Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do forumowiczek

Implast driver 4 xl, Deltim Focus, czy Vector Firkon????

Polecane posty

Gość do forumowiczek

Dziewczyny poradźcie!! NIe wiem na który się zdecydować!!!!

Gość do forumowiczek
NIc mi nikt nie doradzi??? szkoda:(

Gość szczęśliwa mama
ja mam deltim fokus i jestem zadowolona:)

Osobiście miałam się okazję przekonać że Deltim Fokus jest raczej konfliktowym wózkiem, okropnie skrzypi, są problemy z kołami i nieciekawa spacerówka. Polecam ci X - lander X2 lub wersję z 4 kołami jest bardzo zwrotny cena podobna, łatwo się prowadzi ma lepszy wygląd, decyzja należy do ciebie

Ja też mam podobny dylemat. Biorę pod uwagę Implast Driver 4xl i Deltim Fokus. Ten drugi ma zdecydowanie atrakcyjniejszą cenę, ale mniej mi się podoba, zwłaszcza spacerówka, no i kolorystyka też nieciekawa. Wczoraj oglądałam w sklepie Implasta i pewnie na niego się zdecyduję. Jest ładny, funkcjonalny, w zasadzie ma wszystko, czego potrzebuję w wózku. Może nie jest najlżejszy, ale nie muszę go wnosić po schodach. Wersja z gondolą waży ok. 16 kg. Lekko się prowadzi, ma skrętne koła przednie, przekładaną rączkę, pompowane koła, ładną spacerówkę. Tylko fotelik, który do niego pasuje, Easybob, jest dość drogi - ok. 400 zł. Kupimy po prostu tańszy fotelik, którego nie będziemy montować w wózku, bo chyba nawet nie będzie takiej potrzeby.

tez chcialam deltim focus ale w ostatniej chwili kupilam x-lander xa i z czystym sumieniem moge go polecic. polecam wozek w przednimi kolami 360 stopni - duzo latwiej sie prowadzi. do tego latwno sie wpina gondole tylko na \"click\" a to tez jest wazne i cicho sklada sie budka.

Chyba juz byl taki topik bo pamietam ze sama pisalam cos na ten temat juz. Ja kupilam drivera 4xl i chociaz jeszcze stoi w garazu to strasznie mi sie podoba i extra sie prowadzi. Spacerowka tez sliczna no i jeszcze wspomne ze dwie moje kumpele tez kupily drivera, uzywaja jedna 7 ms a druga 5 ms i bardzo sobie chwala. Xlander tez mi sie podoba ale tez cena jest inna a za kazdy dodatek cena wzrasta.

Gość Eweelaa
Onnea też intersuje mnie Implast 3Xl ze względu na gondole bo termin mam na wrzesień. Nie wiesz do którego miesiąca można uzytkować tą gondolę?Boję się , że jak włożę do niej jeszcze jakiś kocyk i np.5miesiecznego bobasa to może byc ciasna...Aha i czy brak takiego "ogranicznika" w spacerówce między nóżkami siedzącego dziecka oraz nieruchomy "pałąk" z przodu nie są mankamentem?...