Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobik**

czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość bobik**

okres spoznia mi sie juz tydzien.wczoraj rano zrobilam test(bobo test)- wynik wyszedl negatywny(tylko jedna kreska bardzo mocna.nawet nie ma zarysow drugiej kreski) czy test mogl sie mylic?? czym moze byc spowodowane takie przesuniecie okresu?? dziekuje z gory za odpowiedzi:)

Gość wqwsex
pierdoleniem

Gość hmmmmmmmmmmm
widze ze niedlugo zawitasz na forum ciaza i macierzynstwo gratuluje

Gość bobik**
nie uprawialam z moim chlopakiem seksu,jestem jeszcze dziewica.

Gość bobik**
dodam jeszcze ze niedawno przyjmowalam leki z powodu mojej anemii(zle sie odzywiam).czy anemia tez mzoe spowodowac przesuniecie okresu??

Gość bobik**
poniewaz uprawialam z moim chlopakiem petting,mial wytrysk.chce sprawdzic kazda mozliwa opcje. teraz jeszcze sie denerwuje ze nie mam okresu(nigdy nie mialam regularnych) .

Gość bobik**
a teraz jeszcze komentarze typu"gratuluje niedlugo zawitasz na forum macierzynstwo" bardziej poteguja moj strach i bardziej sie denerwuje. a moze znacie jakies sposoby na wywolanie miesiaczki?

Gość bobik**
czy moglby mi ktos odpowiedziec??

Nie martw się na zapas ... :) Mi też się sam od siebie przesunął okres aż o 2 tygodnie chociaż wcześniej przez 5 lat miałam regularnie :) Też nie mam zielonego pojęcia dlaczego aż tak mi się przesunął :o A raz to (nie wiadomo czemu) nie miałam okresu przez 2 miesiące :o ...

Gość bobik**
wiem ze nie powinnam sie martwic na zaps,szczegolnie ze test dal wynik negatywny(nie wiem czy czasami nie zrobilam go za wczesnie) bo moj strach i stres z tym zwiazany jeszcze bardziej opozni moj okres.:( ale juz naprawde nie wiem co mam robic...pozostaje mi tylko wybrac sie do ginekologa z moimi nieregularnymi miesiaczkami..

Gość bobik**
przeciez w ciazy nie jestem ,do zaplodneinia nie doslzo bo plemniki nie bylo wystarczajaco blisko moich drog rodnych.tylko pozostaje pyutanie"dlaczego sie spoznia?...czy wam tez sie spoznial okres(ale nie przez ciaze) i czym to bylo spowodowane??

Gość głowa do gory
pewnie ze opoznienie miesiaczki moze byc spowodowane anemia..i to na pewnno w duzym stopniu;) wiec sie tak nie przejmuj na zapas i nie sluchaj zlosliwych wypowiedzi na forum! : ] ...skoro zrobilas test i jest jedna kreska to powinno cie to uspokoic.te testy wykrywaja ciaze jush po 3 dniach(o ile sie nie myle)..pozdrawiam:) a sposobow na wywołanie,przyspieszenie miesiaczki-nie znam:p

Gość głowa do gory
teraz to stres tesh ci moze okres opozniac;pwiec jush staraj sie nie myslec tyle:)

Gość blehhhh
jestes taka pewna, że doi zaplodnienia nie doszło i sie wcale nie dziwie skoro uprawialiscie petting itd, TO PO CO ROBISZ TEST ??????? może zamiast do ginekologa nastepnym razem, powinnas udac sie do psychiarty z podejrzeniem o paranoje ?? :O

bobik rózne mogą być przyczyny opóznienia miesiączki.Napewno nie powinnas sie martwic tym że możesz byc w ciąży skoro test wyszedł negatywny.W Twoim przypadku to najprawdopodobniej anemia jest temu winna.Idz sobie spokojnie do lekarza,dostaniesz tabletki pod język na wywołanie okresu i po sprawie.

Gość bobik**
dziekuje bardzo za wszystkie odpowiedzi:) w poniedzialel pojde sie zapisac do lekarza:) i napisze co mi poiwedzilal i przepisal:) papa

Gość bobik**
mialam pojsc dzis do lekarza a tu prosze-rano dostalam normalny okres:D:P napewno dlateog ze juz w koncu przestalam sie przejmowac:P