Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyzwolonaJulka

Wydepilowałam wczoraj całą myszke pęsetą.Sposób bolesny ale bardzo trwały!

Polecane posty

Gość CZARNA_KAWA
Ja pensetą depiluję tylko okolice bikini, podziwiam te z was które depilują wszystko !!! ałć... chociaż przyznam szczerze, że sama chcialabym spróbować tak na gładziutko ale nie mam odwai, ten ból .. kiedyś raz to zrobiłam maszynką, teraz mam twarde włoski - już nigdy wiecej :(

Gość Peseta zabiera za dużo czasu
a ja go nie mam, w zwiazku z czym używam depilatora elektrycznego (tak, tak!!!) i jestem super gładka. Bolało za pierwszym razem, ale po jakimś czasie skóra sie przyzwyczaja, a poza tym włosków odrasta mniej, więc też mniej boli :)

Gość mała muminka z krakowa
tak tak, a potem włoski wrastają, robią się krosty ropne i blizny paskudne - NIGDY WIĘCEJ PĘSETĄ!!! ten błąd dużo mnie kosztował!! teraz zawsze kremik do depilacji i po krzyku a efekty :-D cudowne!!

Gość naprawdeto
a przy wejściu do odbytu tu przy pośladkach tez wyrywacie? ja tam nie sięgam i na oko niektóre rwę ale sa cienkie. z warg juz nie ruszam. tylko z bikini staram sie oczyszczac dzunglę.

Gość ___________Hmm________________
Ja uzywam pasty cukrowej i zajmuje mi to 5 minut ...podziwiam za cierpliwosc te panie od pensety :-)

Gość bleblus
a czy ta depilacja cukrowa na pewno nie boli?

Gość ___________Hmm________________
bleblus - BOLI jak kazda depilacja, podczas ktorej wlos jest wyrywany z cebulka. Pierwszy raz jest nawet bardzo bolesny, ale przy 10-tym wlasciwie poza lekkim pociagnieciem skory nie odczuwam specjalnie bolu. Poza tym trwa znacznie krocej niz penseta :-)

wzgórek depiluję pęsetą a resztę maszynką bo tak boli że nie dałam rady. Tylko że mi i tak szybko odrasta nawet te usuwane pęseta muszę co tydzień ponawiać

Gość Aruba
witajcie dziewczyny -tak czytam jak sie depilujecie i moze mi ktos doradzi -jak duzo trzeba nalozyc wosku i jak dlugo czekac po nalozeniu ?(dodam ze mam na mysli urzadzenie do grzania wosku i paski ) Ja dziwnie jakos po oderwaniu paska widze na nim gora 5 wloskow...cos chyba robie nie tak prawda ? A co do pensety to az tak ni9e boli jezeli rowniez robi sie to na rozgrzany wosk bo wtedy wloski sa juz oslabione i grubsze wiec latwiej je zlapac poprostu :) pozdrowionka i dziekuje za pomoc z gory

Gość Monia .....
mam pytanie do _Hmm_ Gdzie mozna kupic ta mase cukrowa... albo jak ja zrobic?

Gość zarośnięta
a moze moją cipeczke wydepiluje ktos pęseta?

Gość LenkaMadlenka
A nie wrastają wam włoski?? zarośnięta - nie ma tak dobrze, idź do kosmetyczki, tylko się wcześniej podmyj ...

ja kiedys próbowałam tą pastą cukrową i powiem wam że ból okrutny i nigdy więcej, ale marzy mi się taka idealnie gładka. Chyba zaczne zbierać na laser :)

Gość Knurka
Też stosuje :)

Gość MaleziSka
Gorąco polecam

Gość zwolennik wygolonych na O
Moja żona wcale się nie depiluje ani nie goli bo na siśce i wzgórku łonowym nie ma wcale włosów " wybryk natury" po prostu nigdy jej tam nie urosły a żona ma 38 lat więc jestem cały heepy bo mam cały czas gładką siśkę.

Gość śmieszne
Acha

Gość gość
Depilowałam pęsetą. Dziś pierwszy raz. Nie wiem jaki będzie efekt. Czuje gładko. Nawet tak strasznie nie bolało.

Gość gość
Ja też kilka razy próbowałam.