choroszcza jukon welcome 29 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Odpuściła bo nikt sie nie nabrał oprócz dumbo. Przecież ten podszyw był tepy jak ty, identyczne teksty przyjeeebane jak twoje i nabrała sie jeszcze mara wstała Podszywy sie robi dla osmieszenia a nie żeby ktos sie nabrał amebo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 750 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Z bezradności pisała nawet z podszywem Widma A co ci sie nie podobało w podszywie Widmoka? Same oryginalne cytaty. Tylko się nie poznałaś i skrytykowałaś ksysia że za mało był fajny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 911 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: w sumie masz racje, obie mogły sie przebrać, garsoniara też lubi przebieranki Libedowa wpadła w szał, jak Gina stwierdziła, że blokuje temat Później jakiś bloker przyszedł i zaczął ją kierować do psychiatry, po czym zablokował temat, a wariatka zaczęła zakładać tematy, że blokuje Bicu Samotnym wilkiem może być stary user typu Gapa. Bo tu nowych ludzi nie ma i nie będzie To nie jest nikt nowy i nawet Jeż napisała, że szkoda, że nowych tutaj nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Z bezradności pisała nawet z podszywem Widma Ostrzegałem mnie się ćpa jak amfetaminę i odstawienie tego jest dyskomfortem potężnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: A co ci sie nie podobało w podszywie Widmoka? Same oryginalne cytaty. Tylko się nie poznałaś i skrytykowałaś ksysia że za mało był fajny. No jak ty za tym stałeś to nie mogło się udać, bo jesteś jak słoń w składzie porcelany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 17 Napisano 2 godziny temu Mi to brzmiało albo jak Klaudiusz albo Jeżowa może podobny typ jest u tych kozaczkow UJ z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samotny Wilk 0 Napisano 2 godziny temu W ogóle nie wiem o czym ta dyskusja, ale chyba faktycznie to forum jest dla ludzi... specyficznych . Nie oczekiwałem tutaj dyskusji o twórczości Dostojewskiego czy Petra Njegoša, ale to co się tu wypisuje jest przegięciem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Samotny Wilk napisał: W ogóle nie wiem o czym ta dyskusja, ale chyba faktycznie to forum jest dla ludzi... specyficznych . Nie oczekiwałem tutaj dyskusji o twórczości Dostojewskiego czy Petra Njegoša, ale to co się tu wypisuje jest przegięciem . Lepiej zawczasu opuścić to zapomniane miejsce , bo można utknąć na dwadzieścia lat jak niektórzy z obecnych . A pod jakimi nickami piszą ci dwaj Edytowano 2 godziny temu przez Get Оut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 911 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Samotny Wilk napisał: W ogóle nie wiem o czym ta dyskusja, ale chyba faktycznie to forum jest dla ludzi... specyficznych . Nie oczekiwałem tutaj dyskusji o twórczości Dostojewskiego czy Petra Njegoša, ale to co się tu wypisuje jest przegięciem . Owszem jest dla ludzi z poczuciem humoru i silną psychiką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Karkołomne bo gdyby było proste to poszukiwani listami gończymi pozorowali by zgon aby mieć spokój grabarza. A nawet nie mam pojęcia po jakim czasie, bo nie zawierałem takiego aktu i nie zanosi się Najgorzej ten kościelny wymazać z kart historii. Pewnie masz rację ale mi chodziło dla takiej okropnej baby może nie znającej się taki zgon wydrukowany na drukarce wystarczy Tak ponad rok napewno Kościelny to nie wymarze i tylko sie bierze rozwód cywilny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 750 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 18 minut temu, Onaaaa napisał: A ty nie? Też go w połowie nie rozumiesz bo kaleczy język ojczysty niemiłosiernie i czasem kij wie o czym bełkocze. Ale oczywiście będziesz udawać że nie. Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 98 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Libedowa wpadła w szał, jak Gina stwierdziła, że blokuje temat Później jakiś bloker przyszedł i zaczął ją kierować do psychiatry, po czym zablokował temat, a wariatka zaczęła zakładać tematy, że blokuje Bicu Samotnym wilkiem może być stary user typu Gapa. Bo tu nowych ludzi nie ma i nie będzie To nie jest nikt nowy i nawet Jeż napisała, że szkoda, że nowych tutaj nie ma A może sam Gapa. Puszcza takiego bąka i czeka kto sie złapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwony nadolbrzym 3 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Ostrzegałem mnie się ćpa jak amfetaminę i odstawienie tego jest dyskomfortem potężnym. ha ha ha xD zwłaszcza kiedy ćpasz amfę z rozbitymi świetlówkami albo jarasz trawkę maczaną w domestosie xD czyje to słowa, Krzyniu? ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 911 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: A może sam Gapa. Puszcza takiego bąka i czeka kto sie złapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Samotny Wilk napisał: W ogóle nie wiem o czym ta dyskusja, ale chyba faktycznie to forum jest dla ludzi... specyficznych . Nie oczekiwałem tutaj dyskusji o twórczości Dostojewskiego czy Petra Njegoša, ale to co się tu wypisuje jest przegięciem . To nie jest dla ludzi normalnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, czerwony nadolbrzym napisał: ha ha ha xD zwłaszcza kiedy ćpasz amfę z rozbitymi świetlówkami albo jarasz trawkę maczaną w domestosie xD czyje to słowa, Krzyniu? ;D A to nawet nie wiedziałem że tak można spożywać i pewnie piszesz to z autopsji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A co ci sie nie podobało w podszywie Widmoka? Same oryginalne cytaty. Tylko się nie poznałaś i skrytykowałaś ksysia że za mało był fajny. Przecież wiedziałam że to nie widmo I dla beki tak napisałam że malo ciekawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwony nadolbrzym 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: A to nawet nie wiedziałem że tak można spożywać i pewnie piszesz to z autopsji. oj, nie wiedziałeś? ciekawe zajarałeś tą trawę z domestosem i nie pykło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Pewnie masz rację ale mi chodziło dla takiej okropnej baby może nie znającej się taki zgon wydrukowany na drukarce wystarczy Tak ponad rok napewno Kościelny to nie wymarze i tylko sie bierze rozwód cywilny. Chyba jakoś unieważniają ten kościelny. Realnie to wystarczy się wyprowadzić i psy obronne zainstalować aby mieć spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Get Оut napisał: Ostrzegałem mnie się ćpa jak amfetaminę i odstawienie tego jest dyskomfortem potężnym. Akurat trochę to co napisałeś mnie przeraża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, czerwony nadolbrzym napisał: oj, nie wiedziałeś? ciekawe zajarałeś tą trawę z domestosem i nie pykło? A skąd miałbym wiedzieć i pierwsze słyszę od ciebie o takiej patologi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwony nadolbrzym 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Akurat trochę to co napisałeś mnie przeraża Utkaj ...ę na dosłownie sekundę, bo muszę coś dumbo wkleić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 17 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, czerwony nadolbrzym napisał: ha ha ha xD zwłaszcza kiedy ćpasz amfę z rozbitymi świetlówkami albo jarasz trawkę maczaną w domestosie xD czyje to słowa, Krzyniu? ;D Co tam pisałeś bo skasowalo Pamiętaj boje się ciebie dlatego mało tu pisze mhm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 750 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Get Оut napisał: No jak ty za tym stałeś to nie mogło się udać, bo jesteś jak słoń w składzie porcelany. Cały ksysio. Odpuścisz mu biedaczkowi to zaraz nastroszy piórka i nie mogło sie udać Gdybym chciała to bym wrzucała i miesiąc. Tylko nie taki był zamysł. Plan był żeby tobie pokazać, że podrabianie ciebie jest banalne, jeżykowi że jest hipokrytką i twoje własne słowa obśmieje. Dwa dni wystarczyły i nie ma sensu dalej robić szopki. A ty się ciesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwony nadolbrzym 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: A skąd miałbym wiedzieć i pierwsze słyszę od ciebie o takiej patologi Buhahahaha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Też go w połowie nie rozumiesz bo kaleczy język ojczysty niemiłosiernie i czasem kij wie o czym bełkocze. Ale oczywiście będziesz udawać że nie. Rozumiem a to że robię błędy czy źle coś tam pisze czasem to tylko na plus i bardziej sie wtedy z Piterem rozumiemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Akurat trochę to co napisałeś mnie przeraża Nie trzeba się bać jeżeli są to sympatyczne spotkania okraszone czystymi intencjami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwony nadolbrzym 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Nie trzeba się bać jeżeli są to sympatyczne spotkania okraszone czystymi intencjami. xDDDDD albo makaron okraszony serem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 750 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Przecież wiedziałam że to nie widmo I dla beki tak napisałam że malo ciekawy Ale to był widmo, to były same jego słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 17 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, czerwony nadolbrzym napisał: Bój się Jezusa kochana, to pisałem Aha Tylko nie o Hesusie bo jak w niego nie wierzę to nie mam kogo obwinić meh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach