Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ona ona ona

PYTANIE TYLKO DO FACETOW

Polecane posty

Gość ona ona ona ona

jak czujecie sie i co sobie myslicie gdy dzieczyna dziewica wciaz odmawia wam seksu i nie chce tego zrobic ?

Gość ona ona ona ona
chodzi mi oczywiscie o sytuacje kiedy jestescie w zwiazku z taka dziewczyna

Gość cccccccccccccc
mój kolega jest w takim związku, on ja rozumie, bo najpier (ona) musi skończyć szkołe itd. i koleś czeka, bo ją kocha. ale jak z nią jest naprawde to nie wiem. a ja myśle że np się boi, albo jest ostrą katoliczką i czeka do ślubu :D albo ma kolesia w tyłku, ale to raczej małoprawdopodobne, bo tak to by z nim nie była, no chyba że nie ma nikogo innego. trudno was okiełznać ;) a czemu pytasz? masz jakiś problem z facetem? problem typu: ej dziewczyno jak mi nie dasz to między nami koniec? jeśli tak to daruj sobie kolesia. a najlepiej sama go zapytaj i obserwuj reakcje.

Gość że ma jakieś dziwne
zahamowania. może jej się wydaję, że do piekła za to pójdzie, albo co.

Gość możesz nie demaskować moich
Jeżeli porównać związek do budynku, to seks jest cementem 😴

A z samych cegieł? A jak nie pasi, to se ulep lepiankę i zamieszkaj w niej z przystojnym Holendrem, weźcie ślub w Belgii i adoptujcie małego indianina 🖐️

To prawda, lepsze od dużych są małe. A najfajniejsze takie, że jak weźmiesz w dłoń i zamkniesz oczy, to przysiągłbyś, że trzymasz dwie świeże cytryny.

No i kurrrrrrrrrwa znowu pomyliłem topiki :o

Gość nie klnij

Przepraszam, trochę mnie kurrrwa poniosło.

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ale jak wy sie czujecie w takiej sytuacji i co sobie myslicie?

Gość marcossssss
wiecie ja bym w zwiaku z dziewica, mimo że nia była niemialem o to jakiegos zalu ze niemozemy seksu uprawiac, chciala poczekac i miec pewnosc ze spotkala odpowiedniego faceta i moze mu zaufac. oki moglem to przebolec bo ja bardzo kochalem bylismy z soba z 1rok czasu, juz chciala ze mna byc do konca mowila ze chce tego bardzo i no tu klops dwa dni po tym zerwala ze mna i nawet niepodala powodu, jedyne co usłyszałem to to że jeszcze mnie kocha. Ale to jest pikus, najgorsze bylo to ze mnie oszukala, zaraz po tej sytuacjii jakos dwa dni pozniej spotkala sie z kolega no i jak wiadomo doczego doszlo. Mnie bylo z tego powodu bardzo przykro bo ja nadal kocham ale juz niepotrafie zaufac nikomu. Takze podsumowujac kobietki, dziewice jjak chcecie to potraficie i niepytacie nikogo o zdanie, niewymyslacie wymowek ze nie bo sie boje itp. ...................................................

Gość StiVeQ
Ja myślę że to jest sprawa każdej kobiety i niepowinny ulegać kolesiom. Obecnie jestem w związku z osobą młodszą o rok ( 22lata, ja 23) Poznalismy się 2 lata temu, oczywiście niepowiem że niema tego w Naszym związku, ale to to raczej sporadyczne. Sex w życiu to niewszystko, niezgodze się że jest to jak cement. Jedni odczuwają potrzebe współżyć częściej inni rzadziej. Najlepiej to porozmawiać z partnerem/partnerką i powiedzieć na samym początku jak się podchodzi do tego tematu.