Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jogobella z Musli

Jak zareagować ?

Polecane posty

Gość Jogobella z Musli

Widziałam wcześniej topic,tylko już go usunięto..:(( Mam podobną sytuację do koleżanki,która pisała,że ją wyzywają..Mnie obrzucają moim pseudonimem z dzieciństwa..Gdy przechodzę,mam wrażenie,że się na mnie patrzą..Piszę,że mam wrażenie,bo nie zwracam na nich uwagi..Dodam,że w dzieciństwie bawiłam się z nimi od czasu do czasu..Dla mnie to żenada..

Gość Jogobella z Musli
Halo,jesteś tu ktoś ?

Gość wieczna optymistka
Przede wszystkim ignorowac.Gdy zauwaza ,ze ich docinki wplywaja w jakis sposob na Ciebie ,sprawiaja ci wyrazna przykrosc beda to kontynuowac.A gdy nie bedziesz zwracala na nich uwagi szybko zrezygnuja bo nei bedzie im to sprawiac satysfakcji.

Gość Miej tych ludzi w dupie
Mam tak samo, ale staram się nie przejmowac, choć w środku gotuje mi się krew i się chwilami już maksymalnie podłamuje, ale ci ludzi nie są warci tego, aby zwracac na nich uwagę!!! Miej ich w dupie!! A jeśli chcesz zabłysnąć, to poszukaj w necie fajnych odzywek i kiedys im dopiernicz. trzymaj się:)

Gość Jogobella z Musli
Dziekuję bardzo:)) ...Macie rację pisząc,że nie warto na nich zwracać uwagi,bo rzeczywiście świat przyjętych przez nich wartości jest ubogi:( ;(.Kiedyś w okresie dzieciństwa to była sielanka,a teraz ..Nie wiem sama,jak to się stało,że wyrośli na takich,a nie innych ludzi..Szoda mi ich tak naprawdę pomimo takiego zachowania..