Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ieram

odwieczny dylemat O

Polecane posty

Gość od razu chude szkapy...
kuuuuuuuuuuuurde!!! w łóżku to chcieliby mieć po prostu zadbane kobiety, z fajnym ciałkiem - fajną pupą i bisutem... KRĄGŁOŚCI DZIEWCZYNY!!!! a bycie chudiną wyklucza to co napisałam przed chwilą... zgrabne i jędrne ciało nie oznacza bycia chudzielcem... ale chyba nie przekonam Was i nie zobaczycie tej różnicy...

Gość llalalaaaa
do autorki tematu jestem szczupla bo taka bylamm, jestem i taka umre jezeli nazywasz mnie chuda szczapa to ja nazwe cie tlusta swinia to wszystko

Gość naSza
najlepiej spytac facetow o zdanie... czy wola anorektyczki czy puszyste kobiety [nie do przesady] ? ;]

Gość Alicja zkg
llalalaaaa-hahaha

Gość niesprawiedliwe
kiedy bylam szczupla tez mialam celulit! mam go od kiedy pamietam, od kiedy mam swiadomosc wlasnego ciala. jestem jak taka gabka! teraz ze wzgledu na charakter pracy (siedzaca!) problem sie nasilil! ale walcze z nim od dawna...

Gość ieram
od razu... - no tak, ale ja nie mam czasu na sport.. a jak mam, to jakoś - mało mi to daje właśnie :| ćwiczyłam kiedyś.. i to po półtorej godziny dziennie, przez 3 miesiące. Przetrenowałam się i nic mi to nie dało. A jem normalnie, nawet poniżej normy i nic. A co dokładniej trenujesz i jak intensywnie? feeeeeeleeeeeee - gratuluję Ci :) spotykasz mądrych facetów, albo jesteś wyjątkowo śliczna :) bo ja jestem.. taka.. no, ludzie mi mówią, że w normie, ale czuję się gruba. I nawet na ulicy słyszę od nieznajomych, że mam 'brzydkie ciało' :O a twarz mam ponoć ładną.. niesprawiedliwe - to dermatolog do .. uhm... do pupy była. Bo na to da się raczej zaradzić. Na pewno nie całkiem zniwelować, ale zmniejszyć i sprawić, że celulit niewidocznym stanie się. Ale potrzeba dobrego lekarza, najlepiej prywatnego (który dużo kasy bierze) Alicja - zgadzam się :P

Gość feeeeeeleeeeeee
facet to facet!!! on potrzebuje dotknac i poczuc cialka a nie kosci. Oj bylam w lozku z wieloma i co i sex jest wspanialy, nie krepuje sie. Cwicze, ujedrniam cialo tylko ostatnio na nozka celulit malutki mi sie zrobil. A tak mam jedrne cialo nic mi nie wisi. Nie jestem szczupla ale jak to mowia "taka w sam raz":) widze ktos tu ma problem psychologiczny, od kiedy facet chce miec w lozku anorektyczke hmm z dziwbymi facetami macie do cznienia. Kazdy jest inny. Kazdy lubi co innego. Ja tam czuje sie dobrze ze soba. Nie mam nadwagi ale kosci to zadnych u mnie nie widac;)

Gość Maryśka35
Nie ma czego zazdrościć. Jestem szczupla- nie chuda, ale za to mam mały biust. i nie umiem przytyc ani deczka więcej. :o

Gość naSza
llalalaaaa nikt cie nie nazywa szczapą, skoro byłas szczupla to taka bedziesz racja. autorce chodzi o aktualna mode ;/ rzesze kobiet odchudzajacych sie do rozmiaru 34.

Gość feeeeeeleeeeeee
sliczna hmm krecone wloski do ramion, brunetka jestem, jestem jaka jestem. Zawsze usmiechnieta, maly demonek na mnie mowia, aniolek, roznie:) nie chce sie chwalic czy cos ale liczy sie caloksztalt!!! gduba nie jestem ale tez nie chuda, no trudno okreslic. Ostatnio i tak schudlam. I naprawde teraz mamw ieksze powodzenie, kiedy przytylam:) moge ubrac spodniczke i pokazac nogi ktore wcale szczuple nie, i odstajacy tyleczek i wogole nie wstydze sie, facet mysli hmm jak fajnie przytulic sie do takiego cialka. Miekkie i delikatne. A na celulit polecam taki topik tam bylo o maseczce z kawa i cynamonem super dzialnie!!! skora mieicutka!!!

Gość llalalaaaa
no dobra, moze przesadzilam z ta t... s............... milego klikania🖐️

ieram- dokładniej to ćwiczę codziennie (oprócz soboty ;) ) w domu... najpierw ABS na pośladki, potem 35 minut na stepperze, następnie ABS na nogi... Ale oprócz tego biegam tak często jak się da (bo też mam czas ograniczony), jeżdzę na rowerze,na łyżworolkach... takie drobne sprawy a jednak :) a te póltorej godzinki codziennie zawsze się znajdzie, chyba,że masz taką pracę ,że do 21 siedzisz...

Gość ieram
Ale wiecie, ja to wiele razy słyszę :D Że mężczyźni wolą takie, co ciałko mają i takie tam ... tylko dlaczego wszystkie moje nieszczupłe - niegrube koleżanki są same? A te chudziny ( llalalaaaa, jeśli jesteś po prostu szczupła, to pozazdrościć. szkapy odnoszą się do tych totalnych anorektyczek - jak już powiedziała naSza) znajdują sobie kogoś.. zresztą, nieważne, bo kobieta dla siebie chce być ładna, a nie dla innych :) po prostu zauwazyłam, że te szczupłe mają łatwiej w życiu :) feeeeeeleeeeeee, chyba najważniejsza jest wiara w siebie :) dobrze, że tak myślisz o sobie i że jesteś i czujesz się śliczna :D

Gość ieram
od razu.. - no tak, znajdzie się :) chyba będzie trzeba zacząć intensywnie ćwiczyć.. ale niełatwo jest przekonać do tego takiego lenia jak ja ;)

Gość cffee
dokładnie - jest ten topik z maseczką kawową... a oprócz tego jeszcze nacieranie cytryną... bardzo polecam :)

ieram - hehe,wiem co to za ból,bo sama takim leniem byłam... :) ale najgorzej zacząć... Jak już zaczniesz ćwiczyć to nie będziesz mogła sobie odpuścić... Przynajmniej ja tak mam... Czasem też mam dni,że kompletnie nic mi się nie chce,ale wtedy mówię sobie - IDŹ ĆWICZYĆ, MUSISZ UTRZYMAĆ TAKĄ FIGURKĘ... ;) :) :D a potem po ćwiczeniach jestem z siebie baaaaaardzo zadowolona :D

Gość ieram
od razu.., też tak miałam, kiedy ćwiczyłam :P ale potem się przetrenowałam i chociaż byłam na siebie bardzo, bardzo zła, że przestałam, to nie mogłam dalej, bo po każdym wysiłku było mi niedobrze :O a te ćwiczenia ABS.. jakie to? ;)

Gość Alicja zkg
Właśnie, co to za ćwiczenia? :P:P

może za mało jadłaś ;) ja naprawdę nie jem mało,ale uważam na to co jem i ile... 5 poisłków dziennie,ale za to nie ogromne :) a te ABS... no to już musisz sobie ściągnąć... Najlepiej poszukaj w dziale fitness :)

Gość ieram
Będę musiała poszukać :) a właśnie, też dość dużo jadłam.. w sensie - w sam raz. Ale coś było nie tak. Pora na rolki, rower i ćwiczenia :)

Gość ieram
O, dziękuję :)

spoczko :)

aha i przy ściąganiu to się nie denerwuj,że Ci się nic nie pokazuje,bo tam do góry masz napisane,że musisz poczekać 5o sekund i potem w tym samym okineku do góry Ci się pokaże żebyś kliknęła w celu ściągnięcia :)

Gość ieram
lecę sobie :) dziękuję wam za dyskusję, pomoc i mobilizację 🌻🖐️

Gość ieram
Okej :) domyśliłam się, dziękuję :) papa 🖐️