Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pleasures exotic

co najgorszego może powiedzieć kobiecie facet?

Polecane posty

Gość pleasures exotic

za jaki tekst obraziłybyście się śmiertelnie? czy jest jakiś jeden "najczulszy" kobiecy punkt?

najgorsze co facet może powiedzieć to zakwestionować wygląd kobietki, może powiedzieć że jest np. złą,kapryśną babą ale nigdy że jest np. gruba, brzydka itp., albo np. że jej poprzedniczka miała ladniejsze to czy tamto

Gość ciężarna lisica
mój najczulszy punkt to była mojego faceta - i jak mu się czasem wymsknie jakieś porównanie - mam ochotę go wtedy rozszarpac na kawałki

Gość figlomanka
ze jest malo kobieca :(

Gość nataliaaaaaaaaaaaaaa
ze jestem za wysoka ... (czy to do cholery zalezne odemnie? ja tez tego niecierpie.. juz wolalam slyszec ze bylam za gruba- w koncu to jest w jakis sposob zalezne odemnie)

Gość TAKAJEDNA NIE Z WAWY
mhhmm moim zdaniem ,ze JESTEM POMYLKA JEGO ZYCIA ,ZE JESTEM K...ZE NIE MA DO MNIE SZACUNKU.

Gość bo za dużo chesz
-porównania do byłej, gdzie ja wypadam gorzej!!!! -żale, że nie był moim pierwszym, że ja niedziewica, czyli już "zużyta"; -mówinie o swoim ideale, np. ruda, czy brązowa, kiedy ja jestem blondynką czy brunetką, -ciągłe mówienie, abym zawsze ładnie wygląda, ciągle przypominanie mi o kobiecości!!!!! a ja czasem po prostu mam ochotę czuć się wygodnie i pochodzić w dresie:O

Gość kkkjjjjj
że załuje kasy którą na nia wydał :)

Gość no comments
mi powiedzial ze jest ze mna z litosci, zebym nie plakala:O

Gość hehehehehehehehehehe
kiedy jest ze mną, opowiadanie o innej ( innych) tego nie wybaczam nigdy !!!!

Gość pleasures exotic
slucham dalej:)

Gość very
jestes jak zmarszczona figa :-D ( zmarszczek sie dorobiłam z wściekłości na niego za głupie numery) na odchodnym dostalam talon na kosmetyczkę za 600zł :-D jak dobrze, ze to już przeszłość!

Gość bebebebe
a mnie maz nazwal suka a ja nie mialam nawet innego faceta... maz jest jedyny chcialoby sie powiedziec niestety...

Gość hmmmm.....
ja powiedzialem swojej dziewczynie ze boli mnie ze miala przede mna 15 facetów, i uwazam ją za kurwe, ale powiedzialem to bardzo delikatnie. Efekt ? Koniec zwiazku heheh i jak tu byc szczery, a przeciez moglem tego nie mowic i dymac ją dalej, a gdy by mi sie znudzilo powiedzialbym jej to. Powiedzialem na samym poczatku i co mam z tego ? Hehehe

Gość topikowa babka
mój mi kiedyś powiedział (na całe szczęście już wtedy był byly) że zasługuję na ostatniego dupka i idiotę. :( i że nie wie, po co stracił na mnie tyle czasu...

Gość smutna_
Ale jestes głupi hmmmmm

Gość a co o tym myślicie
bez procentów na końcu się otwiera

Gość hmmmm.....
hej smutna nawet sie z nią nie kochalem, no moze tak troche ;) Czemu jestem okropny ? Przeciez jak znam zycie znajdzie sobie innego, ktory jej nic nie bedzie mowil i robil z nią to czego ja nie robilem, a potem ją zostawi. Chcialem byc szczery i oszczedzic jej bolu, a skoro przyjela to jak przyjela....widac cos w tym bylo.

Gość fit-ova
gdyby mi facet powiedział że jestem kurwą bądż coś w tym stylu to bym się nie obraziła-owszem to byłby na pewno koniec ale by mnie takie słowa nie wzruszyły, bo kurwą poprostu nie jestem bardzo zabolały mnie słowa a propos moich piersi że mogłby by być większe-mam 70 C i nawet je lubię-ale już nigdy podczas sexu nie było tak jak wcześniej, nigdy już po tym incydencie nie pokazałm mu sie nago czy też nie uprawiałam sexu rano :( w późniejszym czasie zapodałam parę uwag na temat jego Johnego...też go zabolało zwłaszcza że nie zajarzył że to było z czystej zemsty...nie jesteśmy już razem :)

Gość ehhh to prawda
niektóre slowa sprawiają że nigdy nie jest już tak jak bylo, oj faceci potrafią ranić slowami, może nie robią tego świadomie ale efekt jest taki że zamiast być bliżej, oddalamy sie :(

Gość pleasures exotic
ehhh to prawda- np. jakie słowa? napisz więcej

Gość juz....
cie nie kocham :-(

Gość ehhh to prawda
musialabym opisać sytuacje i calą rozmowe a tego nie chce w każdym razie po tej rozmowie ( opowiadal mi pewne zdarzenie ze swojego życia) nie chce go wiecej widzieć, nie moglabym go już dotknąć i nie chce żeby on dotykal mnie, nigdy wiecej !!!

Gość pleasures exotic
hm...czyli szczerość nie zawsze jest najlepszym wyjściem?

Gość ehhh to prawda
czasami lepiej czegoś nie powiedzieć, ja o to nie pytalam, nie bylam ciekawa, sam to opowiedzial tym bardziej bolalo :(

Gość faceci sa okropni
:o

Gość pleasures exotic
no... są, są :O na razie wychodzi, że: 1. krytykowanie wyglądu- tusza, wzrost, piersi 2. była, porównywanie do innych 3. wyzywanie, obrażanie, brak szacunku zgadzacie się? co jeszcze?