Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhmhmhmhmmh

NAJlepsze TABLETKI? moje pierwsze...

Polecane posty

Gość hmhmhmhmhmhmmh

Zamierzam zaczac brac tabletki, bo mam dosc obawy przed ciaza, i tutaj moje pytanie - czy znacie takie, ktore wywoluja namniej skutkow ubocznych - tzn. nie chcialabym przytyc natomiast jesli by mi piersi urosly to nic, i w ogole po jakich dobrze sie czulyscie. Ja wiem oczywscie ze to sprawa indywidualna, ale chce po prostu mniej wiecej wiedziec jakich na pewno nie brac...poza tym czy moze poprosic gin. o badania chyba pforil hormonalny? Bo podobno w ten sposob nalezy dobierac tabletki?Jezeli mozecie to piszcie tez cene :)

Gość hmhmhmhmhmhmmh
aha i czy te badania beda mnie cos kosztowaly? A jezeli po jakichs tabletkach schudne to juz wogole bede happy ;) sama nei wiem czy je brac, bo mam regularny okres, zawsze wiem kiedy mam owulacje...ale mimo tego ta obawa przed ciaza mnie wykancza :(

Gość bredna
Ja biore Novynette od ponad dwoch lat i jestem bardzo zadowolona, ale pamietaj ze dobór pigułek to sprawa indywidualna

Gość agniesiaXX
ja tez biore nowynette i jestem zadowolona ale to kwestai indywidualna i dobrego dobrania przez lekarza..

Gość jgju
proponuje cilest ,brałam 3 lata to byly moje pierwsze tabletki.nie było żadnych skutków ubocznych ,za to dzięki nim mialam okres co 28 dni i tylko przez 3 dni .naprawde polecam

Gość midka
ja bralam cilest jako moje pierwsze a teraz novynette tez