Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam ideału

szukam ideału??

Polecane posty

Heh,specjalnie to wyolbrzymilam ;) bo to takie smieszne wiesz, dyskwalifikowac faceta bo sie np.podrapal, albo nie jest na tyle zabawny aby mogl przejsc do nastepnego \"etapu\" rozumiesz prawda? To tak jakbys stala z karteczka, obserwowala goscia i odhaczala na liscie : zabawny + inteligentny + czysty + drapie sie - i myslala o jest jeden minus to mozemy zostac tylko kumplami :). Nie bierz tego za zlosliwosc bo nie takie sa moje intencje. Mysle ze tak naprawde jeszcze nie pokochalas nikogo na tyle aby moc na pewne rzeczy przymknac oko, zingnorowac... Idealow nie ma, wszyscy jestesmy tylko ludzmi. A czasami facet ma takie spojrzenie, tak sie potrafic usmiechnac, powiedziec cos takiego co rozwali po calosci, ze w tym momencie nawet ten brud za paznokciem u lewej reki nie bedzie przeszkadzal ;) ;). Serio :) :)

Gość kochana.
myślę, ze skoro jesteś młoda, to masz czas na to, by odszukać swój ideał ;) spokojnie, myślę, że będzie wszystko ok. jednak z przymrużeniem oka patrz na wady facetów, jeśli są nieduże i dla Ciebie do stolerowania. bo niewielu jest takich, o jakich piszesz powodzenia

Gość szukam ideału
wierz mi, droga Naprawde, bardzo tego pragne :( i mam nadzieje, że pewnego dnia spotkam jakiegoś zupełnie nieidealnego faceta, który będzie o mnie zazdrosny chorobliwie 9co oczywiście będzie mnie wkurzac na maksa), który czasem daruje sobie kąpiel wieczorną, który palnie nieraz jakieś głupstwo i będę musiala się wstydzić za niego... ale będę go kochać i nawet nie zorientuję się, że coś jest z nim "nie tak".... głupia jestem, wiem...

Gość szukam ideału
droga Kochana- dzieki ;) również życzę powodzenia :)

Gość szukaj dalej. może znajdziesz
:O

Gość szukam ideału
a może jest tu ktoś, kto ma podobny problem? albo nie-problem (?)

Gość szpakowaty7
Wejdz na ogolna dyskusje na temat 'Jak zdobyc zaufanie kobiet...? I co o tym powiesz?

Gość szukam ideału
szpakowaty, podaj link, jesli jesteś tu jeszcze