Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alkapone

pytanie do dziewczyn o ich sprawy

Polecane posty

Gość Alkapone

mam pytania i proszę o kulturalne odpowiedzi: 1. czy każda dziewica może włożyć palec do pochwy? (czy nie przeszkadza w tym błona dziewicza?) 2. kiedy pierwszy raz dziewczyna wsadza sobie palec do pochwy? 3. kiedy zauważa, że ma łechtaczkę(bo ona jest schowana pod napletkiem) i kiedy zauważa ta łechtaczka reaguje na dotyk przyjemnością ? ,bo np. ja nalpetek sobie zciągnąłem już w przedszkolu, a potem długo, długo nic i dopiero pierwszy raz sobie obciągnąłem tę skorkę jak zacząłem dojrzewać, czyli w wieku 13 lat pierwsze erekcje pamiętam już z przedszkola. chodzi mi o takie odpowiedzi - kulturalne!

Gość Alkapone
znam sie na anatomii i wiem, że w błonie jest otwór, ale sie zastanawiałem czy na tyle duży by można bylo wsadzić paluszek. to pytanie ma tez dużo związku z terminem pierwszej masturbacji, kiedy właściwie zaczynacie? jak same odkrywacie swoje ciało?

A ja myśle że to śmierdzi na odległość PEDOFILIĄ bo po co normalnemu facetowi taka wiedza?

Gość kto pyta nie...
czy dziewczyny jak sikaja to mocza sobie futerko i wzgórek łonowy? i czy noszenie tamponu jest przyjemne serio pytam ?

Gość 20-LATKA
GDY TAMPON JEST DOBRZE WŁOŻONY TO GO IE CZUĆ

Gość kto pyta nie...
a jak jest z tym moczeniem wzgórka? i czy dziewczyny zawszem boli brzuch i śa rozdrażnione jak się zbliża okres?

Gość od nauki marsz
a nie na forum erotycznym siedziec i zadawac glupie pytania

Gość ktio pyta nie. .
a dlaczego głupie , chce się dokształcać i lepiej was zrozumieć a przeciez babci nie zapytam :o

Gość od nauki marsz
nie moczy sie wzgorka w czasie prawie wszystkie kobiety podczas okresu brzuch boli a przed sa rozdraznione

Gość ktio pyta nie. .
o jak milo sie zrobilo danke

Gość sloneczkokwiatuszek i gruszka
ja zaczelam sie piescic jak mialam z 11-12 lat (wiem ze troche wczesnie :/) wlozyc palec to sie chyba da ale mozna sobie przebic ta blonke nie??? mi noszenie tamponu nie sprawialo specjalnej przyjemnosci chociaz czasem podczas masturbacji wkladalam sobie niegleboko!! palec alboo olowek, obciachowe wiem

hmm patrze ze nikt ci normalnie nie odpowiedzial :P A wiec błona nie przeszkadza włozyć palec bo jest umiejscowiona gdzies dalej (wiem bo używam tamponow). Nie wiem kiedy dziewczyny se wkładaja(okres dojrzewania ?? gdzies od 13 lat moze ??) i pamietaj ze nie wszystkie bo wiem ze chlopcy mysla ze każda dziewczyna sie mastrubuje a to nie prawda. A łechtaczka nie jest umiejscowiona pod żadnym napletkiem bo łechtaczka jest u kobiety a a naplectek u mezczyzny to troche nie logiczne

a wlasnei ze kobieta ma napletek :) i to jest smieszne ze wlasnie same kobiety o tym nie wiedza :) to ta skorka ktora zakrywa wam łechtaczke ( to jest wlasnei napletek u kobiet) przeciez gdyby nie on to nie moglybysmy nosic majtek bo lechtazka jest zbyt wrazliwa i to by sprawialo bol. lechtaczka to ten czerwony guziczek i on jest zakryty napletkiem :)

Gość Gabrysia.
ten guziczek nie jest czerwony, tylko bladoróżowy. :)

Gość mniejsza o kolor
ale fakt, że kiepsko tutaj z anatomia

Muszę się dokładniej przyjżeć mojej sprawie chyba ;)

1) nie kazda dziewica moze wlozyc palec do pochwy, blony dziew. sa rozne, niektore sa tak rozciagliwe ze nawet po stosunku nie zostaje przerwana, niektore sa takie ze ciezko wlozyc palec lub tampon-ginekolog bada wtedy kobiete przez odbyt, niektore skrajne przypadki sa takie ze lekarz musi chirurigcznie nacinac blone bo jest taka ze kazda proba podjecia stosunku konczy sie ogromnym bolem. z przewazajacej wiekszosc jednak blona jest taka ze kobieta bez problemu moze wlozyc palec lub tampon, a lekarz bada ja przez pochwe. 2) to zalezy od wielu czynnikow, kazda kobieta jest inna. swojej daty nie pamietam. 3) zauwazylam w wieku 13 lat podczas polewania sie prysznicem ze jest mi przyjemnie. wtedy zaczely sie pierwsze orgazmy. a studiowanie swojej anatomii duzo wczesniej pasuje? ;)

nat89 > jestes kobieta a nawet nie wiesz jak jestes zbudowana...