Get Оut 82 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, czerwony nadolbrzym napisał: Zdecyduj się waflu plebana, co jest święte a co nie, kiedy prywatne a kiedy publiczne No prywata to jedno , a forum to drugie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dobrze piszesz i w koncu sie przyznałeś jak jest Bo masz solidne haki na mnie i trochę jestem bezradny ale coś się wymyśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 750 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Nikt nie kupi tych ulepów które zrobiłeś na podszywie i zaczynasz wzbudzać litość jak chwytasz się niczym tonący brzytwy. To ci jeszcze zdradzę, że tych cytatów tam jest mnóstwo. Jak bluzgałes Samans.rakę, jak dokazywałeś jako Ćma, jak paliłeś karuzelę, jak opowiadałeś o życiu z dala od głupich Polaczków w Jukonie, jak chciałeś izolować Want, jak rządziłeś WPNK, planowałeś partyzantki z Wilkiem i mnóstwo, mnóstwo innych. Nie brnij bo naprawdę będziesz musiał.coraz to większe fikoły robić że ty to nie ty. Nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, czerwony nadolbrzym napisał: na pewno nie podróż w jedną stronę, taka maszyna jest zarezerwowana dla wytrawnych kierowców ja np. Fernando Alonso Teraz innego mam 250cc i mocniejszy , a to miejsce to wąwóz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: To ci jeszcze zdradzę, że tych cytatów tam jest mnóstwo. Jak bluzgałes Samans.rakę, jak dokazywałeś jako Ćma, jak paliłeś karuzelę, jak opowiadałeś o życiu z dala od głupich Polaczków w Jukonie, jak chciałeś izolować Want, jak rządziłeś WPNK, planowałeś partyzantki z Wilkiem i mnóstwo, mnóstwo innych. Nie brnij bo naprawdę będziesz musiał.coraz to większe fikoły robić że ty to nie ty. Nara A później sie obudziłeś cały mokry. Zaczynasz mnie przerażać z jaką pasją o tym piszesz i serio masz obsesję. Edytowano 1 godzinę temu przez Get Оut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale ksysio twierdzi, że on tego nie pisał. Albo oboje kłamiecie systemowo, albo on ciebie robi jak ostatniego pelikana. To już tam wasza sprawa. Faktem jest że miałem mnóstwo podszywów, że teraz sam już nie wiem które są moje posty po tylu latach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 750 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: A później sie obudziłeś cały mokry. Zaczynasz mnie przerażać z jaką pasją o tym piszesz i serio masz obsesję. No to będziesz mial następne cytaty skoro jesteś za głupi żeby się wycofać w porę i nie brnąć w absurdalne wymówki. Twoja wola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: No to będziesz mial następne cytaty skoro jesteś za głupi żeby się wycofać w porę i nie brnąć w absurdalne wymówki. Twoja wola A to coś zmieni jeżeli masz obsesję wątpię i chcesz to spamuj, ale z twoim rozgarnięciem znowu w życiu ci nie wyjdzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Get Оut napisał: Bo masz solidne haki na mnie i trochę jestem bezradny ale coś się wymyśli. Tak musisz być grzeczny bo wszystko wywalę zaraz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 1 godzinę temu Ktoś inteligentny chociaż ze 100 ajkiu musiałby ci pomagać i chodzi o iloraz emocjonalny , bo inaczej tego nie widzę typie z obsesją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak musisz być grzeczny bo wszystko wywalę zaraz Kurde ja nawet nie przeklinam przy Tobie taki masz wpływ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: No to będziesz mial następne cytaty skoro jesteś za głupi żeby się wycofać w porę i nie brnąć w absurdalne wymówki. Twoja wola Po co te cytaty? Skoro twierdzisz że sam je napisał to po co mu przypominać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Kurde ja nawet nie przeklinam przy Tobie taki masz wpływ. Nie możesz przeklinać bo wiesz że będzie wielka kłótnia która nie wiadomo jak sie skończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Nie możesz przeklinać bo wiesz że będzie wielka kłótnia która nie wiadomo jak sie skończy Ale jakoś nie czuje dyskomfortu, a ta kłótnia wszyscy na nią liczą, tylko nigdy jej nie widać. Ja mówię, że jesteś kobietą to coś wymyślisz i mogę zaproponować pozorowaną kłótnie, ale to nie będziesz chciała udawać, bo wolisz inaczej spożytkować siły witalne choćby oglądać mój umysł a tam końca nie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Po co te cytaty? Skoro twierdzisz że sam je napisał to po co mu przypominać? A jak wytapetuje se sypialnie moimi cytatami, to już tylko w kaftan i farmakologia. Przykry obraz tego co nienawiść i obsesja robi z tymi homo sapiens. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, Get Оut napisał: Ale jakoś nie czuje dyskomfortu, a ta kłótnia wszyscy na nią liczą, tylko nigdy jej nie widać. Ja mówię, że jesteś kobietą to coś wymyślisz i mogę zaproponować pozorowaną kłótnie, ale to nie będziesz chciała udawać, bo wolisz inaczej spożytkować siły witalne choćby oglądać mój umysł a tam końca nie widać. Weź nie odbieraj im szampana otwieranie i może jednak jakąś kłótnia będzie nie tam pozorowana sie nie liczy. Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Weź nie odbieraj im szampana otwieranie i może jednak jakąś kłótnia będzie nie tam pozorowana sie nie liczy. Udawana kłótnia to jak udawany orgazm. Ta szampan a po otwarciu okazuje sie że woda gazowana tak wyglądają ich zwycięstwa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 35 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Get Оut napisał: Munek Dziś dał mi do zrozumienia, że wyzywając grubą prostytutkę narażam się na wojnę z nim, czy coś w tym stylu. Uśmiałam się po pachy. 🦠🦠🦠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Get Оut napisał: Udawana kłótnia to jak udawany orgazm. Ta szampan a po otwarciu okazuje sie że woda gazowana tak wyglądają ich zwycięstwa . Jęczysz chociaż nie masz ochoty a krzyczysz choć nie masz ochoty. Prawie to samo rzeczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Cold Updraft napisał: Dziś dał mi do zrozumienia, że wyzywając grubą prostytutkę narażam się na wojnę z nim, czy coś w tym stylu. Uśmiałam się po pachy. 🦠🦠🦠 Do czego się nadaje ten pozer i w jednym akapicie go zmiecjesz. W dodatku typ jest niesłowny i niekonsekwentny. Taka krowa co dużo ryczy , a mało mleka daje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 35 Napisano 54 minuty temu 5 minut temu, Get Оut napisał: Do czego się nadaje ten pozer i w jednym akapicie go zmiecjesz. W dodatku typ jest niesłowny i niekonsekwentny. Taka krowa co dużo ryczy , a mało mleka daje. Właśnie wygląda na takiego jednostrzałowca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 17 Napisano 49 minut temu Ale wysyłanie szlorskich fot dziadom za pieniądze nie jest takie fabulous glamorous tylko to jest właśnie tru prostitucja a nie bycie tylko rozwydrzona wredna baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 35 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Ale wysyłanie szlorskich fot dziadom za pieniądze nie jest takie fabulous glamorous tylko to jest właśnie tru prostitucja a nie bycie tylko rozwydrzona wredna baba Właśnie to jest jej wymysł chorego łba, kto wie, może autopsja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 17 Napisano 46 minut temu Swoją drogą nieźle trzeba wyglądac że aż się komuś chce za to płacić ale to jest tucja a nie niewyparzony język i złośliwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 17 Napisano 44 minuty temu Po co kłamać i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 17 Napisano 43 minuty temu Po co ludziom podwójnie skrzynki blokować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 17 Napisano 43 minuty temu Nic tu nie działa sensownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach