Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akaaaaaaaaaaakk

zna ktos domowy sposob na bol zatok?? prosze

Polecane posty

Gość akaaaaaaaaaaakk

Ja kroję cebulę i wówczas wydzielina rozrzedza się i \"schodzi\" z zatok. Prymitywne ale trochę pomaga

Gość akaaaaaaaaaaakk
dzieki :) moze jeszcze ktos cos?

Gość inhalacje
z olejku eukalikptusowego dostępnego w aptece pod nazwa handlową Olbas oil Gorąca woda do miski 5- 10 kropel olejku i recznik na głowe i wdychamy Mi pomaga

Gość akaaaaaaaaaaakk
a co myslisz o INHALOL?? z Profarmu? wdycham to ale jakos niebardzo :( do najblizszej apteki mam z 20 km ;)

Gość LOLA20
Ja miałam chore zatoki i wtedy wygrzewałam je sobie solą-najlepiej gruboziarnistą- prażę ja na patelni aż będzie gorąca, wsypuję do woreczka z materiału i przykaładam na zatoki- ulga jak nie wiem co- tylko trzeba uważać żeby nie była za gorąca no i odpada, gdy leci ci krew z nosa bo może być krwotok... podobno pomagają liście kapusty, ale ja nie praktykowałam :-))

Gość akaaaaaaaaaaakk
dzieki ;) mam nadzieje,ze przejdzie

Gość LOLA20
Liscie kapusty sa dobre na powiekszenie penisa :) przykladalam je do czola mojemu chlopakowi i wyrosl 30-centymetrowy zapasowy organ :classic_cool:

Gość huhuhahahaha
zapasowy oragan? jak koło zapasowe? ojej podszywaczu, a może zrób sobie okład z rzezuchy ,to Ci zapasowy mózg wyrośnie ;-):P:D

Ja na noc smaruję sobie czoło i policzki oraz nos (tylko tak zeby oka nie zatrzeć) maścią wick waporup i obwiązuję głowę chustką. Wygrzewa i po 3 dniach takiej kuracji nocnej zatoki są czyste :D

Gość huhuhahahaha
Wiem, co mowie, oklady z rzezuchy sa rekomendowane przez ministra zdrowia i WHO jako skuteczny lek na porost mozgu! Wyprobowalam na sobie i wytworzyl mi sie dodatkowy mozg w miejscu, gdzie slonce nie dochodzi, ale owsiki juz mi go zdazyly pozrec :(

Gość LOLA20
sorki, ale ktoś się pode mnie podszywa- CHYBA NIE MA ODWAGI PISAĆ POD WŁASNYM NICKIEM!!!!!!! A dla tego co pisal o liściach i penisie- PRZYŁÓZ SOBIE TE LIŚCIE NA MÓZG- MOŻE CI WYROŚNIE, BO CHYBA NIE MASZ

Gość LOLA20
Przepraszam Was bardzo, zastosowalam oklady z rzezuchy na porost zapasowego mozgu i owladnelo mnie rozdwojenie jazni :( w dodatku wstydze sie rozpowiadac, ze moj partner ma dwa penisy, bo on kaze mi mowic wszystkim, ze to tylko 30-centymetrowy pryszcz na czole :(