Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi dor

Co robić z krzyczącą kobietą?

Polecane posty

Gość blondi dor

Gdy zdenerwuję czymś moją dziewczynę, to ona krzyczy na mnie, nerwowo. I chodzi o to,ze złoszczą ją czymś nie tak bardzo ważnym w swoim zachowaniu - czy to,ze ciut za długo myję ręce, że czegoś nie wiem,że na czymś się nie znam. Problem w tym,że nieważne jakiej rangi jest problem - jak coś ją drażni - to krzyczy na mnie i "najeżdża"... aby po kilkunastu minutach podejść i na spokojnie powiedzieć...że mnie kocha. Jak postępować moi drodzy z taką kobietą??? (Ja, jak zauważyliście, nie zaogniam sytuacji,tylko milkne i przeczekuję)

Gość zakneblować
:-)

Gość vxcrer
udawać ,ze słuchasz.Jednym uchem wchodzi drugim wychodzi.Olać to i nie zwracać na to uwagi.

Gość magelina
zapodaj cos na glebe z impetem i hukiem. jakis talerz albo cos..;)

Gość kuleczka d
to sobie na to nie pozwalaj, albo krzycz na nią, to sie sama przekona czy to takie miłe uczucie. Pozatym po co krzyczec ze sie za długo ręce myje???? lekka przesada....

Gość wszechwiedzacy
zakneblowac przepoconymi skarpetkami...

Gość bjo
CZYM SIĘ PRZEJMUJESZ...OJCIEC RYDZYK JEŹDZI NA PANIENKI I NIE PRZEJMUJE SIĘ SEKSEM-CZY MOŻE CZY NIE...JUŻ MU TO UDOWODNIONO ALE NA RAZIE NIEWIELE OSÓB WIE...A TY CZYM SIĘ PRZEJMUJESZ...JE...NY OJCIEC PROWADZĄCY WPROWADZA NIEZY ZAMĘT

Gość ja też taka jestem
ale tylko czasami jak mam zły dzień. Wtedy to o najmniejszy szczegół "gębę" wydzieram.... :)

Gość dziewicee
-------------------------------------------------------------------------------- problem tkwi chyba w dobrym seksie, dlatego sie jeszcze nie wyciszyla.

Gość dppptyr
lo matko ja tez jestem tak jak twoja kobieta:o wiem, ze to straszne, a moze ona jest tez bliznikiem?? najlepiej "zatkac uszy" ja krzycze, denerwuje sie a za 5 min wszystko jest ok i zapominam o co chodzilo,

Gość hmm..hmm..
może jest niewyżyta seksulanie? ;)

Gość kiti1234
robie tosamo-identyczniee...on wtedy krzyczy tez albo własnie olewa co jeszcze bardziej wkurza,po awanturze jak zwykle z wyzwiskami - czuje sie beznadziejnie ale powtarzam to za chwike...mam nerwy w strzępach,,ale on chyba powinien to rozumiec,,niewiem-ale mój zwiazek wisi na włosku

Gość szpakowaty7
Usmazyc z marchewka i czosnkiem, a po godzince na wolnym ogniu wypic szampana.