Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konspiracja

Mam 30 lat jak większość ludzi w moim wieku

Polecane posty

wyrzutkowie z Fatalnego (oraz inni piękni trzydziestoletni) oto mamy nową kafeteryjną przystań :D

my pierwsza brygada... damy radę już się czułam jak bezpański pies uzależniona od forum, a bez przyjaznego topiku tak więc czas puścić trochę grafomanii w cyberprzestrzeń jak powiedział Wąż

na razie ciężar podnoszenia nowonarodzonego wątku spoczywa na nas droga siostro ja mogę mieć trudności, bo mnie szef atakuje dzisiaj zdjęciami z długiego weekendu ;)

nick mi sie zakurzył trochę ale masz rację - pozamiatane, pokasowane, żadne ogony i demony przeszłych wątków :D sie za nami nie ciągną możemy zmyślać od nowa :P

Gość jakich wyrzutkow
Jestescie z kafeteryjnych wyrzutkow ?

buahaha :P :D mówiłam, że was kocham? :P

kurde, ja was na kilometr wyczuję...jak nic z bryzą morską mnie przywiało...ach, ten angielski ocean :p:P:D 😘😘

mam ochotę zrobić coś chamskiego...hmmmm mam! wytnę moje posty na \"fatalnym..\" i pozbawię ich tych kilku tysięcy wpisów..jak szaleć to szaleć :p

aaaa,mam was corki marnotrawne;-) zajrze tu czasem,jesli pozwolicie oczywiscie:-)

ja też se stopke zaserwowałam czee znowu ja... ...konspira, odłóż markera:P

Natasza jaka Ty się złośliwa robisz na obczyźnie:P wracaj do hal i złagodniej

dostałam mailem od kumpla: Rodzaje upojenia alkoholowego 1. na Kopciuszka - przyjsc do domu w jednym bucie 2. na Królewne Sniezke - obudzic sie w lózku z siedmioma facetami 3. na Czerwonego Kapturka - obudzic sie w lózku babci 4. na Spiaca Królewne - przez 100 lat niczego nie pamietasz 5. na Myszke Miki - opuchniete uszy, biale rekawiczki, ale nie masz fraka 6. na Krzysztofa Kolumba - nie wiesz gdzie jedziesz, jak juz przyjedziesz to nie wiesz, gdzie jestes, ale za przejazd i tak placi panstwo. 7. na Reksia - obudziles sie w budzie dla psa 8. na Wladce pierscieni - obudziles sie na komisariacie w kajdankach 9. na Ogniem i mieczem - obudziles sie w kotlowni na koksie 10. na W pustyni i w puszczy - obudziles sie w parku miejskim na grzadce z rózami 11. na Rejtana - obudziles sie przed wlasnymi drzwiami z rozdarta koszula 12. na Wakacje z duchami - obudziles sie na strychu zawiniety w przescieradlo I pamiętaj, że nie jesteś naprawdę pijany, jesli możesz leżeć na podłodze bez trzymanki

z twojej stopki, Novenna, oczywiście, umarłam...:D jad? w nas? jad? a skąd? Kreciki to takie miłe stworzonka :) :p :p :P dobra, ja spadam do pracy :P :D trzymajcie się! 😘😘

Gość prawie piękna prawie 30-stka
Lubię dobrą kawkę, koniecznie z mlekiem....ale jeszcze bardziej lubię (nie-)świętą trójcę :D A serniczków nie cierpię :p

Gość prawie piękna prawie 30-stka
Nie chodziłam do przedszkola bom wredziocha i nikt się ze mną nie chciał bawić....buuuuuuu :D

a ja się bawiłam z chłopcami i po problemie było w dom się z nimi bawiłam oczywiście:P

to się niewiele zmieniłaś, chyba tylko urosłaś dalej \"drzesz mordę i odstajesz od grupy\":P

Gość wykasować