Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waniliowa mandarynka

Pasta BLANX MED- używał ktoś!!!!

Polecane posty

Gość aleale
Ja uzywalam. Poleciala mi ja dentystka na przebarwienia od wody - takie brazowe. Rzeczywiscie je wybielila. Reszta zebow tez taka bielsza jest. :)

Gość aleale
Oplaca sie . Sa dwa rodzaje opakowan - mniejsze za ok 20 zl i wieksze za ok 40 (dwa razy tyle albo wiecej). Poza tym ja mam wrazliwe zeby i balabym sie uzywac agresywnej pasty wybielajacej. Blanx jest bardzo dobra i delikatna. Sa rozne rodzaje tej pasty, ale pewnie o tym wiesz.

Gość kisssssssssssssss
dobra pasta na dziasła , czy wybiela ? ja używam pomarańczowej , jest jeszcze zielona ...

Gość aleale
Aha, ja uzywam tej niebieskiej.

Gość kissssssssss
hjjjjjjjjjjj jakiej niebieskiej ??????????

Gość aleale
No Blanx w bialo niebieskim opakowaniu.

Gość gosiekkkkk
nie kupuj ja miałam nie polecam szkoda kasy

Gość blanx antiage
jest super wybralam ja ze wzgledu na REMINERALIZACJE szkliwa juz po 2 dniach moje zabki byly o wiele bielsze :) a czy mocniejsze okaze sie za 3 miesiace jak pojde do dentysty;)

Gość ej a ta pasta
blanx antiage to która? ;)

Gość blanx
www.blanx.sklep.pl jest to sklep intenetowy gdzie można kupić produkty firmy blanx, sklep jest rekomendowany przez wyłącznego przedstawiciela marki BlanX w Polsce firmy A.B. Berren Handlowy.

Gość a mi kompletnie nie pomogla
niestety, jesli masz przebarwienia od kawy itp to moze pomoze,ale nie licz ze wybieli ci zeby jak masz naturtalan kremowa kosc.Na efekt wybielenia jak u dentysty nie licz

Gość czarna25
hej mam pytanko czy ta pasta nie niszczy plytki zebow badz ja oslabia?

Gość czarna25
czekam jak najszybciej na odpowiedz buziole

Gość super blanx
zdecydowanie polecam ta paste dzis dopiera ja kupiłam 2 razy umyłasm a juz efekt widać ząbki są naprawdę białe :D polecam Blanx .

Gość pomoze
na osad po herbacie, naturalnie mam biale zeby po duzej ilosci herbaty zrobil mi sie brzydki kolor:(

Gość maniuk
Używam tej pasty już jakiś czas i żadnych efektów.Kupiłam też preparat ,który już po minucie miał dawać rezultaty.Jedyny plus to,że zęby są po jej użyciu fajnie wypolerowane

Gość kassiek
hmm brat zakupił ta paste i mi o niej powiedzial, bo wczesniej nic o niej nie slyszałam, pomyje troche zeby i zobaczymy jakie efekty... chociaż mam dosyć białe zeby to wg tej skali chyba najbardziej ciemne jakie mogą być hehe dziwne troche no ale zobaczymy jake beda efekty po miesiacu

Gość barwa1
Używam tych past od 2007r. Miałam problemy z dziąsłami - po ok. 6 mies. - nastąpiła poprawa. Wyleczone dziąsła pozwoliły mi na przejście na pastę anty-osad. Pije bardzo dużo herbaty i ciągle walczyłam - bezskutecznie - z kamieniem. W lutym zdejmowałam kamień, a już w sierpniu wyglądały okropnie. Postanowiłam wypróbowac tę anty-osad. I ze zdziwieniem zauważyłam juz 3-go dnia, że osad się zmniejsza. Najpierw myślałam, że mi się wydaje... Teraz, po 2 tygodniach zęby są naprawdę białe. Uważam, że to naprawde dobre pasty. Myślę, że trzeba odpowiednio dobrac pastę i mieć trochę cierpliwości. Cudów po 2 godzinach nie można oczekiwać.

Gość Espirocafe
a którą z past Blanx użyłaś jako pierwszą

Gość Espirocafe
i czy można tych past używać w ciąży - a konkretnie w 8 miesiącu - i później w trakcie karmienia???

Ja uzywam (tej na przebarwienia z kawy i herbaty) i uwazam ze jest rewelacyjna!

Gość pablitttttt
Moim zdaniem warto . Ja miałem żólte od kawy papierosow alkoholu itp. Miesiac przed studniowka ja kupilem .I po miesiacu mialem bielutkie zeby na studniowce:D Dodam, że moja naturalna barwa jest biała,poprostu bardzo mi zżółkly. Jesli ktos ma podobnie to napewno pomoze , jednak jesli ktos ma naturalnie żolta kosc to juz nie mam pojecia.Pozdro

Gość blanx_sklep_pl
Witam, w okresie ciąży i laktacji nie można stosować żadnych żeli wybielających blanx, jeżeli chodzi o pasty nei ma żadnych przeciwwskazań.

Gość ellaj
Uzywam tych past tez juz bardzo dlugo. Sa rewelacyjne dla mnie. Stosowalam wszystkie rodzaje, na zmiane. Dziasla mam po niej, jak dzwony, a byly naprawde w bardzo oplakanym stanie. Bardzo wrazliwe. A teraz nic. Zupelnie nic. Uzywam ich tylko ze wzgledu na wrazliwe dziasla, ale i tak widze niewielki efekt wybielajacy. Przede wszystkim po herbacie. Usuwa wszystkie osady, a to mi w zupelnosci wystarczy. I zeby sa takie sliziutenkie po umyciu. Czysciutkie.

Gość sadurek
Używaj bo jest bardzo dobra!!!!

Gość gość
www.saluti.pl Tutaj pasty Blanx dostępne są w bardzo atrakcyjnych cenach. Sklep godny polecenia, pasty oczywiście pierwsza klasa :)