Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lydias

CHARAKTERYSTYKA JĘZYKA CZATU

Polecane posty

jaki jest nasz język i sposób wypowiadania się na czacie, jakie są popularne nicki osób(bo są często zajęte), jakie znaki są często używane i o czym się najczęściej rozmawia???jak się mają zasady poprawności językowej do wypowiedzi na czatach???

Gość Observator...
zauwazylam ze jak masz ladny nick to jestes lubiana a jak masz nik kojarzacy sie zle, z czym brzydkim to atakuja pomimo ze piszesz na niku nr1 i nr 2 to samo ;)

Gość zyczliwa mala
naduzywanie kropek

Gość Observator...
oooj jak te kropki byly a propos mojego niku to sie nie czepiaj mala bo sobie go tylko wypozyczylam! nie jest moj :P

Gość tili
zyczliwa mala Chyba naduzywanie wielokropka :O

Gość Observator...
tili niekoniecznie zamiast wielokropka wielokrotnie stawiam dwie kropki - czy dwie kropki to nadal wielokropki ? :D

Gość to zdaje sie powinny byc
solidne badania podparte literaturą i wzbogacone o Twoje spostrzeżenia... co piszesz?

Gość zyczliwa mala
czepiasz sie :P Observator nie pilam do ciebie :D nawet nie zauwazylam twoich kropek (wielokropkow) :P

Gość tili
Observatorze :P Dwa to nie jeden -lecz kilka a wiec zalicza sie dwukropek do grupy wielokropkow :O

Gość wielokropek to 3 kropki
:D

Gość Observator...
cos mi sie zdaje ze nie ma grupy wielokropkow a wielokropek z urzedu ma 3 kropki! :D

więcej niż 3 to po prostu wiele kropek :P

Gość Observator...
chyba wiecej niz 1 to wiele kropek :P

Gość nienawidze czatow
chociaz poznalam tam mojego najukochańszego faceta na tym świecie ............ale też i zrobiono ze mnie wariatke i tego sie wstydze

Gość tili
Hmmm...A jak nazwiesz taka ilosc kropek :P ?................................Hmmm:P? Cala ontologia wielokropkow zaczyna sie tam gdzie zaczyna sie wielosc...a ta ma plynna granice:P

Observator nie badz taki hej do przodu :P

Gość Observator...
................................ tez mi trudne pyt :O po prostu 42 kropki :D :P

Wielokropek – znak interpunkcyjny w postaci trzech umieszczonych obok siebie kropek (…) używany na końcu zdania lub dla zaznaczenia fragmentów pominiętych źródło: Wikipedia pozostałe to po prostu kropki :P

Gość tili
ja uwazam, ze to jest bardzio krzywdzace podejscie wobec tych wielu kropek :( Toz to prawdziwy rasizm kropkowy :O

Gość Observator...
o przepraszam 32 :P

Gość nienawidze czatow
a czy czat ma swój język to wogóle dziwne zjawisko ciągle ktos sie wlącza o dziwnych nickach z kropkami czy bez to chyba jak się chce zalogowac a jest już np. Kasia to zrobi Kasia.. i wtedy może tez tak byc chyba o to chodzi w tym języku ale tam to imie ma jakieś znaczenie albo nick to mistyfikacja a nie realistyczny świat

Gość tili
nienawidze czatow Kurde a ja myslalam, ze jak sie rozmawia z kims na czatach to to realistyczni ludzie sa :O Czy to sie tyczy tez kafeterii? Tu tez nie ma prawdziwych ludzi tylko te mistyfikacje? Bo jak tak to mi wszystko runie, runie...............

Gość nienawidze czatow
są i prawdziwi ale wiesz nigdy nie wiesz czy ten pan ktory Ci schlebia to nie 15latek z kolegami

Gość tili
15 latka jakos bym zniosla...Gorzej gdyby to byl 70 latek :o Brrr

Gość nienawidze czatow
ja kiedys podalam swój numer tel. zbytnio sie spoufalilam mialam cięzki okres w zyciu popadlam az w depresje ale pokonalam to i poznalam mojego kochanego i jestem bardzo szczęśliwa bo teraz nie chodze po czatach tylko kafe sobie czytam i wymieniam mysli i opinie

Gość tili
jej to to powanie bylo jak mialas depresje przez czat :O Powinni tego zabronic :O !!!

Gość tili
powaznie*

Gość nienawidze czatow
depresja byla tez nawarstwieniem się spraw zyciowych seperacja cale poprzedzające ja zycie w stresie a to na dokladke pomieszalo mi w glowie mialam wrażenie że ktos odebral mnie jak "panienke" i dowalilam sobie tym a zawsze bylam i jestem az nadto umoralniona

Gość tili
nienawidze czatow Tak naprawde moje doswiadczenie z czatami jest male, zagladalam tam jak sie w Polsce pojawily- i to byla jakas ciekawostka:) Czasem tez wchodzilam z kolezankami dla zartow, bo faktycznie mezczyzni na czatach sa zbyt doslowni. Nie podba mi sie jednak ta strona internetu bo nie widze jej sensu.Mialas szcescie, ze tam znalazlas milosc bo wbrew pozorom ta czesc internetu najmniej temu sprzyja :)