Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek kawy

wejdź-oceń-poradź- moja dziwna uroda

Polecane posty

Gość kubek kawy

moim problemem jest wysunięta do przodu dolna szczęka tak ze kiedy zacisne zęby to zamiast górnych przykrywających dolne jest odwrotnie :( czy ktos ma taką "wadę"? moze przeszedl operacje? jak mężczyźni patrzą na takie kobiety..? zauważają to?..

Gość kubek kawy
up

Oj nie przejmuj się:) Znam jedną dziewczynę, która ma taki problem jak ty. Nie rzuca się to w oczy i nie sądze, żeby np jakis facet nie chcialby z Tobą byc z tego powodu:) Ta dziewczyna, o której mówię wygląda tak jakby smutno...musi się często uśmiechać, żeby nie odebrano jej jako ponuraka:)

Gość masz szufladę po prostu
można tę wadę skorygować ortodontycznie, a widać ją na pewno nie ma co się oszukiwać. Inna sprawa, że niektórym dodaje ona uroku.

Gość oświecę Cię
Ostatnio byl program o takich operacjach - ostatnio coraz wiecej sie ich przeprowadza. Pokazywali dziewczyne przed i po - ogromna roznica.

aaaa!!to sie nazywa SZCZĘKOWYSUW, tzn w sumie ja tak mowie z koleżanka. ale nie wiem jak to sie leczy, przykro mi.

Aparatem raczej ciezko, gdyz aparat skuteczny jest na KRZYWE zeby. Ty prawdopodobnie masz progenie (nie jestem pewna). Takie cos leczy sie operacyjnie. Wystukaj na google haslo to sie dowiesz wiecej :)

Gość staly aparat

Gość kozuchowska też tak ma
do tego trzy włosy na krzyż, nos jak ziemniak a i tak wszyscy jej wmawiają, że jest najpiękniejszą polską aktorką:o

Gość rzeszówka
Również miałam taki zgryz. Pół roku temu załozyłam aparat stały i juz widze różnice, więc ten kto pisze ze aparat nic nie da poprostu sie myli. Jeśli po pol roku juz widac znaczna roznice a nie mam jeszcze zalozonego łuku na dolnych zebach to co bedzie po 3 latach? wszystko jest do naprawienia :)

Gość szalony koń 2
kubku kawy, no i zawsze możesz wziąć udział w derby....