Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taki jeden ...

Czy latem chodzić bez bielizny?

Polecane posty

Gość a taki jeden ...

... w takich luźnych spodenkach... hmmm?

faceci to nie wiem, ale ja kobieta chodzę w lato bez bielizny, jest super :)

Gość nie no chyba sobie żartujesz
zakładam pancerne gacie :O

Gość bez bielizny
bez obuwia, bez sukienek... I z pietyzmem ścieram ślinę sąsiadów ze schodów prowadzących do naszej wspólnej łazienki na podwórku koło śmietników.

Gość bez bielizny
pieprzyć biedronkę.

Gość a taki jeden ...
Czasem chodzą mi takie glupoty po glowie w nocy. Szczególnie kiedy za długo marszcze freda :classic_cool:

Gość bez bielizny
tej wersji owej sentencji jeszcze nie znałam. Cóż, matoł ze mnie i tylko na kasie w Biedronce realizuję swoje niespełnione ambicje. o w dupę, zaczynam się sama pod siebie podszywać :O Btw: kobiecość to coś niezależnego od mody. Jak jakiemuś palantowi przyjdzie do głowy promowanie stylu transwestytów to też się dasz na to złapać? :O

Gość bez bielizny
uważaj, od tego rosną włosy między palcami. :O

Gość a taki jeden ...
a ja tam lubie tak ... poczuć wiatr między nogami... :) i ta świadomość, że między jej spojrzeniem a nim istnieje tylko cienka warstwa zwiewnego materiału ....

Gość bez bielizny
luz, zawsze jakiś materiał na pamięciówkę. :O

Gość poeta sie znalazł
Nie bądź taki Tetmajer.Do łózka !!!

Gość a taki jeden ...
:P

Gość a taki jeden...
No mam faktycznie wiatr miedzy nogami:o Nic tam nie mogę znaleźć.:( Mikroskopijne 7 cm :(

Gość a taki jeden ...
wiatry mam tylko po piwie 😠 podszywaczu wstrętny :D

Gość a taki jeden...
Co ja gadam :OPo piwie czesto nie zdazam do kibelka.A że nie nosze bielizny,tylko na spodniach jest plama 😭

Gość a taki jeden ...
...plama jest skutkiem czochrania się po odbycie... ach ta grzybica przewodu pokarmowego :(

Gość a taki jeden...
I oczywiście nadmiernie wyeksploatowanego i luźnego niestety juz zwieracza.:oZ tyłu jest to plama brązowa,z przodu ciemna.Czasami sie pieni :-p

Gość a taki jeden ...
zrobiłem w końcu pranie :P

bez bielizny bez obuwia bez ubrania bez klipsów bez klczyków bez nogawek bez bordawek bez kapielówek/stroju kąpielowego bez łancuszka na nodze bez pierścionka bez Prosiaczka pod pacha Kubusia ..........................................................bez sensu

Gość wiatry i gazy
bez bielizny! po co komu smród wałęsający się po gaciach

Gość PODSZYWACZ ETATOVVY
Zaniepokojenie skazaniem Andrzeja Leppera za pomówienie z trybuny Sejmu wyraża Komitet Helsiński w Polsce. Według niego, ingerencję w wolność wypowiedzi polityka w parlamencie należy podejmować z najwyższą ostrożnością - co akcentuje też Europejski Trybunał Praw Człowieka w Strasburgu. dalej » - Czujemy się w obowiązku przypomnieć, że Komitet Helsiński w Polsce w liście otwartym do ministra sprawiedliwości z 6 lutego 2002 r. zwrócił uwagę, iż wypowiedzi A. Leppera uznane za pomówienia - niezależnie od oceny ich formy i treści - padły podczas debaty parlamentarnej - napisano w oświadczeniu przekazanym we wtorek. Podkreślono, że swoboda takiej debaty podlega szczególnej ochronie w społeczeństwie demokratycznym, a istnieją instrumenty inne niż ściganie karne, umożliwiające przywołanie do porządku parlamentarzystów, jeśli debata parlamentarna przybiera formy nieparlamentarne. - Europejski Trybunał Praw Człowieka w Strasburgu systematycznie nawołuje do wyjątkowej powściągliwości w posługiwaniu się prawem karnym do moderowania debaty publicznej. Ingerencja w wolność wypowiedzi polityka w parlamencie, zwłaszcza gdy - jak w owym czasie Andrzej Lepper - jest on posłem opozycji, powinna być podejmowana z najwyższą ostrożnością - głosi oświadczenie. - Podobnie jak trzy lata temu, przy okazji uchylania A. Lepperowi immunitetu uważamy, że precedensowy wyrok skazujący za wypowiedź wygłoszoną w czasie debaty parlamentarnej nie przysłuży się dobrze wzmacnianiu demokracji w Polsce i tak już z wielu powodów zagrożonej - napisał Marek A. Nowicki w imieniu członków Komitetu Helsińskiego w Polsce. W poniedziałek Sąd Apelacyjny utrzymał wyrok roku i trzech miesięcy w zawieszeniu za pomówienie przez Leppera w 2001 r. o korupcję pięciu polityków PO i SLD. Lepper, dziś wicepremier, zapowiada skargę do Trybunału w Strasburgu.

Gość a taki jeden ...
jednak nie ma to jak bez... dzisiaj byłem bez :P ... pełen luzzzzz :classic_cool:

Gość a moze mi ktos powie
co z naturalną wilgocią,ktorą wydziela kobieta? chodzic to moze i mozna,ale jak usiasc i pozniej wstac? z mokrą plamą na tyłku?

Gość a taki jeden ...
nosi przy sobie zdjęcie nowego ministra edukacji narodowej.... niejakiego Romana... i spogląda sporadycznie na nie...co zapewnia jej... czyli hipotetycznej kobiecie... stałą suchość w okolicach intymnych ;)

Gość a taki jeden ...
nie majak poczuć wiatr we włosach :D

Gość Brygidka
Bez ładnie pachnie. :)

Gość lubię być bez bielizny
fajna sprawa tylko za często tego nie robię bo straasznie się podniecam szybko,nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale chwilka i jestem taka nakręcona :p