Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla mnie to ważne

Wierzycie w to, że można zaplanować sobie dziecko??

Polecane posty

Gość dla mnie to ważne

mam bardzo nieregularne miesiączki, nawet jak wyreguluję je tabletkami anty, to po odstawieniu znów mam nieregularny okres. W takim razie jak zaplanować dziecko?? Znacie może tytuły książek na ten temat?? A może komuś się sprawdziło??

Gość ale o co ci biega

Gość jeśli sobie pobzykasz
codziennie, to w końcu kiedyś trafisz.

Gość Aiza
Jeśli chodzi ci o płeć dziecka to zajrzyj tu: http://plec-dziecka.zlotemysli.pl/ Jest to e-book nt planowania płci. co prawda za pełną wersję trzeba zapłacić, ale może warto?

Gość dla mnie to ważne
A może w księgarni są do kupienia ksiązki na ten temat??

Mi się wydaje że jej nie chodzi o płeć ale o możliwość zajścia w ciążę przy nieregularnych cyklach.Chybaża że to znowu jakiś pic na wodę.

Ten e-book można kupić też w wersji papierowej. Jeśli oczywiście chodzi ci o planowanie płci. Możesz określić się dokładniej?

Gość dla mnie to ważne
Chodzi mi o zaplanowanie płci dziecka, w ciąże pewnie mogę zajść. Chodziło mi o to, że skoro miesiączki ma nieregularne nie mogę wyliczyć kiedy przebiega u mnie owulacja i raczej nie zaplanuję płci dziecka.

Gość dla mnie to ważne
Słyszałam, że jeśli do zapłodnienia dojdzie na 2 dni przed owulacją to będzie dziewczynka, a są może jakieś inne metody np tabletki??

Gość ekmhh
Do zapłodnienia nie może dojść przed owulacją ;)

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
04.05] 14:39 dla mnie to ważne Słyszałam, że jeśli do zapłodnienia dojdzie na 2 dni przed owulacją to będzie dziewczynka, a są może jakieś inne metody np tabletki?? Nosz kurna, NA PEWNO NIE DOJDZIE DO ZAPŁODNIENIA 2 DNI PRZED OWULACJĄ !!!!!!!!!!!!!!!! Bo niby kurna jak ?? Plemnik sam się zmutuje ??? No myslcie troszkę jak formułujecie myśli ;)

do Wrrr nie denerwuj sie tak. No coż wychodzi czasem skrót myślowy. wiadomo, że chodzi o to, że stosunek ma byc dwa dni przed owulacją, gdyż plemniki z chromosomem X są bardziej żywotne od plemników z Y, które z kolei są szybsze od tych z X.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
się nie denerwuję, ale to już drugi topik z takim skrótem myslowym ;) te wrrrr, to tylko dlatego, ze nie chce mi się nicka rezerwować, a tak szybciej ;)