Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alama Kota

Polska w UE

Polecane posty

Hiszpanie... to w Mardycie moze i owszem. Ale na prowincji to bida z nedza :P I wcale nie zycze sobie, by mi ktos modernizowal moj kawalek swiata ;) Ale nie znam sie ani na ekonomii, ani na polityce. Oceniam sytuacje biezaca (i przeszlosc). NIe wiem jak bedzie. Ale poki co, zeby nie powiedziec ze jest gorzej, to wcale nie jest lepiej.

Gość Wujek Samo Zło
Dobry przykład - Hiszpania za Franco i Portugalia za Salazara czyli do lat 70 to była prawie jak komuna. Czemu nie poszliśmy tym śladem? A ? Dobranoc, dzieciaczki...

Gość ALF
No i co was zgasiło?

Krwawa jak Ci na hiszpańskiej prowincji biednie to wybierz się na nasze Podlasie albo na Pomorze Słupskie. Polecam - podróże kształcą nie tylko zagraniczne.

A czy ja napisala, ze u nas bogato? O_O Boj sie Boga... O Hiszpanii bylo... Zreszta w Hiszpanii to ja nigdy nie bylam, ze slyszenia wiem :P A podrozoje wlasnie bardziej po Polsce. Podroze ksztalca. Jeszcze trzeba miec na nie pieniadze :O ide w kimono 🖐️

Gość ALF
No co, gdzie som łune ełrofile? Nie bójta sie, nie gryzem! Pochwalta się jak wom dobże w ty Łuni.

Gość ewelineczka23
Trawnik bylas kiedys w Albanii?;)

dzieki za WASZE ciekawe spostrzezenia.czekam na dalsze i pozdrowionka dla wszystkich.