Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę

Dobry aparat do mierzenia ciśnienia

Polecane posty

Gość gość
Podpowiem Easy Med odkąd go kupiliśmy jeszcze nie trzeba było wymieniać baterii a mierzy z żoną dużo, bo prawie codziennie musimy sobie skontrolować jak tam krew kraży.

Gość gość
Zestaw SmartCardio + pulsooksymetr DuoControl zamawiałam dla męża głównie jakiś czas temu i urządzenia są jak najbardziej okej, szybki pomiar, dokładne wyniki, nie mamy uwag do sprzętu.

Gość gość
Niedawno postanowiłam monitorować ciśnienie i kupiłam sobie urządzenie Senior – ma bardzo długą gwarancję, powiększony wyświetlacz i mankiet o sensownym obwodzie, można dopasować do ręki.

Gość gość
Mam od paru miesięcy ciśnieniomierz Easy Med od Geratherm. Odczucia są lepsze niż dobre, zwłaszcza że wcześniej przez parę lat mierzyłem ciśnieniomierzem gorszej klasy który się zacinął, przekłamywał itp. Tu wszystko jest super.

Gość gość
Ciśnieniomierz kupowałam od Sanity, model SmartCardio. Polska marka, instrukcja obsługi też po polsku, mankiet wygodnie wbudowany w urządzenie, bez łączenia przez rurkę.

Gość gość
Dobrym zakupem okazał się model Simple, nie psuje się nie ma awarii.

Gość gość
Tanio udało się kupić Easy Med, długa gwarancja na 5 lat, wygodny mankiet dobrze leży na ramieniu, nie zsuwa się, nie uwiera

Gość gość
Mi ciśnieniomierz służy od czasu do czasu, ale czasami rzeczywiście warto sobie wykonać badanie nawet dla świętego spokoju. Używam modelu Simple polskiej marki Sanity. Prosty w budowie, wygodny w podpięciu mankietu na ramieniu, słabszych stron nie ustaliłam jak do tej pory ;-)

Gość gość
Czasami sobie zmierzę ciśnienie jak jestem u teścia na wódeczce :) On używa właśnie Senior-a z zasilaczem, mierzy szybko i nawet ręka nie boli od ucisku.

Gość gość
Dobrze mi się sprawdza ten SmartCardio nie mogę powiedzieć złego słowa jak na razie. Szybki precyzyjny prosty w zapięciu na ramieniu.

Gość gość
Polecę też ten Senior ale koniecznie z zasilaczem (bo jest też bez w sprzedaży), duże ułatwienie moim zdaniem,

Gość gość
Nie wiem na jaki ciśnieniomierz się zdecydować ale szukam porównuję pytam...coś trzeba będzie dobrać. Znalazłam ranking modeli na http://rankingcisnieniomierzy.pl i pewnie w dużej mierze będę polegała na tych opiniach podczas zakupu.

Gość gość
Dla mnie też SmartCardio rewelacja! Pierwszy raz mam ciśnieniomierz od którego nie boli mnie ramię po badaniu.

Gość gość
Ja bym doradził Simple bardzo wygodny nowoczesny ciśnieniomierz z odpowiednio długą rurką na powietrze komfortowym dopasowanym mankietem.

Gość gość
Sprawdza nam się też Simple od jakiegoś czasu. Zamawialiśmy jakoś latem, mierzy sprawnie szybko precyzyjnie.

Gość GrzesiekPiertaszek
Ciśnieniomierz zegarowy jest bardzo dobrym narzędziem, dokładny i wiarygodny, o tutaj taki kupisz https://www.uniformshop.pl/home/ciśnieniomierz-zegarowy-duży--982

Gość gość
Gdzie zamówię ten ciśnieniomierz Senior?

Gość gość
czesto uzywacie simple? jak wytzrymaloscia?

Gość gość
Tego simple mam od roku. Wszystko w jak nalepszym porzadku

Gość karol

Nam żona wypatrzyła w internetach   Simple i dobrze że go właśnie kupowaliśmy. Mały poręczny prosty w obsłudze ciśnieniomierz.

Gość Marianna

Jak aparat do pomiaru CTK to trzeba kupić taki, który ma wszelkie papiery. Np. Haxe.pl sprzedaje bardzo profesjonalne modele i myślę, że ich stronie możnac zegoś "ambitniejszego" dla mamy poszukać.

Gość renata
Dnia 20.12.2018 o 14:44, Gość karol napisał:

Nam żona wypatrzyła w internetach   Simple i dobrze że go właśnie kupowaliśmy. Mały poręczny prosty w obsłudze ciśnieniomierz.

Też zainwestowałam w Simple. Niedrogi, prosty, ale jednocześnie wygodny, z fajnie zrobionym dopasowanym mankietem.

Gość ada

Zamowiłam zestaw SmartCardio + DuoControl niedawno i wszystko jest okej. Ciśnieniomierz został u nas w domu, a ten pulsooksymetr do mierzenia natlenienia krwi dałam w prezencie synowi ktury zawodowo trenuje i musi podczas obozow gorskich kontrolować stan tlenu w hemoglobinie ;-)

Mój tata ma problemy z ciśnieniem. Wspólnie z rodzeństwem podjęliśmy decyzję zakupu ciśnieniomierza na imieninowy prezent. Wybraliśmy ciśnieniomierz elektroniczny z oferty sklepu medycznego https://medyczny-sklepik.pl/. Sprzęt wysokiej jakości i w atrakcyjnej cenie. Ciśnieniomierz służy Tacie do dziś. Pomiar ciśnienia wiarygodny, porównywalny z wynikiem ciśnieniomierza manualnego. Polecam ofertę tego sklepu!

Gość anjaa
Dnia 17.05.2019 o 15:28, Gość ada napisał:

Zamowiłam zestaw SmartCardio + DuoControl niedawno i wszystko jest okej. Ciśnieniomierz został u nas w domu, a ten pulsooksymetr do mierzenia natlenienia krwi dałam w prezencie synowi ktury zawodowo trenuje i musi podczas obozow gorskich kontrolować stan tlenu w hemoglobinie ;-)

Mi też sobie chwalimy Smartcardio i Duo control. Oba przyrządy atestowane medycznie, poręczne, proste w samym zrobieniu badania.

Gość adam
Dnia 7.05.2019 o 14:22, Gość renata napisał:

Też zainwestowałam w Simple. Niedrogi, prosty, ale jednocześnie wygodny, z fajnie zrobionym dopasowanym mankietem.

Tez polecam Simple

Gość elll

Całkiem sporo ciekawych ciśnieniomierzy ma w ofercie firma Sanity, dlatego jak będziesz szukał sensownego sprzętu to możesz zerknąć do ich propozycji. Może model Simple, który można powiedzieć, że jest uniwersalny i dobrze się u różnych osób sprawdzi. Tych różnych propozycji jest ogólnie całkiem sporo.

Gość marek

Dziadki dostały na gwiazdkę model serce plus od sanity i są zadowoleni z tego ciśnieniomierza, bardzo dobrze działa i nie mają problemu z jego obsługą co jak wiadomo dla nich było właściwie kluczową sprawą przy wyborze.

Gość mik

Zobacz może jak wygląda oferta Sanity bo wiem, że ludzie cenią sobie przygotowywane przez nich ciśnieniomierze, rzeczywiście podobno to sprzęty dobrze wykonane. Modeli sporo, bo i coś takiego jak Senior dla osób starszych i jakieś podręczne z opaską zintegrowaną.