Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksandra78

intensywnosc koloru kresek na tescie

Polecane posty

witam wszystkich, mam wielka prosbe, jestem dosc podekscytowana, bo zrobilam dzis test, co prawda 4 dni przed okresem bo moj maz wyjezdza na dluzej .najpierw zobaczylam tylko intensywna czerwona 2 kreske ktora ozn brak ciazy i juz do niego zadzwonilam powiedziec ze nic z tego.ale pozneij pojawila sie 2 ale ma bardzo blady kolor. jak myslicie, udalo nam sie? czekam z niecierpliwoscia na wiadomosci od was.DZIEKI WIELKIE

Ja zrobilam to samo przed ciotka jeszcze i tez mialam baaaardzo slabiutka kreske. Moj maz powiedzial ze sobie wmawiam ze tam jest, ale po paru dniach zrobilam nastepny test i sprawa byla juz jasna (patrz suwaki :)))) Na kazdym chyba tescie pisze ze jezeli drugi pasek jest, nawet jezeli jest ledwo widoczny to wynik jest pozytywny

dzeiki jak nie wiem co, bardzo mnie pocieszylas.nie wiem co mam teraz robic i myslec.musze wychodzic do pracy ale sama nie wiem .... moze nareszcie dzieki jeszcze raz

Gość kalina rozowa
gratuluje :)

Gość a ja polecam test
Quick Vue (sorry jesli źle napisałam), bo te inne typu BOBO... są do d... Przynajmniej tak było w moim przypadku...

JEŻELI WIDZISZ TĄ DRUGĄ KRESKĘ NAWET NAJBARDZIEJ BLADĄ TO NA 100 % BĘDZIESZ MAMĄ :) TEŻ TAK MIAŁAM, MYŚLAŁAM ŻE SOBIE WMAWIAM, ALE POKAZAŁAM TEST INNEJ OSOBIE I SPYTAŁAM TYLKO ILE KRESEK WIDZI - BYŁY DWIE :). ROBIŁAM BOBO TEST. WIELKIE GRATULACJE WG MNIE JEŻELI COŚ WIDZISZ NAWET NAJBARDZIEJ BLADE TO JESTEŚ W CIĄŻY

ja tez najpierw mialam jedna a dopiero po jakims czasie wyszla druga ale taka slabiutka ze prawie jej nie widac(do dzis nosze ten test w torebce) no i okazalo sie ze jestem w ciazy

Gość zielono miii
Też tak miałam przy pierwszej ciąży. Niestety za drugim razem taka blada kreseczka była, ale ciąży nie :( Więc to chyba nie ma reguły, musisz poczekać kilka dni i powtórzyć test, ale życzę powodzenia...

U mnie pojawiła się blada kreska, cieszyłam się, a po 5 dniach dostałam potopu, nie okresu. Jednak na następny miesiąc się udało. Życzę powodzenia i mam nadzieję, że Tobie się udało juz teraz:):):)

dzieki wam za odpowiedzi, sama nie wiem teraz czy sie cieszyc czy nie.wiekszosc jest pozytywnych wiec chyba trzeba byc dobrej mysli. nie dam sobie odebrac tym razem.

pewnie ze sie udalo!!!! ja mialam tak samo-po prostu w baardzo wczesnej ciazy ta kreska bedzie slaba, ale skoro jest to MOJE GRATULACJE!! zreszta przeczytaj dokladnie ulotke od testu-tam powinno pisac, ze intensywnosc koloru 2 kreski jest bez znaczenia:) ja robilam kilka testow i tam tak pisalo. pozdrawiam:) a dla pewnosci zrob jeszcze jeden test-sama wiem jak trudno uwierzyc w to, ze bedzie sie mama:)

kilka osob pisze, ze pojawila sie kreska a potem okazalo sie ze nie sa w ciazy- z tego co czytalam,to jest tak ze pewnien % kobiet traci ciaze w bardzo wczesnym etapie, gdyby nie test to nawet nie wiedzialyby ze byly w ciazy. Na Twoim miejscu poczekalabym na dzien spodziewanej miesiaczki i zrobila jeszcze raz test:) badź dobrej mysli i zycze powodzenia:)

Gość ggdhjsajdkjs
ja zrobiłam test ponad tydzień po dacie spodziewanej miesiączki, była druga blada kreska, następny tydzień później "potop nie okres" :-O

Gość cccccccccccc
ja tez czytalam i lekarz mi mowil ze duzy procent ciaz traconych jest zaraz na samym poczatku, jeszcze przed okresem

moja druga kreska tydzień temu była słaba, ale widoczna, mąż też ją widział, więc to nie urojenie... Dziś odebrałam wyniki beta hcg i zdecydowanie nie jestem w ciąży. :( a @ nie ma (ale dodam, że nie ma od poprzedniej ciąży)

Gość aśka72
Jest jeszcze jedna sprawa. Należy wynik testu odczytać dokładnie po czasie wyznaczonym przez producenta testu. Wynik odczytany po nim często jest fałszywie dodatni. Trzymam kciuki, żeby jednak była ta druga kreseczka.