Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papusiek

ahhh...ten antidral...

Polecane posty

Gość papusiek

czesc mam pewien problem a mianowicie-nadpotliwosc wiem ze jest juz taki topik,ale tam sa sami fani antidralu a mnie raczej nie odpowiada ten srodek,mam zaczerwieniona skore i strasznie swedzi i piecze;/ sa osoby ktorym to nie przeszkadza,albo nie maja takich zmian skornych jak ja-chciała bym miec tak jak one ale niestety nie jestem,dlatego moze mo ktos pomoze i zna jakies inne srodki na nadpotliwosc po ktorych nie dzieja sie takie rzeczy?

Gość kalliani
Etiaxil , w roll-onie wystepuje w 2 wersjach , normal i sensitive. Wersja sensitive , jest bez porównania łagodnejsza od Antidralu ,a takze bardzo skuteczna . Cenowo kilka razy droszy - około czterdziestu kilku zł.

Gość taaa fajnie by bylo
niestety kosztuje ok 60 zl:(

Gość kalliani
wyglada na to ,że w róznych częsciach Polski róznie - 60 ? No faktycznie nieźle

Gość taaa fajnie by bylo
no dokladnie 56 czy 58 nie wiem nie kupuje juz bo przerzucilam sie na Antidral ktory dla mnie jest wlasnie o wiele lepszy-nie piecze tak i dluzej dziala

Gość V21
może dlatego, że stosowałaś na wydepilowane pachy? absolutnie nie można tego robić - conajmniej dobę po depilacji, inaczej będzie strasznie swędziało i piekło!

Gość taaa fajnie by bylo
nie no ja o tych srodkach wiem wszystko od A do Z -lata praktyki:) stosowalam jak nalezy ale po prostu jednym sluzy drugim nie tak do konca. Ja jestem bardzo szczesliwa ze zmiany na Antidral-zwlaszcza cenowej;)

Gość mentosik
a jak trzeba te preparaty uzywac prawidłowo?

Gość bezpotliwosci15
Mi sie skonczyl juz problem z nadpotliwoscia.... niestety tylko pod pachami :( ale chcialam powiedziec ze etiaxil jest o wiele drozszy a naprawde skutki jego stosowania moga byc tragiczne.... ja mialam cale czerwone pachy, piekly mnie nic nie moglam robic (mimo tego ze mialam wersje dla wrazliwej skory) mialam taka jakby 'skorupe' a po antidralu nic mi nie jest i juz dluuugo go stosuje :) no coz widze ze kazdy srodek inaczej dziala na innych :)

Gość mentosik
a słyszałam tez o takim preparacie w kremie vichy kros uzywał i poleca?

Gość oaza__
Używałam Etiaxilu i w sumie byłam zadowolona bo skutecznie hamuje pocenie. Jedyną jego wadą jest cena :O Jeśli używałam go zbyt często to powodował bolesne (!) pieczenie, ale wtedy zaczynał stosować go co kilka dni rzadziej. Mam pytanie co do ANTIDRALU - jak się go stosuje ? Czy Antidral też trzeba rozsmarować pod pachami i zostawić na całą noc i zmyć dopiero rano ? I smarować go na suchą skórę pach ? Pozdrawiam

Gość dziecinko
Oaza, dobrze kombinujesz - posmarowac na noc na sucha, czysta (tzn umyta mydlem) niewydepilowana skore pach. Rano zmyc.

Gość odradzam
odradzam preparat z vichy!wydalam na niego o ile sie nie myle ok 30 zl i nic nie dal. powodowal uczucie lepkosci,sklejal pachy i nic poza tym. pachy dalej byly mokre. jesli naprawde masz problem z nadpotliwoscia to jedynie antiral,sama stosuje i jestem zadowolona,bo pachy sa juz po 1 dniu stosowania suchutkie.polecam antidral,mimo tego,ze dosc czesto podraznia.z czasem wystarczy stosowac go raz lub dwa na 2 tyg,wiec da sie wytrzymac :)

Gość inszaJa_
Zarost pod pachami nie powoduje tego że Antidral jest mniej skuteczny ? Pytam bo nie depiluję pach regularnie ;)

Gość dziecinko
Nie, nie powoduje mniejszej skutecznosci antidralu.

Gość inszaJa_
kiedyś używałam Antidralu ale się zraziłam bo odbarwia on kolor ubrań. działa zatem bardzo intensywnie. podobno ma on działanie rakotwórcze! :(

Gość inszaJa_
ktoś zaripostuje ? ...

Gość dziecinko
Odbarwia ubranie? Pizame?

Gość inszaJa_
tak. pozostawił mi na niebieskiej piżamce wielkie białe plamy :O na pościeli zresztą też :O

Gość dziecinko
Trzeba poczekac az sie wchlonie jak juz posmarujesz - paparadowac z golymi pachami zeby wyschlo;) A co do dzialania rakotworczego to nie wierze. Jakis czas temu glosno bylo o rakotworczych stanikach:O

Gość inszaJa_
miejmy nadzieję, że nie jest specyfikiem rakotwórczym... ale Antidral odbarwił mi trwale piżamę nawet pomimo tego że założyłam ją gsy zupełnie wysechł :O

Gość inszaJa_
Antidral nie odbarwił wam nigdy ubrań ?

Gość kalliani
nie , nie odbarwił .Poważnie. Nakładałam go wieczorem na koniecznie suche po umyciu pachy , chwilę czekałam aż wyschnie i odbarwienie ubrań przez antidral jest mi obce .Chociaz nie jesteś pierwszą osobą od której słyszę o tym odbarwianiu.

Gość Potek
kurcze ja stosowąłm ten antidral na noc i nic...dalej mokro w ciągu dnia...zaczęłam stosowac w ciągu dnia i dalej nie ma efeków.....pomocy...wstydze sie ....kupouje ubrania z takich materiałów żeby nie było widać...juz nie wiem co robić...

Gość george_24
czy abu ten Antidral napewno nie jest RAKOTWÓRCZY ? :O

Gość MYTA
APROPO RAKOTWORCZOSCI:JA TEZ MIALAM OD LAT PROBLEM Z POCENIEM, I NIM WYNALAZLAM ANTIDRAL INTERESOWALAM SIE ZABIEGIEM POLEGAJACYM NA KOSMETYCZNIE ZAMYKANYCH POTOWKACH CZY COS TAKIEGO W KAZDYM RAZIE SIE BY W OGOLE ( NIBY) NIE POCILO ALE SAMO ZABLOKOWANIE TYCH POTOWEK JEST NIEZBYT DOBRE DLA ZDROWIA. ANTIDRAL DZIALA PODOBNIE I PEWNIE TEZ NIE JEST NAZBYT NIESZKODLIWYM SRODKIEM....

Gość jezli cos powoduje raka
to o ryzyku stosowania raczej informuja

Gość mentosik
hej dziewczyny jest juz topik o antodralu ja potrzebuje cos co nie podraznia skory no i nie odbarwia ubran,bo musze sie zgodzic z dziewczyna ktora pisała wczeniej ze faktycznie odbarwia:(

Gość iwalktheline86
tak sobie czytam o tym antidralu i kusi mnie zeby sprobowac chociaz na pewno nie jest obojetny dla zdrowia. przeciez jakis jest cel w tym zebysmy sie pocili! i jak to niby dziala zablokowuje pory?

Gość upupup
kupiłam etiaxil i jestem bardzo z niego zadowolona,fakt odstrasza cena-ja dałam za niego 42zł ale sie opłaca,zadnego swedzenia,pieczenia,ani nic w tym stylu,ja go stosuje raz w tygodniu,powiem wam ze wole dołozyc wiecej,ale nie cierpiec tak jak przy antidralu pozdrawiam i zycze udanej walki z nadpotliwoscia:)