Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EWA24

STAROPANIENSTWO

Polecane posty

Gość EWA24

Gość tak tak to tylko ja
no i?

Gość EWA24
CZY TO PRAWDA ZE PO 25 ROKU ZYCIA KOBIETA ZMIENIA SIE W STARA PANNE ? TAK SLYSZALAM

Gość salamandraaaaaaa
o kurde znowu ten temat...... jak ktos jest nudny i zrzedliwy to majac 18 lat jest juz stary duchem...

Gość agula_pp
czyli od roku jestem starą panną:D

Gość EWA24
HMMM

Gość ftrr
ide sie powiesic juz od 4 lat jestem stara panna i nic o tym nie wiedzialam😭

Gość EWA24
JA JUZ ZAUWAZYLAM ZE ZACZYNAJA MI SIE ROBIC ZMARSZCZKI. MOJA mam zaczyna mnie molestowac o narzeczonego ja ale trudno znalezc kogos wartosciowego w 5 min.

Gość EWA24
pytam powaznie a wy sobie jaja robicie

Gość salamandraaaaaaa
nic na sile... wyjdz do ludzi, pojedz gdzies... ile masz lat? co robisz w zyciu?? ja meza poznalam na obozie w gorach :D

Gość EWA24
te ciagle uwagi o tego jedynego i dlazcego go jeszcze nie ma? jak polowa moich kolezanek juz powychodzila z a maz

Gość salamandraaaaaaa
nie nalezy sie sugerowac tym, ze inni cos juz zrobili a ja nie..... ja wyszlam za maz majac 26 lat, podczas gdy moja kumpela z liceum miala 22 lata. ona ma juz dwojke dzieci a ja nie mam ani jednego i nie jestem pewna czy chce miec. i nie bede starac sie o dziecko tylko dlatego, ze jedna czy druga juz urodzily...

Gość ftrr
ewci nie nudz jeczec to zaczniesz w wieku 29 lat jak bedzies zna sile szukal to nigdy nie znajdziesz

Gość tili
Ja slyszalam, ze mozna sie tez opcjonalnie zamienic w zabe albo jaszczurke, ja osobiscie wolalabym w kota np. :O Co do staropanienstwa to moje zdaniejest takie ( mam 24 lata); Tak naprawde milosc nie jest zalezna od wieku- mozna wiec wyjsc za maz w wieku 21 lat po to by ta stara panna nie zostac- i zyc potem z calkiem obcym, niekochanym czlowiekiem. Zwykle takie wlasnie osoby najwievcej o starych pannach maja do powiedzenia. Mozna tez czekac dlugo na swoja milosc; do 30-tki, 40-tki, 50-tki...ale jak sie jzu ja spotka to nic poza ta osoba nie bedzie mialo znaczenia. Dlatego ja tam sie wole za rok "zmienic" w stara panne niz zdradzac meza, ktorego bym nie kochala:)

Gość salamandraaaaaaa
skad jestes/ masz rodzenstwo? masz przyjaciol? jak spedzasz czas? czujesz sie naprawde samotna czy tylko inni chca bys wyszla za maz???

Gość EWA24
LATWO WAM MOWIC GDY NIKT TAKI NI9E PRZYCHJODZI

Gość salamandraaaaaaa
bo nikt nie przyjdzie to samemu trzeba wyjsc do ludzi...

Gość EWA24
Mam 24 lata kierownicze stanowisko niewyparzony jezyk mowia ze ide po trupach do celu w domu ze pyskuje itd itd. Mam tlko jedna przyjaciolke od serca w wolnym czasie czytam ksiazki i uprawiam plywanie

Gość salamandraaaaaaa
jak prawdziwa przyjaciolka to bardzo duzo... ja zawiodlam sie kiedys na "przyjaciolach" i przez 2 lata bylam samotna i sama jak palec... potem poznalam swojego meza i on stal sie dla mnie przyjacielem i facetem w jednym... twraz jestesmy malzenstwem i wiem jakie to wazne miec tez kogos poza tym jedynym. nie zrozum mnie zle chodzi mi o kumpele, towarzystwo,fajnych ludzi... staram sie bardzo pielegnowac swoje znajomosci...

Gość EWA24
No coz mam tylko jedna przyjacilke ona wie o mnie wszystko a poza tym to mame