Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lebiega

służąca

Polecane posty

Gość Lebiega

Moja koleżanka ma 3 pokoje z kuchnią,nie pracuje,siedzi w domu i sie maluje.Takie życie sobie wybrała ,jest bardzo zadowolona i ogólnie luz.Ale ostatnio przeszła samą siebie.Zatrudniła bowiem pania do sprzątania(Jej słowa-służącą) dwa razy w tygodniu.Jetem w szoku.A najbardziej szokuje mnie to,że Giertych bedzie ministrem edukacji!!!!!!!!!!!!!Dlaczego??

Moja szwagierka też zatrudniała służące :O Jak do nas przyjechała to czekała ,żeby jej wszystko przygotować i podać , taka z niej królewna :O

Gość wielka mądra głowa
haha a czy te damy wiedziały , że są służacymi ?:) jajcary z tych waszych znajomych

Gość hm hmmm
a cooo zazdroscicie? :>

To ,że Giertych jest ministrem i wicepremierem to mnie poraziło.:( Jeśli chodzi o moją szwagierkę to co chwilę zmieniała te służące bo twierdziła ,że jej kosmetyki kradną :O

Gość dlaczego...........
właśnie oglądam rozdanie oskarow, tfu, znaczy ministerstw :O teraz prezydent mlaska do mikrofonu.

no piszę ci ,że nie zazdroszczę ,mnie sprzątanie uspokaja,a ju z jak sobie łazienkę wypucuję to szczytuję:) ,capisci??Mówie ci jestem w szoku,dzielę się nim.

Gość wielka mądra głowa
no jasne , wymazują szminki , a czaem nawet potajemnie wkładają jej majtki na siebie

nie pojmuję,nie rozumiem,wyjdźmy na ulicę,protestujmy! co robić???

Gość hm hmmm
to ze ty to lubisz nie znaczy ze kazdy ma to lubic :o jak maja na to kase to w czym problem

Z tego co wiem to zanim do Londynu przyjechała to zmieniła służące na służących, nawet ich zdjęcia widziałam :D.

oj wyluzuj,jak masz problematyczne usposobienie to cześć i czołem

Gość dlaczego...........
gdzie my dazymy? dokad bnas tez rzad zaprowadzi??????? cofamy sie do tylu. NIe wiem juz co pisac, co za przeowienia komunistyczne! Matko :O

Gość hm hmmm
kto tu sobie robi problem... :D

Gość hm hmmm
ja przynajmniej zazdrosna nie jestem :P

Nie ma czego zazdrościć .Kobieta 36 letnia , a sama nie potrafi po sobie łóżka pościelić i talerza umyć .

Gość hm hmmm
potrafi tylko jej sie nie chce :] tez tak czasem mam hehe tylko mnie na sluzaca nie stac ;P

dobra,idę na topik plucie na rząd,żegnam,bo mnie wkurza ta chrząkająca co mi imputuje niegodną zazdrość

dobra,idę na topik plucie na rząd,żegnam,bo mnie wkurza ta chrząkająca co mi imputuje niegodną zazdrość

Gość ball
Jezeli kogos stac utrzymac w domu powiedzmy troche ladniej POMOC DOMOWA ( SLUZACA MOWILO SIE PRZED WOJNA);TO DLACZEGO NIE. Wedlug mnie jest tyle biednych ludzi ze kazdy wezmie jaka kolwiek prace, byle by moc normanie zyc.Z drugiej strony pomoc domowa to taki sam czlowiek jak ja czy ty i nalezy sie mu szacunek

Gość hm hmmm
prawda w oczy kole, zegnam ;P

Gość żałosni jesteście
Każdy by chciał nic nie robić, miec kupę kasy i służacą, ale tylko nieliczni tak mają. Swoja zazdrością i jadem nic nie zwojujecie. wiem, jakie to musi być uczucie, kiedy pracuje się po 10 godzin dziennie za 900 zł. i na nic nie starcza, a inni zyją w luksusie i maja słuzbę. Dołujące do tego stopnia, że powstał taki topik. Przyznaje też bym chciała takie zycie, ale to, że go nie mam nie oznacza, że musze nienawidzic tych, którzy mają. Pozdrowienia frustraci!!! :D

ale jaja,leczcie sie,wymyśliłam taki chłam,a wy łykacie wszystko:)

Gość tak se pisze
ja zatrudnię panią do pomocy w sprzątaniu jak tylko oszczędzę choć ciut pieniędzy, po prostu sprzątanie mi nie wychodzi, nienawidzę tego ale służącą bym takiej osoby nigdy nie nazwała, to brzmi w dzisiejszych czasach poniżająco no i bardzo bym uważała żeby nie zrobić czegoś czy powiedzieć co by spowodowało że uznałaby że uważam się za lepszą od niej

Gość tak se pisze
oj, Lebiega, nie brzęcz nieważne czy wymyśliłaś, czy nie, takie sprawy przecież się zdarzają

A ja bym nie sprowadzała do swojego domu dziewczyn ze wsi płacąc im psich pieniądzy(raczej rodzice za to płacili) , poniewierając ich i nie leżałabym brzuchem do góry i cieszyła się ,że za mnie wszystko ktoś robi.

Gość do sfrustrowanej lebiegi
gdybyś nie miała kompleksów na punkcie ludzi bogatych, to nie wymysliłabyś takiego żałosnego tematu. Dlaczego jestes taka sfrustrowania? nie masz pracy, za mało zarabiasz, twoi znajomi mogą sobie pozwolic na znacznie więcej od ciebie. To przykre wiem, ale nic na to nie poradzisz. Powodzenie ci zycze i żeby choć troche odmieniło sie twoje marne życie...

Gość P I E N I Ą D Z E
PIENIĄDZE SĄ PO TO, ZEBY JE WYDAWAĆ, A NIE PO TO ŻEBY JE MIEĆ!!!! I każdy niech wydaje w/g swojego gustu i upodobania. Moja kolezanka ma własny biznes i kupę kasy z której poprostu nie korzysta, bo jej szkoda. Niczego sobie nie kupi, może się słaniać w przypadku choroby, ale taksówki nie weźmie, żeby pojechac do domu, czy lekarza, bez przerwy lata z miotła w tyłku, bo ma opbseje na punkcie porzątku. Uwaza się za wileka damę, a sama sprząta nawet przy gościach. Pieniądze spokojnie sobie leża na jej koncie tracąc na wartości i pokrywając sie caraz grubszą warstwą kurzu,a ona wegetuje. Do tego jak coś całkiem przypadkowo z jedzenia jej się przetrminuje lub niechcący na ulicy spoadnie na chodnik to daje to biednym, bo szkoda jej wyrzucić i wszystkim dookoła rozgaduje jak to jest szlachetna, bo dokarmia biednych. Pewnie karze sobie trumnę wyslełać tą kasa, skoro teraz z niej nie korzysta.... A załozycielki topiku tez mi bardzo zal :-(