Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elegantka

jak moj partner ma jasny zielonkawy garnitur to jaką sukienkę powinnam zalozyc?

Polecane posty

no u mnie akurat swietowanie skonczylo sie wczoraj:) a od dzis zaczyna sie tu normalny tydzien,, takze 2 maja nie robi na mnie wrazenia

Gość bez przesady.............
takie oczojebne kolory jak w tym linku powyżej zupełnie nie pasują do tego garnituru:o ni w gruszke, ni w pietruszkę... Niektórzy ludzie to pojęcia nie mają jednak:o przecież będą wyglądali, jakby lustra w domu nie mieli!

Gość anetka233
to nie sa oczojebne kolory, i na wesele jak najbardziej sie nadaja,, no chyba ze ktos jest szara mycha ktora lubi aby wszystko bylo stonowane i w nudnych kolorkach:) te kolory jak najbardziej sa ok,:)

Gość anetka233
ja mam lustro w domu i w tej sukience wygladalam na topie:) kazdy mnie sie pytal gdzie taka fajna sukieneczke dorwalam:) w sumie to kazdy ma rozne gusta, :)

Gość anetka233
pozdrowionka i udanej zabawy na weselu!!

Gość może i ładny kolor
ale nie do takiego jasnezielonego garnituru! Czy ty dziewczyno nie masz oczu???:o Taka pstrokacizna to dokłądne przeciwieństwo tego, czego spodziewa się założycielka topkiu. Ona Chce DOPASOWAĆ swój strój do stroju partnera. A jasnozielony plus turkusowy to juz jest porażka:o Pewnie jesteś jeszcze nastolatką, i to z jakiegos małego miasteczka, to ci się takie coś podoba, ale o elegancji nie masz pojęcia.

Gość elegantka
dziewczynki, nie kłóćcie się :)

Gość elegantka
naprawdę bardzo dokładnie czytam i analizuję wszystkie wypowiedzi - na razie nie wiem, co założę, Wasze wypowiedzi są tak skrajnie różne, ale i tak bardzo dużo mi pomogły. Nadal się będę zastanawiać. fajnie, że jest się kogo poradzić na kafeterii