Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala desperatka

pol roku szukam .. mam dosc...

Polecane posty

Gość mala desperatka

intensywnie szuka.. rozwoze cv... odpowiadam na ogloszenia... i nikt mi nie odpowiedzial... nie dostalam ani jednego zaproszenia na rozmowe.. boze czuje sie tak do dupy ze chyba nawet ciezko by to bylo opisac.. w ogole moje wyksztalcenie jest do niczego.. ten kraj jest do bani... po jaka cholere ksztalca na tych glupich uczelniach?? produkuja bezrobotnych!!! boze tak zdesperowana to jeszcze nie bylam... mieszkam z mezem u rodzicow od kilku lat... tak bardzo marzy nam sie wlasny kat..:(:( ale jak tak dalej pojdzie to chyba walne sobie w leb! aaa i jeszcze jedno mnie rozwala i bawi na calego! Tyle pieprza w tv o patriotyzmie... jakis glupkowaty dzien flagi! Phi! powalilo ich na maksa! .. porownuja sie do amerykanow... ktorzy szanuja swoja flage... swoj kraj.... sa dumni... a my do kur.. nedzy z czego mamy byc dumni??? to zasrane panstwo... ten powalony rzad nawet miejsc pracy nie potrafi stworzyc!!!rzygac sie chce...

Gość DO MALEJ
NIE LAM SIE;) A WIESZ CO MNIE ROZWALA? TO ZE JAKIS SZCZYL WOZI SIE NOWA BRYKA OD STARYCH... IDZIE DO ZALATWIONEJ PRZEZ NICH PRACY.. A Z PRACY DO MIESZKANKA KTOREGO NA 100 BY NIE MIAL GDYBY NIE RODZICE.. A POTEM CHODZI Z WYSOKO UNIESIONA GLOWA JAKBY WSZYSTKO ZAWDZIECZAL SOBIE... I PATRZY Z GORY NA ROWIESNIKOW KTORZY NIEUSTANNIE SZUKAJA PRACY.. ALBO PRACUJA W SKLEPIE( MAJAC WYKSZTALCENIE WYZSZE).. TO JEST DLA MNIE GNOJ! SZUKAJ.. ZNAJDZIESZ... A WTEDY BEDZIESZ DUMNA ZE NIKT NIE MUSIAL CI NIC ZALATWIAC , ZE WSZYSTKO MASZ DZIEKI SOBIE!

Gość tralalalala trututu
mala desperatko - a moze CV trzeba poprawic, format czy cos... czasami to ma ogromne znaczenie... poradz sie kogos kto sie na tym zna...

Gość wichajster
a moze to cv technicznie kiepsko wyglada i malo zachecajaco? w jakim miescie szukasz? jakie masz wyksztalcenie?

Gość hej mala
Mam podobnie i czuje sie okropnie bez pracy. :(

Po prostu ludzie kombinują jak mogą :D znam ludzi, którzy mają firmy, zatrudniają na czarno pracowników, nie wykazują dziennych utargów :o wymiana pomiędzy sobą fakturami etc. I potem sprowadzają sobie auta z USA za 200 tys. i jest spoko :( nowe mieszkania. Nie wiem jak oni śpią w nocy :o urzędu skarbowego w ogóle sie nie boją, kontroli :o

Gość mala desperatka
szukam w kielcach za miesiac bronie sie z politologii( magisterka)... teraz mam licencjat z politologii.. 2 kierunek to administracja- jestem na 2 roku do tej pory studiowalam dziennie... ale chce sie przeniesc na zaoczne( w cv wpisuje ze studiuje zaocznie) normalnie masakra:( nie sadzilam ze bedzie mi tak ciezko:(

Gość wichajster
nie wiem jak w Kielcach z praca, ale skoro jest to nie male miasto, wiec nie powinno byc zle. popraw cv i skladaj dalej bo bardzo mozliwe, ze to przez zle napisane cv skoro przez tyle czasu nikt Cie nie zaprosil na zadna rozmowe.

mam znajomych w Kielcach, ona jest po historii, a on po prawie, on pracuje w dziekanacie, a ona ledwo znalazla prace jako nauczycielka w szkole podstawowej.... i to po dlugich poszukiwaniach i dzieki znajomosciom, wczesniej troche uczyla tanca, bo przez 5 lat byla z zespole na studiach.... nie jest wiec tak kolorowo....

Gość mala desperatka
no wlasnie;( jeszcze tym po studiach technicznych nie jest az tak trudno... ale takim jak ja?? zostaje stryczek albo agencja towarzyska... ewentualnie jakas ruchliwa trasa!! patriotyzm gora!! aaa no tak... byc moze jak juz zostane prostytutka po 2 kierunkach to mi jeszcze kaza zainstalowac sobie przy dupie kase fiskalna!!! alleluja!!! kocham ten kraj!!!!:P:P

Gość mala desperatka
jesli przez nastepne kilka miesiecy nie znajde pracy bde musiala sie gdzies teleportowac niestety;) troche ciezko bedzie bo maz ma tu prace... nie mamy odlozonych zadnych pieniedzy... chcialam tego uniknac..

Gość mala desperatka
NIE dziekuje;) cv staralam sie napisac wrecz idealnie... nie wiem czy mi wyszlo... byc moze nie.. korzystalam z poradnikow i tych wszystkich stron radzacych jak napisac idealne cv... chyba nic wiecej z nim nie moge zrobic... no chyba ze kwiatki powklejam;)

Gość mala desperatka
albo wytne moje zdjecie, ktore byc moze dziala na wszystkich zniechecajaco:P;)

no ja tez tak mam... tylko czasem mnei zaprasza na jakas rozmowe.. ale to i tak na nic bo jakos nie zapraszaja mnie do pracy:/ bo znowu trzeba miec doswidczenie..a skad mam je niby wziasc jak nikt nie chce mnie przyjac eh:/ tragedia

no ja tez tak mam... tylko czasem mnei zaprasza na jakas rozmowe.. ale to i tak na nic bo jakos nie zapraszaja mnie do pracy:/ bo znowu trzeba miec doswidczenie..a skad mam je niby wziasc jak nikt nie chce mnie przyjac eh:/ tragedia

Gość mala desperatka
no ja ostatnio wpadlam na pomysl rozsylania cv z prosba o przyjecie na staz lub praktyke;/ tez mnie nikt nie chce.. przewaznie moje wyksztalcenie do niczego nikomu nie jest potrzebne... szukaja osoby z innym.. i tak wysylam... i nic;/

no ja tez narazie jestem po stazu z UP no i paru kursach.. no a jak narazie to nic:/ siedze i sie lenie:/ ja napewno stad kiedys wyjade bo tu sie nie da zyc:/ idzie zwariowac:/

Ale się wkurwiłam ! Dzwoniłam właśnie w sprawie pracy , a babsko zaczęło notować moje dane i przeciągać rozmowę , kazała literować wszystko, i tak błędy robiła . A zapytała sie\" What\'s your christian name?\".Pytam sie gdzie jest napisane , że muszę być ochrzczona i muszę być chrześćjanką ? To chyba jakiś kant był i się rozłączyłam :O

Gość mala desperatka
a jakie studia skonczylas?? ja niedlugo w akcie desperacji zaczne blagac... i podpisywac sie jako "zdesperowana"... moze to kogos ruszy??

hm jak to do mnie pytanko to ja nicnie ukonczylam:P jak narazie LO 2 lata temu i w tym roku wybiore sie na jkies studium raczej..moze fizjoterapi?

Gość aleksandera
Nie martwcie się. Ja się pocieszam, że nie jestem sama :o marne to pocieszenie, ale cóż- taki kraj. Sama jestem od Ciebie autorko topicu młodsza, bo dopiero robię licencjata, ale tez mnie szlag trafia. W tej chwili pracuję w sklepie za marne pieniądze :o

Gość lalunia sluchaj
mala---> nie ruszy, będa mieli w dupie, ja to przerobiłam jak wpadlam w depresję, tylko mi wstyd, ze wyslalam kilka takich listow mot. świat nie wierzy łzom, paps, 3maj się:0

Gość mala desperatka
sorki ze zwracam sie bezosobowo do was... ale mam kiepska pamiec;) w kazdym razie mozna sie domyslec do kogo kto mowi;) ja myslalam o kursie kosmetycznym.. bede robic paznokcie... i nakladac maseczki;) maz nie bardzo popiera moj pomysl.. mowi ze nie po to tyle szkol narobilam zeby byc kosmetyzka jakas.. ale mnie jestw szystko jedno juz.. jestem tak zajeb...cie zdesperowana.. ja poprostu chce miec prace!! najglupsze jest to ze moje ambicje caly czas spadaja...az w koncu naprawde skoncze na trasie z kasa fiskalna przy tylku:P;)

Gość mala desperatka
sorki ze zwracam sie bezosobowo do was... ale mam kiepska pamiec;) w kazdym razie mozna sie domyslec do kogo kto mowi;) ja myslalam o kursie kosmetycznym.. bede robic paznokcie... i nakladac maseczki;) maz nie bardzo popiera moj pomysl.. mowi ze nie po to tyle szkol narobilam zeby byc kosmetyzka jakas.. ale mnie jestw szystko jedno juz.. jestem tak zajeb...cie zdesperowana.. ja poprostu chce miec prace!! najglupsze jest to ze moje ambicje caly czas spadaja...az w koncu naprawde skoncze na trasie z kasa fiskalna przy tylku:P;)

Wiem ,że o to chodzi :) Ale jakbym była muzułmanką to chyba takie określenie nie bardzo pasuje prawda? Nie powinni się pytać w ten sposób, dla mnie jest to rażące, zresztą przez ponad 2 lata pierwsze się z tym spotkałam.

no rzadko sie zdarza teraz, masz racje, ale moze ktos sie tak uczyl, no chyba ze to jakas zagorzala katoliczka byla, czy chrzescijanka heheh nie wiem....