Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja niestety

czy wasi faceci komentują wasz wygląd?

Polecane posty

Gość jagoo
wiesz co nie wiem...jesli mnie kocha powinien mnie kaceptowac z moimi małymi niedoskonałościami a on...ech szkoda gadac...dochodze do wniosku ze chyba lepiej było mi samej...

Gość nigdy.
jagoo --> czasami tak jest, że faceci chcą upiększać na siłę swoje kobiety bo przecież koledzy muszą widzieć i zazdrościć...najlepiej gdyby miała piękne ciało bez celulitisu, piękne włosy wymiary wiadomo jakie:) fajnie byc kobietą:P

Gość Wiesz co tobie powiem
przez takiego faceta mozesz wpaść w kompleksy, moze mu na tym zależy ? Wybacz, ale twoj facet nie ma zupelnie wyczucia. A on taki Alain Delon ? Może zamień go na kogos madrzejszego, bo rozumem nie grzeszy. Poza tym wiedz, że jak facet patrzy tylko na ciało, to po kulku latach spodoba mu się inne ciało ..., nie chcę tutaj być zlym prorokiem

Gość jagoo
no wlasnie...to chyba jednak nie dla mnie...ech smutne ale prawdziwe

Gość Wiesz co tobie powiem
przez takiego faceta mozesz wpaść w kompleksy, moze mu na tym zależy ? Wybacz, ale twoj facet nie ma zupelnie wyczucia. A on taki Alain Delon ? Może zamień go na kogos madrzejszego, bo rozumem nie grzeszy. Poza tym wiedz, że jak facet patrzy tylko na ciało, to po kulku latach spodoba mu się inne ciało ..., nie chcę tutaj być zlym prorokiem

Gość nie ma ludzi idealnych
na waszym miejscu odparowałabym chłopakowi w taki sam sposób jaki traktuje was, oni was jeszcze wpędzą w kompleksy, brońcie się, też im coś wytknijcie, jeśli się 'śmiertelnie' obrażą może warto poszukać kogoś innego , bo takim się nigdy nie dogodzi? Ktoś tu wspomniał, że chłopak powiedział, że nie podoba się mu jakaś wasza ozdoba. Co mu do tego? Macie prawo nosić co chcecie ! Nie dajcie się im. Jak się kogoś kocha to się przymyka oko na ubiór itp. Nie dajcie się krytykować.

Gość biaŁadiaLica
tak sobie czytam i u mnie jest to samo..choler jak mu bemben urósł to nic nie mówiłam ,a teraz się katuję i przed pracą o 6rano biegam-a nie nawidzę biegac-teraz to juz wiem napewno..a dieta cholera jak biegam to będę jeść co chcę oj żeby mozna było tak w tydzień być takim jak w wieku 17lat a nawet 22...wiem,dupa mi urosła i brzuszek się pokazał-fuuuuuuuuuu a co do szmatek ostatnio się naśmiałam bo mialam na sobie spódnicę a pod nią spodnie ale się gapił:D

Gość nigdy.
uffff.... bo faceta trzeba sobie brzydko mówiąc "wytresować"

Gość nigdy.
ewentualnie wychować:)

Gość jagoo
taaaaaa....ech wpadłam w dolinke...ide spac...jutro mam zajęcia...dobranoc

Gość nigdy.
jagoo ---> dobranoc i trzymaj sie tam :) głowa do góry !

Gość ja niestety
no nie da się ukryć- mój facet raczej taktem nie grzeszy...i nigdy nie grzeszył ale przez to że zawsze mi powtarzał że podobają mu się u kobiet obfite kształty to jakoś nie obawiałam sie z jego strony komentarzy na temat mojej wagi...i nawet kiedy przytyłam martwiłam się raczej o to, że sama nie czuję sie dobrze w swoim ciele niż o to, że on ma to tego jakieś uwagi- chyba się przeliczyłam, szkoda...to była dla mnie jedna z jego największych zalet- to że nie przeszkadza mu "trochę więcej ciałka" tu i tam

Gość -up---pp

Gość bebebebe
kobieto znajdz kogos kto ci bedzie prawil komplementy - moj maz juz dawno o tym zapomnial ale nigdy mi nie powiedzial ze zle wygladam mam teraz jeszcze kogos kto na zdanie :kurcze przytylam ,mowi: nie zauwazylem i jest cudownie:)

Gość ja niestety
masz męża i jeszcze kogoś i wszyscy Ci prawią komplementy? nieźle;)

Gość Arahja
Prawda? Pozazdrościć koleżance ;). Mój nie komentuje w sposób negatywny. Raz powiedział "ten sweter Cię pogrubia". A że w ramach zemsty swetra już nie noszę, nie mówi nic więcej :].

Gość uuuuui

Gość nooooooooooo
---->nigdy pogratulowac takiego faceta! ale co tam, moje jest tez taki::)obrzuca mnie komplementami non stop, a przeciez wiem, że nie zawsze dobrze wyglądam...przy nim czuje się zawsze wyjątkowa:):)i nazywa mnie swoim lachonem:)

Gość g_b
u mnie tak jak u noooooo czesto słysze, ze ładnie wygladam etc. było by mi cholernie przykro gdybym usłyszała ze jestem za gruba czy cos. Powiem Wam, ze przytrafiło się tak pewnej mojej znajomej, iz facet powiedział jej ze za duzo je i w ogole. Zaczęła sie odchudzac pomimo tego, ze wczesniej akceptowała swoj wyglad, i niestety wpadła w anoreksje. Mało jadła, duzo cwiczyła, wymiotowała i takim oto sposobem przy 1,75 wazyla ok 40 kg. Całe szczęscie wyleczyła się, a faceta odpusciła sobie... Pozdrawiam

Gość nooooooooooo
ja co prawda mam jakąś "obsesję" na punkcie jedzenia, i niejedzenia ale gdyby mój facet by mi coś w tym zarzucał to hmmm, na pewno nie byłoby mi łatwiej....Ale ten...to cudo:)mój skarbek:)