Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakabcnm

ból piersi na tydzień przed okresem

Polecane posty

Gość kakabcnm

i to dość spory, nabrzmiałe piersi, a nie daj Boże dotknąć sutka,ubieranie biustonosza to już wyższa technika, a jeszce na to bluzka, kto też tak ma że przed okresem odczuwa ból, a pozniej jest już wszystko ok i jak sobie z tym radzicie?

Gość wiesz co..
maiłam tak przez lata :o pół roku temu zrobiłam sobie kurację cytrynową Według Tombaka i te objawy przeszły mi jak ręką odjął ! Dziwne, zważywszy że ta kuracja cytrynowa była na przeziębienia ( żeby wzmocnić odporość ) a tu taki efekt dodatkowy, jestem zaskoczona że to tak zadziałało spróbuj, może i Tobie pomoże

Gość kitulka
a na czym polega ta kuracja? opisz ja proszę

jak sie stosuje ta kuracje?ja tez tak mam przy czym bole pojawily sie dopiro gdy zaczelam wspołżycie

cytryna ma duzo witaminy c ktora rowniez \"uszczelnia\" i wzmacnia naczynia krwionosne dlatego zapobiega przeziebieniom a piersi przed okresem \"puchna\" wlasnie od krazenia krwi wiec witaminka pomaga i na to moze dokladnie sie nie wyrazilam bo i dokladnie nie wiem o co tak naprawde biega ale reasumujac:cytryna ma witamine ktora dziala na naczynia krwionosne a naczynia krwionosne maja duzy udzial w powiekszaniu sie piersi przed okresem

a o kuracji pewnie mozna cos znalezc na necie wpiszcie w wyszukiwarke kuracja cytrynowa tombaka i powinno sie cos wyszukac

Gość Dziewczyno ........
a ty co Amerykę odkryłaś, to co piszesz to tylko świadczy o twojej kompletnej niewiedzy podstawowych rzeczy, które powinna wiedziec KAŻDA KOBIETA. Wstyd, radze poczytać trochę na ten temat, czytanie nie boli .

Gość Dziewczyno ........
a ty co Amerykę odkryłaś, to co piszesz to tylko świadczy o twojej kompletnej niewiedzy podstawowych rzeczy, które powinna wiedziec KAŻDA KOBIETA. Wstyd, radze poczytać trochę na ten temat, czytanie nie boli .