Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konspiracja

Mam 30 lat jak większość ludzi w moim wieku

Polecane posty

You came and change the way i feel no one could love you more because you came and turned my life around no one could take your place ... :D no robie co mogę z ta całą Sandrusią!jutro juz napewno bede ja miec i wyraże swoja opinie:P

to z pomarańczowym nickiem to nie ja... :O dopiero teraz wróciłam.. ale w sumie zgadza się, bo was kocham :P i dzięki za trzymanie miejsca na setce :D:D:D:D 😘🌻

:D :D :D mam nadzieję, że to bedzie 3000 wpis :P

łehehe udało się :P okrąglutki post, na okrąglutkiej 100 stronce od okrąglutkiej rozwiązłej Urszulli :P Kurde chyba przesilenie jesienne za wcześniej mnie złapało cały czas tylko jem i śpię :P Wracam z pracy obiadek i kładę się, czyli pół godziny dla słoniny :P A tak w ogle to witam po wakacjach 👄 👄 👄

łoo Matko i jest Wąż a ja taka nie przygotowana :P chociaż se wezmę tic-taca zawsze to jakiś powiew świeżości :P

No to już mogę się całować 👄 👄 👄 👄 Nowennka sto lat :D 👄 czyzbyś miała net w domu, czy nadgodzinki trzepiesz :P

Dawno nie czytałam Waszego topiku (właściwie na swój też rzadko wchodzę :( ) także nie wiem co tam u Was, mam nadzieję, że wszystko Ok, a poza tym to wiecie ten mail ulla114 wciąż funkcjonuje, więc jakby co to ... :D :D

buahahaha Novenna, a coś mi podszeptywało, ale nie byłam pewna :D:D:D matka niejednokrotnie przełożona ULLA...kopę lat!! 😘 :D:D

Witaj owieczko błąkająca się po świecie 👄 👄 :D :D sto lat, ale pomiętam, mimo mojego podeszłego wieku :P Dobra lecę na rower, ale jeszcze tu wpadnę :P Trzymajcie się fantastyczne dupencje (mały powrót do przeszłości :D :D ) :P

na rower!!! a u mnie tak leje, nie mogę ani na rowerek, ani na rolki, nawet łba wystawić za okno, bo by urwało 😭 :p :P :P cóż...więc siedzę w domu i nadrabiam stracone kilogramy :P :D

powrót do przeszłości?!?! O NIE!!! a kysz, a kysz! (3 razy splunąwszy przez lewe ramię :P :D)

patrz, Novenna, a ja myślałam, że ty taki kamikadze ;) :P :D

Novennka no nie wierzę kumpela wciąż Cię wpuszcza na chatę :P ma zdrowie i słabość do ciebie łehehehe!!! Wolga no nie do końca powrót do przeszłości :D miałam na myśli tylko znany nam wszystkim zwrot :D Fantastyczna dupencja = Konspirka, Noveena, Wolga, Z czarnym nickiem, znowu ja ...... itd ....... no i oczywiście Ulla :P

ULLA :D :D :D dopiero z rowerka wróciłaś? :P ja spadam w kimono ;) dobranoc :) 🖐️

pierwsi będą ostatnimi :P ja byłam wczoraj ostatnia :P :D :D :D

nie dziękuj tyle, tylko mów, co jeszcze i ile jescze, to od razu wrzucę w wyszukiwarke :D

sprawdź wiedźmo, czy doszła jeszcze jedna piosenka, bo przed chwilą puściłam :)

u mnie jest wersja hardkor - cały czas ciemno ;) :P a doszła wczoraj do ciebie ta piosenka, co mówiłam, że wyślę? Snow patrol, "Chasing cars" :)

Novenna, wszystko mi wraca...musisz się \"wypróżnić\" :P :P :D

to czego te cholery mi wracają? spróbuję jeszcze raz...

rzeczywiście, wszystko wraca ...może coś na serwerze mają...

a ty nie masz, wiedźmo, jakiegoś alternatywnego adresu e-mejl? ;)

załóże se skrzynkę na www.wp.pl, tam ma zajeżystą pojemność, nic nie trza kasować :D no chyba że te wszystkie reklamy, po których zawsze zastanawiam się, czy może rzeczywiście nie potrzebuję przedłużenia penisa ;) :P :D