Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek25

25 letni prawiczek z wyboru.

Polecane posty

Gość tomek25

Pewno wieszkosci na tym forum bedzie sie to wydawac dziwne, nienaturalne ale mam 25 lat i jestem prawiczkiem pomimo, ze nie brakowalo mi okzji aby niem nie byc. Jestem sam czy na forum jest ktos taki jeszcze. No i jeszcze jedno-wcale sie tego nie wstydze. A co!!!

Gość mała chce się czegoś
ale że o jaką ideę chodzi? czystość do ślubu czy coś innego? pytam poważnie

Gość nie wiesz co tracisz

Gość Niedźwiedzica
23 letnia dziewica z wyboru 🖐️

Gość nie wiesz co tracisz
chyba Ci nie ufal, przykre:( mi by bylo bardzo smutno...

Bał się głuptas :/ Ale czego to nie wiem, teraz mi płacze w ramie że głupi był.

Gość mała chce się czegoś
teoria jeśli chcesz robić tu karierę na tych swoich głupawych tekstach to je trochę "podrasuj" - z tego widać li i jedynie, żeś kretynka. Nie interesuje Cię temat to poszła w diabły.

Gość Niedźwiedzica
Paskudny, zakompleksiony podszywaczu jestem z facetem od 3 lat i wystarczają nam pieszczoty.

Gość tomek25
o jaka "ideje"sie rozchodzi? otoz:(pomyslicie ze nienormalny jestem) chodzilem tylko z dwiema dziwczynami (tak na powaznie) ale jakos nie mialem przkonania w obu przypadkach ze to wlasnie jest ta wlasciwa. Obie nalegaly, naciskaly nie raz co by ten pierwszy raz (moj pierwszy raz) juz miec za soba. Obie widocznie nie kochaly mnie tak naprawde co by mogly sie poswiecic i w czystosci (nie mowie ze do slubu) wytrzymac czas jakis. Czuje sie dzieki temu wolny, silny a Wy juz mozecie sobie pisac na co ochote miec bedziecie. pozdrawiam.

Gość Niedźwiedzica
...mi wystarczają pieszczoty kablem od prodziża mmmmm:D a mojego mena zadowala wibrator 'anal intruder' versja king size:classic_cool: p.s. ten podszywacz, który się pode mnie podszywa wcale nie jest paskudny - on jest wręcz nieprzeciętnie przystojny, jedynym jego kompleksem jest w moim odczuciu skłonność do skromności wyrażająca się w jego twierdzeniu, że jest on nieprzeciętnie przystojny, kiedy w rzeczywistości jest on nieziemsko przystojny:classic_cool:

Gość Niedźwiedzica
ale sie dajesz podpuszczać podszywaczu :classic_cool:

hej tomek, ja mam 22 lata i tez nie wspolzylam. dlaczego?? bo nie kochlam nikogo... proste i logiczne jak dla mnie, chociaz wszyscy sie dziwia wkolo dlaczego-ze niby fajna dziewczyna i ladna, jednak to moj wybor. oddam sie komus kogo pokocham i jemu bedzie zalezalo na mnie, mysle ze to doceni...

Gość Niedźwiedzica
Poprawiasz mi humor :D Zawsze chciałam żeby ktos sie podemnie podszył :P moje posty to prowokacja :)

Gość tomek25
Madziu z Gdyni. Ciesze sie ze wiesz o co mi chodzi i rozumiesz to wszystko. pozdrawiam z rzeszowa.

wracajac do rozmowy to wolalabym aby milosc mojego zycia tez z nikim nie wspolzyla...ale chyba tak rozowo to nie bedzie. dzieki Tomek. rowniez pozdrawiam.rozumiem. powodzenia zycze ;)

Gość Niedźwiedzica
Dobranoc podszywaczu 👄 :)🖐️

Gość tomek25
pozdrawiam z Rzeszowa Madziu z Gdyni. Ciesze sie ze nie ja jeden mam małego pisiorka i wstydzę sie pokazać na golasa a ty rozumiesz to wszystko, bo też masz małego pisiorka.

Gratuluję Tomku:) Ja już nie jestem dziewicą. Nie wiem, czy niestety. Myślę, że mogłam poczekać. Ale stało się. Na szczęście z chłopakiem, którego bardzo kocham i który bardzo kocha mnie. Czasem myślę, czy nie zrobiłam źle - czy kiedyś nie będę żałowała, ale teraz jest cudownie. I sam fakt, że mogę być blisko z Nim, tak blisko jak nikt inny wzudza we mnie wielkie szczęście...

Gość OIusiaczek
Gratuluję Tomku, Ja też mam pisiorka małego, jak Ty i wiewiórka i Madzia. Ale wiem, że nawet dgy upadnę na dno, to się podniosę i mój pisiorek też. :classic_cool:

Gość OIusiaczek
i jak Niedźwiedzica.

żałośni jesteście... Hmmm - za mnie tak łatwo podszyć się nie można, bo jestem zarejestrowana. Ale żeby to przekiminić potrzeba trochę inteligencji... Btw - dziewczyną jestem, ale może mi się wydaje?

Gość tomek25
za to nie jestem już dziewicą bo mojego anusa spenetrowała cała amerykańska męska drużyna koszykówki :)

Gość tomek25
Olu nie lam sie tymi podszywaczami. Im z zycia tez sie cos nalezy a podszywanie sie za innych to jedyna rozrywak ktora sprawi im radosc wielka. Dobrej nocy Tobie i podszywaczom. Ja klade sie spac bo to ostatni dzien dlugiej, weekendowej laby.

Gość 0Iusiaczek
wydaje Ci się - masz przecież małego pisiorka :classic_cool:

Gość tomek25
idę bo mój tate już szykuje swojego wielkiego naganiaczy by niczym młotkowy w stoczni gdańskiej walić całą noc :)