Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mozarella

pomocy!!!!!!!!

Polecane posty

To bardzo mile z Twojej strony, widzialnaa, bo ja naprawde nie mam na kogo liczyc. Znalazlam bezplatnego prawnika u nas na uniwerku, nie zajmuje sie wprawdzie takimi sprawami, ale moze cos doradzi. Licze ciagle na ich laske, ze mi daruja albo pozwola zaplacic tylko za 3 miechy. Dali mi termin do 8 maja, wiec musze dzialac.

też pożyczę ale to nie problem od dobrej kuzynki pozyczę ktora pracuje

Nie, jezeli nie przejdzie, skorzystam z Twojej pomocy. Na razie ide sie tylko poradzic.

mozarella nie przejmuj się tym!!!! nikt nie ma prawa ściągać od Ciebie kasy za coś czego nie kupiłaś. Takie durne \"firmy\" zawsze starają się wyłudzić, bo liczą, że ktoś się przestraszy i zechce zapłacić tak jak Ty. Dostałaś te ponaglenia mailem czy listem?

słuchaj rob co chcesz a nie się pytaj. maila mam pokazanego kazdy moze napisać. tylko ze ostatnio nie dziala trochę więc moze nie dojść albo dojść z opuźnieniem. papa

tu nie chodzi o kupno produktu ale o prawa autorskie do tych wierszy. probuj , a nuż się uda choć rzeczywiście prokuratora to chyba bym się nie bała :)

Wiesz tak na zdrowy rozum to oni nie mają najmniejszego prawa ściągać od ciebie kasę. Przecież nie podpisywałaś żadnej umowy:) Ja uważam, że powinnaś napisać im, że zdecydowanie nie masz zamiaru za nic płacić i koniec. Zawsze możesz się wykręcić niewystarczającą znajomością języka:) Głowa do góry, myślę że oni chcą od Ciebie poprostu wyłudzić pieniądze.

Nie bądź glupia i nie płać. Nie ma umowy- nie ma konieczności zapłaty. Proste.

Gość prowokacja to jest taka
az sie kurzy lasce sie nudzi i wymysle se problemy :P spadaj na bambus idiotko

Hej! Niestety, musze to zaplacic, umowa jest juz moje zameldowanie na tej stronie(pisze malym druczkiem). Poradzilam sie prawnika. Napisalam do nich z prosba o rozlozenie na raty, nie odezwali sie. Prawnik powiedzial, zebym nie liczyla, ze sie odezwa do terminu, potem beda mnie straszyc prokuratorem. Nie bede placic, dopoki nie zareaguja na moja prosbe. I to nie jest zadna prowokacja. Widzialnaa, mam kolezanke, ktora moglaby byc pomocna w pisaniu Twojej pracy magisterskiej. Jak chcesz to podam jej Twoj email.

już właściwie nie jest to potrzebne, ale moze dalaby radę, wtedy wykorzystalabym ją :). poza tym na stronę się przyda :) podaj jej moj email :)