mysle ze to zalezy od regionu Polski, ja mieszkalam w Bialymstoku, miasto nie jest bogate, jezeli mieszkasz w np w Warszawie czy Krakowie mysle ze te dofinansowanie bedzie wieksze,

OO dziekowac dziekowac przepraszam ,ze smece z rana a jak mu wyszedl pomysl ??

Gość graaaaab
wyjechal do anglii;) a ty mi miales z gra pomoc 😠

a o co chodzi z ta gra aha Need for Speed no wiec jak ci idzie tzn czy mozesz ja uruchomic czy masz jeszcze jakies klopoty??

Gość graaaab
nic nie moge uruchomic:( cholllerka no,,,, tak na mariginesie,,,uwielbiam balkanyi ich kulture, powoli balkany staja sie modne, takze mysle ze twoj pomysl z firma jest calkiem trafny, moj chlopak jest z Albanii, nigdy bym nie przypuszczala ze moze byc tam tak pieknie,, gory, morze, wyglada tak samo jak grecja, jest goraco, woda niebieska, cudo;) i ceny bardziej przystepne:)

No wlasnie tylko jak to wszystko zgrac uruchomic moze jeszcze ktos pomoze,ile czasu to trwa,bo naprawde mysle,ze moj pomysl nie mowiac skromnie jest bardzo dobry moze ktos dotal takie dofinansowanie??