Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morusik

solarium natryskowe

Polecane posty

Gość morusik

kto mi wytłumaczy na czym to polega, jaka cena i gdzie w centrum taniej?

ja byłam :) polega na tym, ze co jakis czas wlaczany jest natrysk olejkami, ktore pieknie pachną :) po tym przynajmniej ładnie pachnie skóra. ja płaciłam 1,20 zł / min. Pozdrawiam :)

Gość morusik
no właśnie jakie daje to efekty??

Gość kosmetyczka277
A mnie się wydaje, że to o czym Ty mówisz to aromaterapia, a opalanie natryskowe to zabieg wypsikania całego ciała (bądź jakiejś partii) takim pistoletem z czymś w podobie samoopalacza. W przypadku tego typu opalania nie eksponuje się skóry na promienie słoneczne. Wszystko to działa na zasadzie samoopalacza.

Gość bacha z usa
ja bylam dzisiaj na opalaniu natryskowym. jak dla mnie bomba. wchodzisz do kabina ja bylam na golasa zakladasz czepek na wlosy i stoisz i w ciagu 10 sek specjalny pistolet natryskuje cie taka przyjemnie pachnaca mgielka a puzniej sie obracasz i z tylu to samo. efekt natychmiastowy. zero zaciekuw itd. ja placilam w promocji 15 $. cena zalezy od wysokosci .moja siostra jest wyzsza odemnie i placila wiecej no i oczywiscie od czasu natrysku .ale rewelacja polecam wszystkim. pa pozdrowienia z detroit.

Polecam \"Friends\", sezon 10 epizod 3 Zobaczycie sobie solarium natryskowe i efekty ;)

Hahaha. Ten odcinek jest zabojczy :D Dwie perelki :) Ross: One Mississipi, two Mississipi, Three Mis...(the sprayer starts again, spraying him in the face and torso again) WAIT! WAIT! I\'m not-I\'ve not finished counting!! (he leaves the booth) (the assistant enters the room) Ross: You sprayed my front twice! Assistant: You\'ve never turned? Ross: No, I barely even got to three Mississippi. Assistant: Mississippi? I said count to five\'! Chandler: Hold on! There is something different. Ross: I went to that tanning place your wife suggested. Chandler: Was that place... The Sun?

Do tego jeszcze nie doszłam... Ale nie mam takiej kumpeli, może dlatego ;) Zmieniłyśmy temat, zaraz ktoś sie czepi ;)

Gość spinka klinka
moze obejrzyj sobie teledysk Pink "Stupid girls", tam Pink jest w takim solarium :P :)

To ja moze nawiaze do tematu ;) Solarium natryskowe to fajna sprawa przed wielkimi wyjsciami, jesli nie jest sie zwolenniczka tradycyjnego solarium. Nadaje ladny kolorek, jednak troszke brudzi, tak jak krem brazujacy. Utrzymuje sie na skorze okolo 1 tygodnia. Stosunek trwalosci do ceny jest niekorzystny. Odradzam aplikacje 4 dwojek na jedna strone ;) Chyba, ze ma sie zamiar odegrac w pojedynke duet Ebony and Ivory :P:P desiree83--> ktora masz scenke ?

Gość Anikkkkkkk
hej dziewczyny:)piszcie cos wiecej na temat tego solarium natryskowego.....;]aha i jeszce mam pytanie...czy to mozna natryskiwac poszczegolne czesci ciala...?i czy mozna np bez buzki????odpiszcie szybko...dzieki z gory pozdrawiam