Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaa

krem nivea

Polecane posty

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy stosujecie go do twarzy, chdzi mi o ten zwykly niebieski nie soft?

Gość takk

Gość nie tylko do zmywania tuszu z
rzęs, do twarzy nigdy

Gość Umka
nieeeeeeeeee

stosuje tylko na wyschniete usta!!!!!!!1do pielęgnacji twarzy sie nie nadaje.ma w sonie 80% wody!!!!!!!!jest za tłusty.jeszcze w lecie czy na wiocne ujdzie ,ale w zimie przy minusowych temp.powietrza ZAMARZA na twarzy.a skutki tego bede odczuwalne w przyszlosci!!!!!!!!nie polecam!!!!!!!!!!!!!zwlaszcza do cery z problemami naczynkowymi!!!!!!!!

Gość SKK
Własnie się na ten temat wypowiadałam na innym topicu, ale powtórzę! Miałam kiedyś straszne problemy z cerą, ale od kiedy stosuje Niveę to moja cera jest bez zarzutu. Wydawałam majątek na inne drogie kremy, toniki i inne, co okazało się bezskuteczne. Niveę poleciła mi moja mama. Ona juz od najmłodszych lat stosowała ten kremik i obecni, pomimo swojego wieku ma znakomitą cerę. Zero zmarszczek i innych niedoskonałości! Polecam, bo myślę, że warto! Oczywiście do demakijażu też jest dobra!

zawsze na usta a jak mam wysuszoną mocno skórę to i na twarz, kiedy kończy mi się mleczko do demakijażu też używam kremu nivea, jeśli na twarzy pojawi mi się jakieś podrażnienie nakładam na to miejsce krem i od razu podrażnienie znika:)

Gość NormalnaKobietka
ja i inni moderatorzy postaramy ci sie pomóc wystarczy, że swój post umieścisz na naszym forum my Ci w mig odpowiemy :) zapraszam http://tiny.pl/gdl2