Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SmutnyZgorzkniałySamotny30

Zapraszam wszystkich do ponarzekania

Polecane posty

Gość magda62
ja po prostu dołoże mu tym , że będę zadowolona , uśmiechnieta , a juz się umówiłam z moim byłym na kolkację , zrobię to tak że cały świat będzie o tym wiedział i może tez za duzo wypiję ........ może w ten sposób będzie prościej

Gość to ja sama
magda ---> no teraz, dzieki Tobie to i ja zrobilam cos jakby usmiech ;) ale juz basta, w koncu mamy tu narzekac :P

Gość mam pytanko
światła brak -----> też na początku byłam na tym topiku :) ale jakiś dołujący był....

Gość o rzesz...ek
światła brak -

Gość mam pytanko
słuchajcie, co ze mną jest nie tak, że naprawdę nikt nigdy na mnie nie zwraca uwagi?? nadmieniam, że nie jestem nieśmiała, raczej zdecydowana, mam poglądy, które sprawiają, że wiekszość osób wokoło się przeraża... powinnam być zauważalna, ale nie...

Gość to ja sama
mam pytanko ---> moze sie Ciebie po prostu boja, znaczy...tych Twoich pogladow ;) wiesz, zaczynam dochodzic do przekonania, ze faceci wola kobiety, ktore jeszcze moga sobie jakos "wychowac" - NIEDOCZEKANIE :P

Gość karmel.
niezły ten topik poczatek pozadnie sie usmiałam:D

-->o rzesz...ek nie sądzę żebyśmy się znali...ale dzięki 🖐️ mam pytanko-->jakie poglądy? jeśli można wiedzieć

Gość karmel.
pomimo ze tez sama siedze w domu w ten weekend to sie chociaz troszke posmiałam ;)

Gość mam pytanko
ale to nie jest tak, ja prawie w ogóle o tym nie mówię, bo wiem, że wszyscy na mnie naskoczą. Nie straszę ludzi, nie przerażam. Nie narzucam zdania, wolę raczej dyskusję... nie, nie sądzę, żeby mieli się czego bać...

Gość o rzesz...ek
Hmmm znamy sie...ale z widzenia:)

Gość to ja sama
ja tez jestem ciekawa co to za poglady?

Gość mam pytanko
światła brak -----> powiedzmy tak: jestem 100% liberalistką w sprawach każdych.... ekonomicznych, gospodarczych, społecznych - społeczne wzbudzają najwięcej ataków :)

o!!! nareszcie topik dla mnie:) mistrzynia w narzekaniu jestem:)

na mnie zwracaja uwage, ale to same porazki:o zazwyczaj konczy sie tak ze po kilku latach/miesiacach/tygodniach zostaje sama wrrrrrrrrrrrr

Gość mam pytanko
tak: jestem za małżeństwami homoseksualistóe i za adopcją dzieci przez nich. za szybką, jednorazową prywatyzacją, za państwem, które daje ludziom nie więcej niż minimum.... na to wszyscy najbardziej się oburzją

Gość mam pytanko
ale ja nie narzucam nikomu swojego zdania. jeśli już, to wymieniam poglądy, dyskutuję, próbuję zrozumieć... chyba nie straszę tym ludzi...

Gość magda62
mam pytanko ............ może te Twoje poglądy wszystkich odstraszają i inni po prostu boja się Ciebie , a Ty myslisz że Ciebie nie widać

Gość mam pytanko
ale nawet jeśli nie poruszam tych tematów, to i tak nikt mnie nie chce...

Gość to ja sama
nie rozumiem swiata...nie rozumiem ludzi...nie znam odpowiedzi nawet na swoje pytania...nie odpowiem tez na Twoje....do jajec z tym wszystkim :O

Gość karmel.
mam pytanko a co twoje poglady maja do tego zeby sie toba zainteresowac wiele osob ma podobne i co jakos majapartnerow nie widze zwiazku z tym....

Gość magda62
gorzkniejąca ........ jesteś w jakims związku aktualnie ??

Gość magda62
to ja sama ............... ale Ciebie wzieło , daj spokój będzie lepiej , co ja gadam ....................

Gość magda62
ale zero .......... topik dla Ciebie , a nic nie piszesz ???

Gość mam pytanko
no nie wiem co mają moje poglądy do tego... po prostu, mowię, że nie jestem szarą myszką, nie siedzę pod miotłą, a i tak jakbym nie istniała...

Gość magda62
Może zrobimy demonstrację ...... TE KTÓRE TYLKO NARZEKAJĄ I MAJĄ DO D...Y ZWIĄZKI , czyli normalne , ale inaczej :-)) co Wy na to ??

Gość to ja sama
ano wzielo mnie wzielo, bo nie mam juz sil na tego &%#&%$ wrrrrr znow mi cisnienie skoczylo - lajdak jeden! ale spokojnie - wieszac sie przez takiego nie bede ;) pewnie, ze bedzie lepiej....kiedys na pewno...no zesz ale powialo optymizmem :O