haircutter 0 Napisano Maj 4, 2006 Ciekaw jestem ile z Was drogie panie z bardzo długimi włosami zgłosiło by się na ochotnika gdybym wpadł na pomysł poszukiwania modelek do filmów fryzjerskich? Pytam z czystej ciekawości bo w kanadzie widziałem takie akcje dość często a niektórzy zamieszczali nawet takie filmiki ze strzyżeniem długowłosych ochotniczek (zazwyczaj na bardzo krótko) na swoich stronach internetowych. Cały czas tworzę swoją stronę i nie wiem czy czasem nie wziąć przykładu z tych kanadoli.A,na swoich stronach zamieszczali jeszcze takie formulaże zgłoszeniowe i jak gadałem z jednym to twierdził że ma dużo zgłoszeń. Ciekaw jestem jak by to w Polsce wyglondało? Oczywiście moje pytanie jest całkowicie chipotetyczne . Z waszych opisów na moim topiku pod tytułem \"100 powodów dla których dziewczyny obcinają długie włosy\" wynika że sporo z Was nie raz już decydowało się na drastyczną metamorfozę.Ciekaw jestem czy i jak dużo kobiet zdecydowało by się na ścięcie swoich bardzo długich np.do pasa lub kolan włosów przed obiektywem kamery??? Jeśli macie ochotę to napiszcie coś ciekawego na ten temat. Liczę na odpowiedzi tych którzy mają coś do powiedzenia , a nie obelgi pod moim adresem za ten temat.(jak na topiku \"100 powodów...\" Pozdrawiam i czekam na wasze zdania na ten temat. ADAM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach