Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam ideału

szukam ideału??

Polecane posty

Gość szukam ideału

chyba jestem zbyt wymagająca w stosunku do mężczyzn.... boję się że ukryta za swoimi ambicjami ominę swoją życiową miłośc i zostanę starą panną. z drugiej jednak strony chyba mam prawo wymagać i wybrzydzać? bo przecież nie polecę na pierwszego lepszego? jestem jeszcze młodziutka, mam nadzieję, że zorientuję się kiedy go spotkam.... tego wymarzonego ;) co myślicie na ten temat? :(

Myślimy, że jak pojawi się miłość to ideały nie będą aż tak ważne ;) A teraz jasne, że nie ma sensu obniżać poprzeczki, by męczyć się z jakimś palantem.

Gość nie ma ideałów
Na początku związku każdy może być ideałem, wielkie wady i mankamenty mogą wyjść nawet po latach. Możesz wybrzydzać i szukać ideału, ale losu nie oszukasz i tak naprawdę dopiero po 25 latach można się przekonać, że Twój wymarzony partner ma żonę i dzieci w innym mieście.

Gość szukam ideału
serio? nie warto? ale przeciez miłośc to akceptacja wad...

takie rzeczy to tylko w erze ;) poza tym myślę, że faktycznie, masz prawo wybrzydzać. jesteś młoda, co się martwisz? znajdziesz swojego księcia na białym koniu;) byleby potem nie okazał się jedynie tym koniem :D

Gość młody Verter
Kiedyś może trafisz na swój ideał...a co będzie gdy on będzie wybrzydzał i wymagał o wiele więcej niż jesteś w stanie dać....a wtedy pozostanie płacz i żale na kafe na facetów :D

oj, Verter- pamiętaj, że wyjatkowi ludzie zasługują na wyjatkowych partnerów! nie wątpmy w wyjątkowość założycielki topiku ;)

Gość szukam ideału
jakieś ale- dzięki ;)

Gość młody Verter
mi autorka topicu wygląda na panienke co szuka, przystojnego, bogatego, inteligentnego......jak juz ktos napisal...sorry ale takie rzeczy to tylko w erze

Gość chodzący ideał .
ktoś o Mnie pytał?

Gość szukam ideału
mi nie zależy żeby był przystojny i bogaty inteligentny- owszem.

Gość młody Verter
jestem mlody ale juz sporo widzilem i nie wciskajcie kitu ze chodzi o inteligencje;)

Gość chodzący ideał.
czyli to chyba nie o mnie chodzi jestem bogaty i przystojny z inteligencją gorzej :O

Gość szukam ideału
mi chodzi. miedzy innymi. dla mnie facet musi posiadac bardzo wiele waznych dla mnie cech. choc akurat na bogactwie i urodzie najmniej mi zalezy. serio

Gość Asta Lavista
sory ale pierdolisz jak tak będziesz robiła to Ci życie ucieknie zastanów sie czy warto wybrzydzać i wybierać w końcu trafisz na takkiego który będzie wybierał a Ty sie zakochasz a nim i co w tedy? on cie potraktuje jak przysłowioą lalkę..coż.. przekonasz sie

Gość szukam ideału
Asta Lavista! nie przerażaj mnie :(

Gość przesadzasz kobieto
idz na zywiol, bierz kazdego, najwyzej nie wyjdzie ci cos

Gość młody Verter
gorycz ??? Jeśli to gorycz życia to tak..... moge powiedzieć, że w życiu już bardzo dużo widziałem i pewne rzeczy moge przewidzieć....Asta Lavista ma dokładnie takie samo spojrzenie na tą sprawe jak ja...

Gość chodzący ideał .
spindalaj podszywaczu

Gość vale tudo
chyba pani nie przeczytała tego co by chciała i sobie poszła ;)

Gość szukam ideału
poszła, wróciła ;)

Gość to jakie masz te wymagania
ze tak Ci z tym zle?

Gość szukam ideału
mój facet ma być: inteligentny czysty (umyty, bez żelu na włosach i z drugiej strony nie lalusiowaty) zabawny ma mieć szacunek do wszystkich kobiet a mnie jedną kochać wychowany ma mieć duże poczucie humoru (bo sama jestem taką śmieszką w towarzystwie) nie może być bezczelny ani nie może np. drapać się publicznie w dziwnych miejscach musi mi się z nim dobrze rozmawiać i nie może być... no taki wiejski, musi być wyjatkowy ;)

Gość szukam ideału
:D ok, czekam na dalsze opinie

A sama jestes taka idealna? Inteligentna, czysta, i to co mnie najbardziej rozbawilo nie drapiesz sie w dziwnych miejscach publicznie ?! Nawet jak cos Cie bardzo swedzi :P . Ty nie szukasz idealu tylko jakies cyborga, najlepiej zebys miala pilotka w rece i mogla nim sterowac. Nie chce powiedziec ze nie ma facetow inteligentnych, zadbanych a jednoczesnie niezniewiescialych, majacych szacunek do kobiet itd bo sa, tylko jejku bedac z taka dziewczyna to taki facet musialby sie wiecznie stresowac czy jakiegos \"niedobrego\" ruchu, odruchu nie zrobil bo Tobie sie juz to nie podoba. Wiesz co jak sie kogos bardzo kocha to naprawde nie zauwaza sie i nie przywiazuje sie wagi do tego czy sie podrapal czy nie...

Gość szukam ideału
no właśnie! też tak myślę, że jestem za bardzo wymagająca, a jednocześnie nie interesują mnie inni faceci. tylko tacy. co więcej, bardzo ciężko zrobić na mnie wrażenie. nie jestem idealna i też nie chciałabym, żeby mój facet był do końca idealny bo strasznie głupio bym się czuła, czułabym się po prosrt gorsza od niego. ale jednak nie posiadanie którejś z wymienionych przeze mnie cech już sprawia, że nie potrafię popatrzec na faceta inaczej niż na kumpla. nie jestem idealna, ale jednak czysta, nie drapię się i inteligencji jako tako też mi nie brak, choć za geniusza się nie uważam ;) dziękuje za wszystkie wypowiedzi :)

Gość szukam ideału
no i droga "Naprawde" mam nadzieję, że naprawdę kiedyś kogoś pokocham tak, żeby nie zwracać uwagi na jego niedoskonałości.... a z tym drapaniem to wzięłaś to sobie za bardzo do serca ;)