Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHARISMAA

PRZYGOTOWANIA W TOKU-BO ŚLUB W 2007!!!!ROKU

Polecane posty

no to chyba wszystkie szukamy tej piosenki ;) słuchajcie a może załozymy topik na ogólnym żeby ktoś ją nam podesłał jak ma?

No może to i pomysł ... ale znając zycie na ogólnym zaraz znajdzie się setka \"przyjemniaczków\" którzy będą wrzucać swoje 5 groszy na temat organizacji ślubu rok wcześniej i wogóle instytucji jaką jest małżeństwo :(

nie na ogólnym tylko :kino ksiązki muzyka\" jest tam pare życzliwych dusz,juz mi nie jedna piosenke przysłały:)

TOPIK NA RAZIE ZAŁOZYŁAM NA SLUBACH I WESELACH :) myslę że tu ktoś powinien ja mieć :)

Pędzę kupić coś na dzisiejszy wieczorek panieński :) Zajęłąm się sama organizacją , bo świadkowa to siostra młodej i ma chyba z 19 lat - małe doświadczenie w tych sprawach ... Zrobiłam rezerwację w ponoć świetnym klubie z muzyką lat 70 - 80 tych ... Presley , Boney M, Abba, Sandra ... te sprawy :) Tylko pólnagiego nie zamówiłyśmy , bo chcą za niego 500 zł , a nas będzie mało :( W tym klubie organizowanych jest dużo takich wieczorków i mają paru zaprzyjaźnionych tancerzy ...

....i może tym sposobem znajdziemy tak usilnie poszukiwana piosenkę.... zmykam na razie....

Dziewczyny dawajcie meile chyba mam tą piosenkę!!!!! Właśnie ściągam!!!!

Hej! Ami, zdjęcia bardzo mi się podobają - szczerze:) Cholercia, jak ja tylko widzę te zdjęcia nadmorskie, to aż mnie trzepie, że nie będę takich miećw repertuarze :( To jest plener dający takie możliwości, że nie ma konkurencji w naszym kraju. Ciesz się, Ami, bo będziesz mieć piękne zdjęcia:) A jeśli podobają Ci się takie \"zamglone\", to poprzesyłym Ci do pooglądania zdjęcia pary z minionej soboty:) Brida, Tobie też doślę. Tylko pewnie wieczorkiem. Pa 🌼

Gość taka jedna inna
dziewczyny, czasem wstapię tu do was, i o ile kiedyś tu było całkiem rozsądnie, tak mam wrażenie, że teraz coraz bardziej, wam, za przeproszeniem odbija, na punkcie tego ślubu. Rozumiem zaklepanie sali, kożcioła, fotografa, orkiestrę, czy kamerzystę, bo to fakt, że niektóre terminy są mocno oblegane i z dużym wyprzedzeniem trzeba zaklepywać, ale po jaką cholerę wy już sukienki przymierzacie - dzizas !! Przeciez wam sie moze jeszcze zmienic upodobanie, a nawet jak nie, to jest kupa czasu na sukienke, zaproszenia, bukiety, czy piosenki - rozdrabniacie sie na drobne, stad topik traci na wartosci. Ja nie mowie, ze to zle, ale pytam sie dlaczego wam juz tak "odbilo", ze prawie wszystko juz macie - to co bedziecie robic pozniej ???

Gość taka jedna inna
jesli moja wypowiedz byla zbyt ostra lub ktoras urazila - nie taki mialam zamiar, po prostu chcialabym was zrozumiec. bo patrzac wstecz troche osob wam odpadlo - mam wrazenie, ze rozsadnych, ktore nie chca dostac tej goraczki

taka jedna---masz racje troche odpadło,troche przybyło..wiesz to indywidualna sprawa...z tymi sukniami \"zaklepywanie\" itp//osobiscie porostu sobie siedze i czekam na jakies 4mce przed(no jeszcze tylko kamezrysta i fotograf)siedze czekam i oglądam a to obrączki a to zaproszenia..i powiem ci że mimo ze jeszcse mam 10mc dzieki rozmowa tutaj mam jasno sprecyzowane czego chce a czego nie...ufam że za jakis czas cała ta machina ruszy nie tylko wsferze mówienia,ale i działania:P a przezywanie jest hmm takie FAJNE. to powiedza zwolennicy INFANTYLNE NUDNE powiedza przeciwnicy. i jedni i drudzy maja swoją racje:) pozdrawiam

Gość rosa-munda
halo! mój ślub 6.01.2007, w sumie wszystko już mamy wesele na 270(wiem że zaraz się gromy posypią)suknia juz zaklepana,garnitur kupiony tylko nad ffotografem się zastanawiamy.jestem z okolic zakopanego, mam 29 lat. to tyle na początek.

witaj rosa!!to chyba bedziesz \"najpierwsza z nas\":) dziewczyny wklejam link obrączek którymi zachwycił sie mój G. wg niego te i tylko te:http://www.wkruk.pl/ eroma z kolekcji miłosnej. wg mnie dramat:( a wy??jak ja bardzo aktywan dzis jestem to pustki straszne:( naet nikt nie wypowiedział sie co do dwóch kamerzystów:O:O:O dalej nie wiem którego wybrac.

Gość tygrysica20
Czesc dziwczynki:) kurcze dlaczego niektore kobitki tak krytyuja te przygotowania...psecies slub to tak wazne wydarzenie jedyny raz w zyciu:) psecies kazda dziewczyna przezywa to na swoj spocosob:) ja tes mam za 14 miesicy a jzu prezywam jak to bedzie..dziewczyny glowa do góry..a hh a jak moi rodzice sie w to angazuja;)))

Witam ! Mogę prosić o pisenkę: 58agi@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam - niestety kończę, bo czas goni jak szalony :)

czesc dziewczynki.... Jejku jak tu duzo nowych osobo i bardzo dobrze,bardzo sie ciesze... Ja juz jestem na stazu w szpitalu,wlasnie koncze powoli pierwszy tydzien pracy....Netu w domku nie mam ale teraz bede sie starala zaglac czesciej w pracy.... Z przygotowan tyle ze mamy juz kucharke....a narazie to w najblizszym czasie mam 19 sierpnia wesele mojej kuzynki....to podpatrze co i jak... Odezwe sie do was w poniedzialek ....Pozdrawiam i milego weekendu.... :)

Ami ---- ten pierwszy link ten jest super .... az mnie ciary przeszły jak oglądałam 2 kadr - z wnetrzem pustego Kościoła .... fajna muzyka :) A ile ten chce kasy ? Bo ten drugi link to wczęsniej już widziałam - też jest fajny ... ale ten pierwszy chyba ma fajniejsze ujęcia ...

monia jak dobrze ze jestes bo ja tu monolog prowadze w zasadzie:) wyli-1500za reportaz +plener videofilm ok 2000. w sierpniu idziemy zaliczkowac wyliego:P jak tam przygotowania do panienskiego?

wezem wyliego bo to taki facet do dogadania(rozmawiałam z nim)nie robił problemu ze sie bedzie musiał kulac 120 km do naszje miejscowosci-a tamten tak. monia-a co powiesz na obraczki?

Ami---- ja zawsze na posterunku .. pomimo kąśliwych uwag co poniektórych tu zagladających :) Ja zaraz spadam do banku a potem do domku - szykować sie na wieczór .... Młody organizuje wieczór kawalerski jutro - więc mój R. powiedział, że musi sobie filmy wziąć z wypożyczalni bo się będzie dzisiaj nudził ... He, he myślał by kto że sie będzie nudził .. On nigdy się nie nudzi - moze sobie zrobią kawalerskie przed kawalerskim :) Dziewczyny , jak sie Wam piosenka podoba ... ? Dla mnie klimat typowo biesiadny i raczej nie będzie to moja pierwsza piosenka :) pomimo iż biesiada będzie u mnie na pewno na weselu .... Moze ewentualnie jako piosenka kończąca ....Ale nawet fajne słowa :classic_cool: