Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotty

Jak nakładać podkład na skórę pod oczami?

Polecane posty

Gość dotty

Jak powinno się to robić, żeby nie rozciągać delikatnej i cienkiej skóry pod oczami, a jednocześnie dobrze rozprowadzić podkład? Wklepywanie się u mnie nie sprawdza :( Jak Wy to robicie?

To zalezy jakiego podkladu uzywasz, jesli jakiegos o gestej konsystencji to moze faktycznie jest problem..ja nie uzywam podkladow kryjacych tylko rozsswietlajace, wklepuje i sie ok :)

Gość dotty
No właśnie teraz mam podkład rozświetlający (jest w sumie dość rzadki), ale wklepywanie i tak mi jakoś nie wychodzi :( Moja skóra pod oczami jest jakaś dziwna :O Ma nierówną powierzchnię (zwłaszcza na granicy ze skórą policzków występuje coś jakby gęsia skórka) :O A czy któraś z Was miesza podkład z kremem i nakłada pod oczy?

Ja na cala twarz nakladam podklad na krem albo na baze pod podklad :) Z tym ze ja mam sucha skore wiec musze ja nawilzac kremem, bo inaczej wygladalabym jak w masce, a tego nienawidze

a musisz nakładać podkład pod oczami?

Gość dotty
Niestety muszę :( Ja w ogóle nie lubię podkładów, robię co mogę, żeby moja skóra dobrze wyglądała bez nich, ale niestety to nic nie daje :O Cały rok noszę okulary ze szkłami z filtrem, przez co moja skóra pod oczami jest zupełnie przezroczysta (nawet w minimalnym stopniu się nie opala). No i wygląda to bardzo nieciekawie.

Gość dotty
Macie jakieś pomysły? Może znacie jakiś dobry podkład lub korektor, który się świetnie rozprowadza i nie trzeba go specjalnie rozcierać??