Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszołom

kac moralny

Polecane posty

Gość oszołom

bylem wczoraj w lokalu (bylo nas ponad 10 osob) wiecie pivo wodeczka pivo itd....w pewnym momencie zaczela mi sie podobac kolezanka (dodam bardzo dobra kolezanka) no i tak to wszystko sie potoczylo ze wyladowalismy u mnie w domu co bylo dalej nie musze chyba pisac chodzi mi o to ze boje sie ze wszystko moze sie popiepszyc tzn. nie bedziemy juz tak sie zachowywali jak wczesniej dodam ze zalezy mi na jej przyjazni cenie sobie ja jako kolezanke ale nie widze jej w roli mojej partnerki troche sie boje bo nie wiem czy zadzwonic i powedziec ze wczoraj to tylko taki seksik sportowy boje sie jej reakcji ze mogla sobie pomyslec ze jesli juz seksik to moze i zwiazek nie wiem co mam robic

zachowywać sie na pewno inaczej bedziecie... a ty to juz na pewno :D :P tak czy siak wyjaśnić to musisz !wiec moze popros o spotkanie .. i wtedy ustalicie jak wasze relacje bedą wyglądac :P

Gość ale piedolisz

Gość dziewczyna jak malina
moze nie powinienes pić w towarzystwie kobiet?

Gość kac moralny.................
? jaki kac ? hej przeleciał ptaszek..............:D

Gość a może lepiej żeby zaczął
myśleć. skoro był na tyle trzeźwy, żeby uprawiać seks to i mógł myśleć co robi. ludzie się często usprawiedliwiają nietrzeźwością a prawda jest taka, że człowiek i po alkoholu wie co robi, tylko pozwala sobie na więcej, bo wie, że w razie czego zasłoni się pijaństwem.

Gość mmmmmmm
gościu nie masz się co zasłaniać tym że byłeś pijany, stało się, ona jest tak samo "winna" jak ty. może też miała ochote na ten sport.

Gość a może lepiej żeby zaczął
hahahahahahaaaa :D:D:D:D