Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papusiek

ahhh...ten antidral...

Polecane posty

Gość 24
Dokladnie...zaplacilabym nawet stowe za etiaxil...:D

Gość notofurbusiness
ja mam sposob taki na antidral ze stosuje go na noc ale tuz przed zasnieciem(zwlaszcza gdy jestem bardzo zmeczaona-wtedy szybciej zasne) i zdarze zasnac zanim zaczyna swedziec,a rano zaraz go zmywam wiec nie mam ani problemu z niszczeniem ubran ani swedzeniem. pachy suchutkie po 1szym uzyciu

Gość sabciaa ;D
mam pytanko, kupiłam antidral po przeczytaniu wielu forów. Jednak niecałkiem mi pomaga , owszem poce się mniej, ale nie przeszło mi do końca ... jak go stosujecie (opiszcie dokładnie ) ahaa i jak sie nim posmarujecie na noc to cały czas macie rece w górze czy opuszczacie ręce po jakimś czasie ;D ? proszę o szybką odpowiedz :) z góry dzięki .

Gość czarnaaa123
ja mam jedno pytanko apropo antidralu. A mianowicie czy w wieku 12 lat mogę go używać?

Gość czarnaaa123
mam jedno pytanko na temat tego antidralu...A mianowicie czy w wieku dwunastu lat mogę go używać.

Gość beatka0023
Ja używam antidral już chyba od ponad czterech lat, pociłam się tak mocno pod pachami że ma początku stosowałam co wieczór przez chyba tydzień, teraz stosuje raz na jakieś dwa tygodnie. Cena też bardzo przystępna a produkt starcza na bardzo długo. Ale ,jak nigdy, mam teraz problem z pocącymi stopami, nie wiem czy też pomoże , będę próbować. Ja w każdym razie polecam