Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia20

Garnier Roll - on, kupić czy nie?

Polecane posty

Gość mariecia
ja uzywam go juz tydzien i minusem jest to ze szybciutko znika. Malo wydajny. Jeszcze tydzien i skoncze pierwsze opakowanie i zastanawiam sie czy kupic nastepne czy nie...? a jesli nie to na co go zamienic..? Ogolnie to po tygodniu skora jest fajnie napieta i gladka w szczegolnosci jesli robi sie od czasu do czasu peeling. Ale jak modelka jeszcze nie wygladam :P Ogolnie to roll fajnie sie rozprowadza, nie jest tlusty (ale trzeba troszke odczekac po nalozeniu bo sie lepi) i ma fajny citrinowy zapaszek ;)

Gość Madziulekx
ja dzis sobie kupilam tego garniera i jak po pierwszym stosowaniu to stwierdzam ze moja skora jest tak fajnie gładziutka i delikatna ... ma ładny zapeszek i wg miodzio :) a czy naparwde zwalcza ten cellulit to sie okaze za parę tyg. dodam iz jestem na diecie i biegam wiec mam nadzieje ze cos pomoze:)... mam jeszcze pytanie jak wy dokladnie to stosujecie i ile razy dziennie :) pozdraawiam........;]

Gość mariecia
ja stosuje go 2 razy dziennie- rano i wieczorem. Najpierw rozprowadzam go kulka a pozniej masuje rekami ;)

Gość KarolaKarola
zdecydownie polecam zaraz po uzyciu widac efekt a widoczny trwaly juz po tygodniu.wiadomo ze nie utracimy calego brzucha ale celulit znika polecam

Gość KaBOOM
Kupić kupić! Jest rewelacyjny! I działa rzeczywiście juz po tygodniu :). Tylko słusznie ktoś wcześniej zauważył - jest mało wydajny, używam go od tygodnia, rano i wieczorem, na brzuch i uda i już 1/3 buteleczki zeszła. Ale na pewo kupię kolejną :).

Gość Madziulekx
rewELACJA jak dla mnie :):) uzywam go od 2tyg i naprwde czuje poprawe :] ten jego zapaszek i tak fajnie chłodzi skórę :] dla mnie BOMBA :) rzecz jasna ze jest dosc drogi i szybko sie zuzywa ale dla efektów przeboleję tę cene :P:P oczywiscie kupie nastepne opakowanie bo to juz mi sie konczy :P pozdrawiam

Gość fajnie ale może
ktoś używał garniera płaski brzuch, ten mnie też interesuje

Gość nature nature
a macie może porównanie z tym drugim produktem garniera?? bo jest Roll-On antycellulitowy 'Płaski Brzuch' i Roll-On przeciw nagromadzonemu cellulitowi. cenowo to wychodzi podobnie. A sama końcówka do masażu??? Ja chciałabym popracowac nad fałdką na brzuszku która sie zrobiła po cilescie:(

Gość natue nature
up

Gość techactina
własnie???? ktos juz próbował tej nowości???

Gość upupupupupupupupu

Gość Aniiutka =
Hey Dziewuszki! Kupiłam dziś rolkę, posmarowałam, wyrolowałam=) i wmasowalam, Fajne uczucie, świetny zapach i konsystencja tez jest dobra, ani nie spływa ani nie jest tłusta. Nie wiem jakie beda efekty ale bede pisala. =)

Gość littleLilith
jest super!! po 7 dniach ( używałam go nie tylko do brzucha:-) ) celluit zniknął, ale rozstępy zostały jednak mi to nie przeszkadza. kosztował ok.23zł, jednak baaaardzo sie opłacało

Gość small_anetka
Ja właśnie mam zamiar jutro go kupić. Nie wiem jaki bęzie efekt ale mam nadzieje , że chociaż troche mi to pomoże. Mam niewielką fałdke na dolnej częsci brzucha i mam nadzieje że sie tego pozbęde.

Gość Gosiunia -
Jutro jadę kupić sobie Roll-on!!!!!!!!!!! Ciekawe czy będzie działać?

Gość Gosiunia -
Ahaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Zapomniałam. BuZiAcZeK!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Gość nic specjalnego*
mialam go i powiem szczerze ze sie rozczarowalam,niedosc ze skora byla jakas dziwnie lepka to efekt niespecjalny,juz dawno zapomnialam o tym produkcie

Gość Gosiunia -
Niech mi ktoś poleci Rool-on!!!!!!!!!!please Nie wiem czy kupić czy nie? odpisujcie laski!!!!!!!!!!!!!!!! BuZiAcZeK!!!! :-)

Gość Gosiunia -
Jeżeli muwisz, że nic specjalnego to chyba go sobie nie kupie...... nie jestem gruba ale zawsze się coś znajdzie...... A co tam wezme się do ćwiczeń he he :-) Atak w ogółe miło cię poznać " nic specjalnego" Gosia jestem BuZiAcZeK!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Paulina1987
witam dziewczynki - mam pytanko co do tego rool-on'a, a więc generalnie nie mam celluitu, ale troszkę tłuszczyku zebrało mi się na brzuszku ... hmmm no moze nie troszkę, a trochę więcej... no i od kilku dni ćwiczę i stosuję dietę (trzba się wziąć za siebie) ,ale nie wiem czy ten rool-on pomoże coś na sam tłuszyk, bo generalnie probowalam juz kilka razy i trudno jest się go zpobyć. z górydzięki

Gość natishia
Rewelacja! co prawda nie mam cellulitu ale chcialam miec jedrniejsze posladki, i teraz po kilku razowym uzyciu sa idealne !!! polecam !!! nie zastanawiac sie!!!

Gość Joanna Bucka
Cześc a ja chciałam wszystkich zaprosić na ćwiczenia z urządzeniem Vacu Well jest to nowośc w zwalczaniu cellulitu i nadwagi i co najlepsze klijentki które chodzą na to urządzenie wcześniej smarują się tym kremikiem o którym piszecie i jest super. Zabiegi nie są tanie ale naprawde warto. u nas zawsze pierwsze wejście jest gratisowe żeby klijentka mogła zadecydowcaćczy warto wydać na to pieniążki. Zapraszam Kraków ul. Gołaśka 4 tel. 012 425 62 99 lub 516 023 556.

Gość ***smutek***
Dziewczyny potrzebuje POMOCY! Jestem w klasie maturalnej i do studniówki muszę schudnąć, ale nie jest to takie łatwe ponieważ nienawidzę ćwiczyć i nie stać mnie na żadne kosmetyki wyszczuplające:( Co byście zrobiły na moim miejscu? Czekam na propozycje:( :(

Gość ***smutek***
Chciałabym jeszcze dodać ze 8 miesięcy temu rzuciłam palenie co spowodowało że wyglądam tragicznie, jadłam jadłam i jadłam... Myślałam, żeby znowu zacząć palić by wrócić do poprzedniej wagi ale szkoda mi kasy:( Mój brzuch nadaje się teraz pod nóż, a o reszcie nie wspomnę... Ratujcie!!

Gość aniaaaaaaa
Już było takie pytanie ale nie było odpowiedzi: Piszecie tu o roll-on Garniera. Znalazłam jednek 2: jeden w kulce a drugi w rolce. I oba nazywają się roll-on. Który jest lepszy do ud?

Gość ja dostałam go
za 1 grosik w Rosmannie, ale zakupy zrobiłam za 170 zł

Gość darko
w rolce jest do rbzucha a w kulce taki ogolny. wystarczy rpzeczytac napis na opakowaniu :) ale mam pytanie - jak czesto go uzywac? na opakowaniu nie jest napisane cyz stosowac raz czy 2 razy dziennie.

Gość BiniaaRaa
Ja Kupiłam i efekty są szokujące!!! Działa..

Gość anula7878
witam.ja kupilam za 24zł 150 ml,jestem bardzo zadowolona chociaż dopiero używam go od tygodnia ale skora jest gładsza napięta ,dziewczyny napiszcie jak go uzywacie .ja roluje ok 5 minut jedna nogę!czy to nie za krótko?