Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HANECZKA569

CO O TYM SADZICIE

Polecane posty

Gość HANECZKA569

Niedlugo(za 2 tyg ) wychodze za maz ale jak sobie pomysle o zyciu maluzenskim to mi sie niedobrze robi (pranie sprzatanie gotowanie dzieci ) chyba tego nie chce ale jak sobie pomysle ze bede moze samotna do konca zycia? sama juz nie wiem. Chcialabym nauczyc sie hiszpanskiego pojechac na Kube i do Brazylii. Moja kolezanka mowi ze kazdy ma takie dylematy. C o robic?

Gość kruca fiks
wspolczuje przyszlemu mezowi takiej "zony" :o

Gość HANECZKA569
A niby dlaczego ze mam swoje marzenia ? a co dziewczyny na to bo facet sie juz wypowiedzial

przeciez małżeństwo nie zamyka nikomu drogi, bedziesz miała obrączke na palcu, papierek w szufladzie, pare zdjęć, ale pozostaniecie tymi samymi osobami:)

Gość kruca fiks
na 2 tyg. przed slubem takie watpliwosci?? nie wroze zbyt dlugiego pozycia, a juz na pewno nie szczesliwego :o

Gość HANECZKA569
CZY KTOKOLWIEK CZUJE TAK JAK JA ? NAPISZCIE COS

Gość a ja mam 99 a wyglądam na 45
a ile masz lat ? możliwe, że jak tyle ile w niku 56 to nic dziwnego, żę marzysz o podrózy swojego życia i nie chcesz wychodzić za mąż. ja też tak czasem mam ;)

Gość HANECZKA569
DO napalona dziewczynka a wlasnie ze zamyka droge maluzenstwo to obowiazki obowiazki i jeszcze raz obowiazki. mam wrazenie ze pakuje sie w cos czego nie chce i w dodatku nie mamy za duzo pieniedzy a moj przyszly maz jest tradycjonalista- zona zajmuje sie domem a on pracuje

Gość HANECZKA569
mam 24 lata i zaczete studia

trzeba było tak od razu:) faceci się tak fajnie wykręcają - jestem tradycjonalistą:) żeby nie musieć brać na siebie żadnych obowiązków.. nie rozumiem, dlaczego wychodzisz za mąż jesli nie odpowiada Ci to, jakim człowiekiem jest Twój przyszły mąż..?

Gość nie maluzenstwo
tylko malzenstwo wiesniaro :o

kazdy związek to niejako obowiązek :O a to, że macie go zamiar \"podeprzec\" papierkiem, co za różnica ? Jak tez za pare miesiecy wychodze za mą, a dzieci nie mam zamiaru rodzic :O mieszkamy juz razem więc codzienne życie jest nam znane i co za różnica ze musze prac rzeczy ? albo umyc okna ? albo gotowac ? orzeciez jakbym mieszkała sama tak samo musiałabym to robic :O Kompletnie nie rozumiem :O Naczytałaś albo nasłuchałaś sie jakiś śerdniowiecznych pierdół i masz takie teraz wyobrazenie na temat małżeństwa :O To jest twoje zycie i ty je kształtuyjesz, chcesz nauczyc sie hiszpanskiego ? to kto ci broni ???

Gość HANECZKA569
to co teraz odwolac slub ? i jechac w nieznane

odwołaj, kompletnie nie dojrzałaś do małżeństwa

Gość byle do kiedyś...
Wyjść za mąż byleby wyjść...wyjść za mąż by nie zostać samotnym...eh Lepiej żyć samej, spełniać marzenia skoro zawarcie związku małżeńskiego to próba ucieczki...w gorsze ! Ja się cieszę, że czeka mnie ślub...choć zapewne świstek papieru nic nie zmieni w moim obecnym życiu!

Gość Kikka
Nogi za pas...i uciekaj - poki mozesz!!!

No i co postanowiłaś Haneczka?? bo termin tuż tuż...a może już po?

Gość Rysiek71
Co mozna powiedzic, proste, jak nie jestes pewna to nie rob tego. Zepsujesz sobie i partnerowy zycie. Jak nie mieszkaliscie razem przed slubem to napewno nie rob tego. Wazna jest taka proba przenajmniej.

Gość GuanaBanaKumkwat.

Gość GuanaBanaKumkwat.

Gość probanagrywanie
:classic_cool:😴

tak tak, odpowiadajcie na temat sprzed dwoch lat, Haneczka z pewnoscia sledzi go z wypiekami na twarzy

Gość Mloda zonka HAPPY TIME
Ja nie jestem jakas naparwde staroswiecka ale czy my nadal jestesmy katolikami? Slub i malzenstowo to nie obraczka i papierek TO SAKRAMENT. Ja mam 23 lata wyszlam za maz nie caly rok temu i nigdy nie pomyslalam o slubie jak o 'zwyklym papierku' a obraczke kazdy moze sobie kupic i nosic!

Gość nejo.....
Wlasnie , wiecej osob robi to po to , bo albo musi, bo rodzice, a tak naprawde nieznaja wlasnej wiary i pogladow. Dopiero jak trzeba dziecko ochrzcic , pochowac bliskiego itp. pamietaja , ze jest kosciol , i tylko on tym sie zajmuje . Zenada

Gość Calineczka0025
nie wychodz za maz.....facetow tyle na swiecie ze napewno jeszcze w twoim zyciu wielu sie znajdzie wiec tym sie nie martw.Najpierw zrealizuj swoje marzenia bo pozniej przyyjda dzieci i juz bedziesz uwiazana a z diecmi to ciezko jechec na wyprawy swojego zycia...(z wielu rzeczy nie skorzystasz a pozniej bedziesz zalowala do konca zycia)