Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

raina2

kremy Vichy glownie Normaderm czy faktycznie takie dobre ?

Polecane posty

Gość fugia
Uważam, że Normaderm nawilżający, usuwający niedoskonałości skóry jest rewelacyjny! Świetnie matuje i nawilża. Dzisiaj kupuję sobie krem na noc z tej samej serii, więc za jakiś czas podzielę się z Wami opinią:)

Gość jomic
Vichy Normaderm dzień 2. Mam krem na noc, żel do mycia i tonik. Zdają się być bardzo wydajne, po przebudzeniu skóra wylgada lepiej. Nie mam kremu na dzien (jeszcze), wiec poki co stosuje garnier (dobrze matuje i bardzo mi odpowiada). Ale myślę ze nawilzajacy z tej samej linii byłby bardzo ok. Generalnie cera tłusta, trądzikowa (leczona), z rozszerzonymi porami. Za miesiąc powiem Wam czy nadal jestem tak zadowolona.

Gość anulicia
ja zamiast sie pozbyc niedoskonalosci, to wypryszczylo mnie ze zdwojona sila. takich pryszczy to nigdy wczesniej nie mialam. takie duze, jakby wypelnione woda, ktore procz tego ze wygladalam jakbym sobie nabila guza, to strasznie bolaly. jak dla mnie beznadziejny!

Normaderm bardzo dobrze matuje, ale podkład rzeczywiście się wałkuje, tak samo korektor. Pryszcze nie zniknęły, a miałam żel, tonik i krem.

Gość bonia1
a co sadzicie ogolnie o kremach Vichy?slyszalam,ze te kosmetyki sa bardzo dobre i skuteczne,ale tez i kosztuja,czy warto sie przezucic na nie?

Gość ELLLLLLLLLLLL
Uzywam juz od kilku miesiecy Normaderm na noc lub na dzien + zel do mycia twarzy. Mam cere tlusta, gl strefa T, po poludniu zawsze zaczynam sie blyszczec, latwo pojawiaja sie zaczerwienienia i drobne pryszcze, zaskorniki. Stosuje 'Normaderm zel do twarzy' wieczorem a na dzien krem: latem 'Normaderm na dzien' a zima 'Normaderm na noc'. Noca natomiast nakladam jakis inny lekki krem. Jak dla mnie dziala bardzo dobrze, najlepiej ze wszystkich innych preparatow do cery tlustej i z niedoskonalosciami. Zaskorniki i rozszerzone pory znacznie sie zmniejszyly, cera jest matowa, nie blyszczy sie. Mysle ze przy cerze wlasciwej trzeba tak dobrac stosowanie zeby nie przesadzic, bo moze dojsc do wysuszenia i podraznienia skory. Podklad po kremie sie wcale nie walkuje tylko trzeba poczekac az krem sie wchlonie i twarz wyschnie - czyli chwila przerwy miedzy kremem a podkladem. Ogolnie ja jestem bardzo zadowolona i bede stosowac. Innym bym polecala kupic 1 preparat na probe najpiew i zobaczyc jakie efekty i czy nie podraznia. Powodzenia!

Gość jomic
kończę pierwsze opakowanie kremu na noc- zaskakująco wydajny. I efekty są świetne. Kolezanki z pracy zwracaja uwagę, że cera mi sie poprawiła. Na dzień mam Vichy Normaderm nawilżający, do mycia zel (przez 4 miesiace zużyłam około połowy:)) i czasami tonik. JEstem bardzo zadowolona i bez większego żalu wydałam pieniądze na drugie opakowanie kremu na dzień. Po wypłacie krem na noc. I chyba się nie rozstaniemy szybko. A podkład stosuję po kremie. Chwila na przeczesanie włosów wystarcza, by nic się nie rolowało. Generalnie jestem bardzo zadowolona. Choć przez pierwszy tydzień było cięzko-pojawialy się nowe intruzy i skóra była mocno przesuszona. Po pierwszym "szoku" jest - nie chcę zapeszać

Gość Croc
Pojawianie się syfów na początku stosowania każdego specyfiku to POZYTYWNA reakcja. Jeśli nic nie wyskakuje to znaczy, że specyfik tylko sprząta bałagan, a po odstawieniu bałagan wraca.

Jak najbardziej POLECAM, szczególnie ten na noc - skóra jest rano jedwab i świetnie usuwa krosty :)

Gość kingra888
Zainwestowałam dzisiaj w ten krem (prawie 70zł;/) posmarowałam buzie po południu a teraz mam już kilka syfów więcej, ale czytałam, że tak jest na początku poza tym od razu czuję, że skóra jest wygładzona (jak nigdy dotąd) jak narazie jestem na tak!

Gość kingra888
Zainwestowałam dzisiaj w ten krem (prawie 70zł;/) posmarowałam buzie po południu a teraz mam już kilka syfów więcej, ale czytałam, że tak jest na początku poza tym od razu czuję, że skóra jest wygładzona (jak nigdy dotąd) jak narazie jestem na tak!

Gość klaczek
witam dziewczyny ja mam tłusta skore i zawsze sie blyszcze po nalozeniu na skore oczywiscie uprzednio umyta zelem morladerm, jest niewiarydodnie miekka gładka i matowa, swietne uczucie, narazie nie moge nic wiecej napisac poniewazn mam go dopiero 2 dni zobaczymy pozniej ale juz mi sie podoba.kupilam zel i krem 50ml a wiec ten wiekszy za 45zł bo jest promocja akurat a w aptece dbam o zdrowie. musze jeszcze wybrac sie po krem na noc:)